• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
Inşallah hayirli olur rabbimödeme kolaylığı verir.
3+1,ıskanli,otoparkli, 6 katli her katta tek daire, 120mk,giriş üstü yani 1.kat sayilir,sifir.
Canimmm cok cokkk sevindim hayirli olsun sağlıkla mutlulukla oturun.. Hayallerine kavuştunn
Yerleşince bir kahve keyfi yapiyorum diyeceğin gunu bekliyorum

Gunaydinnn kizlar geziden donduk cok sukur guzel gecti..Çok eğlendik değerli yerler gördük çocuklar cok mutluydu...
Imkan oldukca yapacagim...

Öyle yorgunum ki ayaklarım agriyor sisti. Dinlenmeliyim bugun bol bol.

Pzt ve sali 8 dersten sonra 4 ders uzak bir ilçede egitimim var..
Akşam 2 günlük yemek yapmalıyım. Benim eve gelmem 10 u bulur

K kahvemsi mutluluk bahsedilen evin güzellikleri cezbedici. Ama olmayacaksa cok düşünmemek lazim..Sağlığınız yerinde olsun ilerde olur kimbilir:dua:
Herşeyin hayırlısı tabi ama maddi olarak öyle büyük beklentileri olan biri hiç olmadım ben.
Bu evin borcunu bitirmek nasip olsun gerisi olursa yine olur düşüncesindeyim.
İki-üç yıl önce bu evi almak bile hayal değildi çok büyük zorluklardan geçtik onun için çok şükür bin şükür, rabbim isteyenlere daha iyisini nasip etsin.
Elimden geldiğince birikim yapmaya devam ediyorum, geride mal mülk bırakacak cocuk da yok, biraz da şu hayatı biz yaşayalım :)))

Canimmm cok cokkk sevindim hayirli olsun sağlıkla mutlulukla oturun.. Hayallerine kavuştunn
Yerleşince bir kahve keyfi yapiyorum diyeceğin gunu bekliyorum
Inşallah canım sağolasın..
Bu hafta kredi başvurusu vs, öteki haftaiçi işler yolunda giderse tapu alinir inş.
Eksik listesi yapayım ben diyorum değiştirilecek, yapılacaklar için de bütçe lazım :)

Selam kızlar, eve geldim yarın için yemek yapmam gerekiyor. Ben şekerden dolayı oruç tutamıyorum, eşimin doktoru da tutmasını gerektiğini söyledi.
Epey yürüdük bugün. Anneme anneler günü hediyesi aldık, eşime kıyafet aldık. Ben rejimde olduğum için şimdilik birşey almıyorum :))
Yemeği dışarıda yedik, diyetisyenim izin verdi.
Regl dönemim yaklaşıyor canım çok tatlı istiyor :(
Yalnız tekstil ürünlerine ciddi zam gelmiş, penye tişört bile 30 TL den aşağı yok.

K kahvemsi mutluluk ben kendimi cok sık kiyafet alan biri degilim.. biraz kilo verince alirim diye düşündüm.
Oğluma alayim dedim.30 tl tişört 2 ay giyecek sonra olmayacak ve Çocuk bu bikac tane yetmez...
Ben zayiflayabilirsem yazlık pek birşey almasam da olur,
iki yıl önce güzel yatırım yapmıştım,
zaten bugün fiyatları gördükten sonra kesin zayiflamaliyim dedim :))
Kesinlikle yetmez, küçüğe de büyüğe de yetmez. Ama bu fiyatlarla da nasıl alınır bilmiyorum,caputa dünyanın parasını yazmışlar
Eşim ihtiyaci vardı bir kot bir tişört aldık sadece internetten bakalım uygun denk geldikçe alırız dedik.
Yiyecek, kıyafet herşey o kadar pahalı ki bütçe nasıl yetecek diye kara kara düşünmeden edemiyorum.

:oha: :skandal:
Stoklarimdaki tenekeyi 30 TL ye aldım birkaç ay önce, yüzde kırk artmış fiyati
Bende 30 a almıştım 3 ay olmamıştır.. maske aldim gratis ten 11 'di bende cok iyi hatirliyorum önceden 5 tl idi...

Yemeyelim içmeyelim giymeyelim mi olacak. BUNLAR ihtiyaç oysaki

Kizlar alisveris sart derseniz boyner /morhipoda 2 indirim bir araya geliyor 250 tl de 150 odeyerek bir kac parca aldim
Kayinvalidem esimin kazaklari halletmis :D
Ona 2 kazak aldim 100 lira odedim
Secim zamani avmden bir kac parca almam gerekti o kdr kiziyorumki gordukce
Avmlere yanasilmiyor internet alisverisi iyidir
Isterseniz yolunu tarif edebilirim
Biz cogunlukla zeytinyagi kullaniyoruz zeytin yagi litresi 40 lira civarinda deli gibi indirim ariyorum
Sivi yag gecen hafta yudum 5 lt 34 liraya aldim ama aktuel urunuydu

Back
X