O stadyumlarda yapılan törenler çok çok güzel oluyordu. En son kızkardeşimi izlemeye gitmiştik sonraki yillarda bir daha hiç yapılmadı...
Nedense bir özlem hissettim o günlere, yapılıyor olsa giderdim. Güzel bir gençlik gecirmisim şimdi bakınca daha iyi anlıyorum

Bütçe ile kafayı yiyeceğim kızlar.
Dün tapu masraflarıni verdik adama, önceki gün bizim adimiza vermişti çünkü.
Biz iki yil kadar taşınmayı düşünmüyoruz yeni eve, çocuklarım küçük ve onları özlerim ben hemde bu iki yilda birazbiraz birikim yapip ara ödemeler yapalım diyoruz.
Abonelikleri de hemen almayacagiz iki evin faturalari cok olur o yüzden.
Herşeyin sonunda elde onbin tllik altin kaliyor elimizde yil sonuna kadar üzerine biraz daha birikim yapabilirsek ara ödeme yapsak ne güzelolur.

Ara ödeme hakkimiz sayı ile sınırlı mi kızlar?
Yilda 1 veya iki kez gibi?
Ya Da 10 yilda toplam iki kez gibi mesela sayı ile sınır varmı

Bütçe ile kafayı yiyeceğim kızlar.
Dün tapu masraflarıni verdik adama, önceki gün bizim adimiza vermişti çünkü.
Biz iki yil kadar taşınmayı düşünmüyoruz yeni eve, çocuklarım küçük ve onları özlerim ben hemde bu iki yilda birazbiraz birikim yapip ara ödemeler yapalım diyoruz.
Abonelikleri de hemen almayacagiz iki evin faturalari cok olur o yüzden.
Herşeyin sonunda elde onbin tllik altin kaliyor elimizde yil sonuna kadar üzerine biraz daha birikim yapabilirsek ara ödeme yapsak ne güzelolur.

Ara ödeme hakkimiz sayı ile sınırlı mi kızlar?
Yilda 1 veya iki kez gibi?
Ya Da 10 yilda toplam iki kez gibi mesela sayı ile sınır varmı
Bence abonelikleri ustunuze alın önceden faturalandirilmayan şantiye borcu varsa ileride sorun olur. Elektrik ve su aboneliğini başlat zaten kullanmayinca fatura gelmez.
Ara ödemeyi bankaya sorsan daha mantıklı.
Her bankanın prosedürü farklı olabilir.
Benim iki sefer yapılandırma hakkım var ve her defasında kalan vadeye göre yüzde bir ya da yüzde iki cezası var.
Ara ödemede de son yillardan borç dusuluyor ve o da iki sefer oluyor. Eğer bir daha ara ödeme istersen yine cezası var.

Cnm benim arama ödeme hakkında bilgim yok banka dosylarinda yazıyordur

Ama tamamen erken kapatmak istenirse yüzde oranı var kalan taksit 36 aydan fazla ise %3 kapatacagin para haricinde o yüzdeyi de ceza olarak alıyorlar...
36 aydan az ise yüzde bir
Fazla ise yüzde iki
Kalan anapara üzerinden hesapliyorlar

Bence abonelikleri ustunuze alın önceden faturalandirilmayan şantiye borcu varsa ileride sorun olur. Elektrik ve su aboneliğini başlat zaten kullanmayinca fatura gelmez.
Ara ödemeyi bankaya sorsan daha mantıklı.
Her bankanın prosedürü farklı olabilir.
Benim iki sefer yapılandırma hakkım var ve her defasında kalan vadeye göre yüzde bir ya da yüzde iki cezası var.
Ara ödemede de son yillardan borç dusuluyor ve o da iki sefer oluyor. Eğer bir daha ara ödeme istersen yine cezası var.
Aa şantiye borcu çıkarsa ne olacak peki canım ya.
Senin yilda iki kez ara ödeme hakkın mi var ,hangi bankadan çekmiştin sen?

Mutlu huzurlu pazarlar
T tatlu 4000 dolar salon için biriktirmisim güzel bir salon takımı alırım inş.
Kıştan beri biriktiriyorum güzel birikmiş sanırım. Taşınma için de harcirahlar yeter. Evdeki hesap çarşıya uysa bari
Uyar canım, iyi birikirmişsin :)
Ne zaman taşınıyorsun?
Şehir değişikliği değil mi

Ziraat kredi verirken epey ugrastiriyor
Ara ödeme hiç düşünmemiştim ben bir ara hesap kitap yapayım
Canım ben cuma günü sormuştum diyelim ilk taksitten sonra 20 bin ara ödeme yaparsak ödemeler ne kadar olur diye aylik 350 tl düşermiş, çok iyi birşey aslında ama sınır olup olmadığını sormak aklima gelmedi :(

Back
X