• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime iftar sofrası hazırlıyorum
Kızım tutmuyor, Eşim in görevlendirmesi vardı çıkınca annesigile gidecek iftara (boxukum ona biraz)
Dünden mercimek çorbası, yoğurtlu makarna üzerine minik köfteler, salata yaptım,
Ramazan pidesi aldım,
Ha bir de pembe gül kestim bahçeden iftar soframa koydum,
(Spotum,,,ben değerliyim)

doktor tavsiyesiyle ürün kullanıyor ve memnun kalıyorsan ne güzel T tatlu m... sevindim:) inşallah daha da iyi gelir zamanla. etki gösterme süresi her cildin farklı oluyor.
benim dediğim badem yağı değil canım, acı badem sütü. makyaj temizleyici olarak kullanılan. bir de nemlendiricisi var ama onu kullanmadım. badem yağı, zeytin yağı gibi yağları ve içeriği yüksek oranda yağ olan kremleri ben de kullanmam. bunlar saç çıkarmak için kullanılıyor yaa:)

karamelli_turta karamelli_turta canım yazamasam da sizleri okumak ayrı bir keyif benim için inan... bu yüzden çok seviyorum hepinizi:KK200: ben yazıya"kader" gözüyle bakan biriyim... zamanı gelince yazmak da belki kader olur benim için, şu an bilmiyorum:)
Canimsin.
Daha sıksık gel canım bizde senin sohbetine dahil olalim :)
Kendime iftar sofrası hazırlıyorum
Kızım tutmuyor, Eşim in görevlendirmesi vardı çıkınca annesigile gidecek iftara (boxukum ona biraz)
Dünden mercimek çorbası, yoğurtlu makarna üzerine minik köfteler, salata yaptım,
Ramazan pidesi aldım,
Ha bir de pembe gül kestim bahçeden iftar soframa koydum,
(Spotum,,,ben değerliyim)
Allah kabul etsin canım.
Bizde de sadece ben niyetliyim birde kv.
Büyük oğlum da tutmak istiyorama sinav haftasi olduğu için onun günahı bana işliyor. Sen tutma dediğim için.

Kızlar.
Ben son karar verdigim evden vazgeçtim.
Bir yapi denetimde çalışan tanidigimin sözleri üzerine.
Tek balkon size az gelir dedi birde o muhit çok çarşı çok gürültü çekersin vardiyalı çalışıyorsun uyuyamazsin dedi.
Ah ki ne ah eşimle papaz olduk.
Verdiğim kaporayi geri aldım.
Diğer beğendiğimiz eve bakacağız ama onun da tadilata ihtiyacı var.

Kızlar.
Ben son karar verdigim evden vazgeçtim.
Bir yapi denetimde çalışan tanidigimin sözleri üzerine.
Tek balkon size az gelir dedi birde o muhit çok çarşı çok gürültü çekersin vardiyalı çalışıyorsun uyuyamazsin dedi.
Ah ki ne ah eşimle papaz olduk.
Verdiğim kaporayi geri aldım.
Diğer beğendiğimiz eve bakacağız ama onun da tadilata ihtiyacı var.
Nasillll

Bu iyi bir haber, ama diğer ev olunca yeniden kredi süreci olacak
Eee diğer ev nasıl peki, ne gibi masraflar olacak
Şöyleki ev yeni bina değil ama duraklara yakın,150 mk,iskanli, otoparkli, müstakil gibi3 balkonlu, kombisi var,tuvalet banyo parkeler değişmiş.
Kapilar ve mutfak komple değiştirilir eğer olursa, çok sakin bir muhitte. Tesisatlari yenilenmiş en sahibinden.
Bu ev için de kafama takilan şey 18 yıllık olması.

Şöyleki ev yeni bina değil ama duraklara yakın,150 mk,iskanli, otoparkli, müstakil gibi3 balkonlu, kombisi var,tuvalet banyo parkeler değişmiş.
Kapilar ve mutfak komple değiştirilir eğer olursa, çok sakin bir muhitte. Tesisatlari yenilenmiş en sahibinden.
Bu ev için de kafama takilan şey 18 yıllık olması.
Himmm yaşı cokmus binanın, tadilat masrafı ne kadar tutar iyice hesaplamak lazım.
Ama müstakil gibi olması ve balkonları süper.
Buranın fiyatı ne kadar

Himmm yaşı cokmus binanın, tadilat masrafı ne kadar tutar iyice hesaplamak lazım.
Ama müstakil gibi olması ve balkonları süper.
Buranın fiyatı ne kadar
Mutfak dolaplari
Kapilar
Spot ışıklandirma
Boya

Tuvalet, banyo,parke,çelık kapi yeni değişmiş.
Kombisi var buderus marka.
190 bin.
Masraflarla 220 en az bence.

Mutfak dolaplari
Kapilar
Spot ışıklandirma
Boya

Tuvalet, banyo,parke,çelık kapi yeni değişmiş.
Kombisi var buderus marka.
190 bin.
Masraflarla 220 en az bence.
Canım bilen biri ile binanın sağlamlığını kontrol etmek lazım bence ilk başta.
Tadilatı gönlüne göre yaptırmak da bir artı aslında, dilediğin model, renk seçer istediğin gibi kaliteli malzeme kullanabilirsin.
İcine gerçekten sindiyse hayırlısı olsun canim

Canım bilen biri ile binanın sağlamlığını kontrol etmek lazım bence ilk başta.
Tadilatı gönlüne göre yaptırmak da bir artı aslında, dilediğin model, renk seçer istediğin gibi kaliteli malzeme kullanabilirsin.
İcine gerçekten sindiyse hayırlısı olsun canim
O bilen birini nereden bulabiliriz acaba.
Herşeyi çok güzel olabilir.
Ama işte yıllanmış şarap :))
Kismet canim

Aaa çok şaşkınım hayırlısı olsun diyelim

Ben kimseyi etkilemek istemem asla boyle konularda ama yaşı fazla değil mi gercekten.O kadar yıllık evin tesisatı cam pencere bir çok şeyi tadilat ister sanki..Bir de ilerde satması nasil olur acaba.

Aceleye getirmeyin eşinle anlaşarak sabırla bakin cnm hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X