- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.221
Gerekirse biraz daha gezin, bakın.
Masraflariyla sıfır ev parasına denk gelecek çok uygun da değil bilemedim ki.
Rabbim gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaat işinden anlayan biri, mimar olur, iyi bir usta olabilir.O bilen birini nereden bulabiliriz acaba.
Herşeyi çok güzel olabilir.
Ama işte yıllanmış şarap :))
Kismet canim
Biz ev bakarken çok gezdik biliyorsun, her begendigimiz evi de büyüklere, akrabalara gösterdik ve hep söyleyecek birsey buldular.Kafam duman oldu kızlar arayışlara devam ..
Çok zor işler canım hatırlıyorum az aramamıştın sende..Biz ev bakarken çok gezdik biliyorsun, her begendigimiz evi de büyüklere, akrabalara gösterdik ve hep söyleyecek birsey buldular.
En son burayı alırken babam bir arkadaşını getirdi, benim mutfaktaki balkonu iptal edildi mutfağı genişletmiştir ve kolon var mutfakta.
Adam burası asla olmaz mutfağın ortasında kolonun ne işi var, mutfak balkonsuz olmaz almayın bu evi dedi.
Bizimkileri de etkiledi. Dedim burada ben oturacağım. Bu haliyle kabulum.
Kolon ile cam arasina masa koydum ben, aynı adam ev görmeye geldi ve mutfağın çok ferah büyükmüş dedi.
Yani demem o ki kendin içine sinip beğendiysen dış seslere de bazen kulak tıkamak gerekiyor.
Bu işin niyetine girdin bir kere nasibin neredeyse gelip seni bulacaktır
Aceleyle karar verme ve her yönüyle içine sindiginden emin ol sadece
Cnm evin fiyatı ne kadar? Annemler de 20 yıllık binadan aldılar şimdi 35 yaşında. Merak etme eski yapılar yenilere göre daha sağlam olabiliyor.Şöyleki ev yeni bina değil ama duraklara yakın,150 mk,iskanli, otoparkli, müstakil gibi3 balkonlu, kombisi var,tuvalet banyo parkeler değişmiş.
Kapilar ve mutfak komple değiştirilir eğer olursa, çok sakin bir muhitte. Tesisatlari yenilenmiş en sahibinden.
Bu ev için de kafama takilan şey 18 yıllık olması.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum canım.karamelli_turta çok zor işler ama vardır bir yerde kısmetiniz kendini daraltma olumlu dusun.
Vu aşama da onemli olan eşinle diyalog sıkıntısı yaşamamak. Vazgeçmesin de
Günaydın canımGünaydın kızlar
Müstakil gibi büyük demek istedim cnm.Canim nasil bir yerdesiniz bilmiyorum ama müstakil de beni tedirgin eden güvenlik sorunu olurdu...Ama zana ait dilediğin gibi olmasi cezbedici.
Kredi çıkar degil mi
Servis olayı onemli evet bende.ev bakarken ulaşımı en çok onemsiyorum
Ben yanlış anlamışım ama kredi çıkması diğer ev icin geçerli her eve kredi cikmayabiliyor onu söylemek istedim tapu durumuna bağlı. Mesela benim ailem evi satamıyor istanbul da. Ev 19 yıllık toprak tapulu olduğundan kredi ile almak isteyene kredi vermiyorlarMüstakil gibi büyük demek istedim cnm.
Kredi cıktı bana.
Ulaşım bizim için önemli öyleki üç vardiya çalışıyoruz, gelip giderken yalniz başıma da çıkabilmeliyim, orada rahatlikla çıkabilirim ama evi alıcı gözüyle incelemek artilari eksileri düşünmek lazım. O muhit ilçenin yerlilerinin olduğu yer.