• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kronikuykucu kronikuykucu canım üzülme şuan çok hassas dönemdesin annenin evi yakınsa ordamı istirahat etsen hem anacınn bakar sana :)

K kahvemsi mutluluk wuuuu tatil planına bayıldımmm :) eşini tebrik ediyorum burdannnn adam romantik yaa :) maşallah tütütütütü :D

karamelli_turta karamelli_turta canım evmi bakıcanız bugünde hadi hayırlısııı inşallah bulursunuz bugunn

kızlar benim babam 63 doğumlu ama emekli değil zamanında kendi işini yaparken sigortasını düzenli ödememiş
çok şükür şu an ite kaka çalıştı askerliğide ekleyince (540gün) emekli olabiliyor
ama askerlik 15 bin tl kadar, kredi çekilmesi gerekiyor
kardeşim ve ablam çalışmıyor ben çekicem gibi görünüyor
ama bizim evde benim üstüme
şu an toki ödemesi ama seneye ödemeleri sabitlemek istersek kredi çekebiliyoruz
gerçi benim üzerime vermezler krediyi eşimin üzerine verirler diye düşünüyorum
şimdi bu miktarı çeksem evin kredisinide benim çekmem gerekse sıkıntı olurmu sizce?

sekerim00 sekerim00 bilemeyecegim sıkıntı olur mu
Baban ihtiyaç kredisi çekse olmuyor mu
babamın işimize yaramaz bi arsasının üzerinde haciz varmış
zamanında birine kefil olmuş ödememiş o kişi
o yüzden kredi çıkmıyormuş :KK64:

sekerim00 sekerim00 maaşın ve diğer borçların krediyi etkiler
en iyisi bir bankacıya danışmak bana göre

canım maaşıma göre verirler bence 2 senedir kesintisiz ödeniyor sigortam önceside var
benim hiç borcum yok bankalara

Kızlar sanırım bayramda mini bir tatil yapacağız,
Yarın annemle konuşup kardeşimin kız isteme durumunu netlestirelim de karar verelim dedik.
Eşimin yıllardır alamadığı bir ödemesi vardı, adam aradi iftardan sonra, hakkını helal et elimde olanı yollayayım demiş, biz artık gelmez diye umudumuzu kesmistik.
Eşim de bu parayi yok sayiyorduk zaten, bunun ile bir tatil yapalım dedi.
Denize sıfır sabah, akşam yemeği olan şirin bir otel bulmuş. Tam yol ve konaklama parasına denk geliyor, evde de kalsak masrafının olacaktı onu da orada harcariz diyerek kabul ettim
Ayyy akşam akşam pek sevindim :))
Tatil miii :)
Çok sevindim hakediyorsunuz ,sana da iyi gelecek.

Son düzenleme:
isteme için bir tarih söyleyebilirlerse şayet gitmek istiyoruz
annem bayram tatili sonu, babam bayramın 3.günü diyor, kendi aralarında bir konuşup karar versinler bakalım
valla hiç planlar dahilinide yoktu tatil tam sürpriz oldu ve gidebilirsek gerçekten çok iyi gelecek
en azından kafamızı dinleriz biraz

T
isteme için bir tarih söyleyebilirlerse şayet gitmek istiyoruz
annem bayram tatili sonu, babam bayramın 3.günü diyor, kendi aralarında bir konuşup karar versinler bakalım
valla hiç planlar dahilinide yoktu tatil tam sürpriz oldu ve gidebilirsek gerçekten çok iyi gelecek
en azından kafamızı dinleriz biraz
tatil çok iyi fikir ya . İmkan varsa sık sık gidilmeli bence. Nereye gideceksiniz?

Kızlar sanırım bayramda mini bir tatil yapacağız,
Yarın annemle konuşup kardeşimin kız isteme durumunu netlestirelim de karar verelim dedik.
Eşimin yıllardır alamadığı bir ödemesi vardı, adam aradi iftardan sonra, hakkını helal et elimde olanı yollayayım demiş, biz artık gelmez diye umudumuzu kesmistik.
Eşim de bu parayi yok sayiyorduk zaten, bunun ile bir tatil yapalım dedi.
Denize sıfır sabah, akşam yemeği olan şirin bir otel bulmuş. Tam yol ve konaklama parasına denk geliyor, evde de kalsak masrafının olacaktı onu da orada harcariz diyerek kabul ettim
Ayyy akşam akşam pek sevindim :))

Ay cok guzel cok yoruldun cok zorlandin cok iyi gelecek
Hangi otel
Bizim bu sene riskli son anda belli olacak.
Ama ben hayal kurmayi birakmadim
Varmi hayallerimi susleyecek otel onerisi olan

bizde bayramla birlikte 1 haftalık yıllık izin almayı düşünüyoruz. bursaya eşimin ailesinin yanına gidicez
ordan Balıkesir ve Çanakkale ye arkadaşlarımızın yanına gitmek istiyoruz
ayvalığa gitmek istiyoruz
ama bursada eşimin amcasının oğlunun bebeği olcak biz gidene kadar
çok yakın bi arkadaşımızında bebeği oldu
onlara takı lazım
açıkçası eşim altın çok pahalı olduğu için altın takmayalım para takalım diyo
hem para hem hediye olsa ikisine en az bi 400 tl gider
e biz hangi parayla tatile gidicez çok merak ediyorum :D

Back
X