Selam kızlar, boğaz havası aldık bugün.
Nasıl güzel, deniz nasıl huzur veriyor insana.
Birazdan eve dönmek üzere yol çıkarız ama hiç gidesim yok.
Dedim eşime benim kararım net ben kıyısından köşesinden de olsa deniz gören bir yerde oturmak istiyorum.
Kesinlikle destekliyorum yalı bakalım sana diyip dalga geçti planlarimla ama olsun, ona kalsa evimizi de alamadık zaten

Selam kızlar, boğaz havası aldık bugün.
Nasıl güzel, deniz nasıl huzur veriyor insana.
Birazdan eve dönmek üzere yol çıkarız ama hiç gidesim yok.
Dedim eşime benim kararım net ben kıyısından köşesinden de olsa deniz gören bir yerde oturmak istiyorum.
Kesinlikle destekliyorum yalı bakalım sana diyip dalga geçti planlarimla ama olsun, ona kalsa evimizi de alamadık zaten
Hiç iyi gelmez mi deniz havasii ;)

Mutlu huzurlu pazarlar
T tatlu 4000 dolar salon için biriktirmisim güzel bir salon takımı alırım inş.
Kıştan beri biriktiriyorum güzel birikmiş sanırım. Taşınma için de harcirahlar yeter. Evdeki hesap çarşıya uysa bari
Masallah cnm az kaldi taşımanıza. Salonu tamamen yenileyecek misin yemek masa vs alacak misin

Bizde 1 gun kalmali mini tatil yaptik şehir dışı harika oldu evdeyiz... cok planli yaptik ki ekstra harcamayalim diye.gelirken bahçelerden meyve topladık satın aldik... bazıları ikramlık verdi tarihi yerler ve yeşil le mavi ici içe guzel gecti...

Artık bayrama kadar tempolu çalışma bekler...
Hafta ici isleri yapmak iyi oluyor
Yarına yemek de hazır
Sadece yarin gelince camasir katlama olur

Okul isleri yaparim bu ara ev isleri idare edecek kadar olur...

K kahvemsi mutluluk cnm eşinin son durumu nasıl bir sıkıntı yok ins

Ben karışmak ya da etkilemek istemem ama zaten düşük oran çektin kredi ödeniyor
Sen kenara at paranı bakarsin farkli plânların olur paran olsun cnm
Fikirlerin benim için değerli canım.
Şu an eşimin sağlık durumda olumsuz bir gelişme yok, birkaç seans özel bir tedavi görecek onun ödemesini bu ay pesinen yaptik.
Ara ödemeyi bir sormak istiyorum avantajı ne olur ona göre bir yol cizebilirim. Avantajlı olursa birikim konusunda biraz daha sıkabiliriz.
açıkçası şu an dediğin gibi kredimizin oranı düşük olduğu için mantıklı olmayabilir, rakamları görmek gerek.
Ödeme yaparsam da mevcut birikiminin yarisi kadarını en fazla veririm.
Özel sektor çalışanıyiz biz, bir aksilik olursa bir süre idare edecek para her zaman olmalı kenarda.
Bir de şu var, bu evin borcunu ne kadar erken bitirirsek o kadar kolay hayatımız ile ilgili plan yapabiliriz, ara ödeme yapma ihtimali eşimi birikim için daha çok tetikleyecektir diye düşünüyorum :)

selamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum ayaklarım kopmus resmen aslında ben bı ıs yapmadım ama dolanmaktan yoruldum sanırım sabah yine 8i gecerken hortladım kahvaltı yaptm 2makına camasır yıkadım astım 2market gezdım bsıler aldım yavas yavas tasıdım eve.
bugun besıkle sıfonyer almıstık onları kurdu esım kardesmde yardım etti
suan mutfak masası ve evın dagınıklıgı duruyo valla sızdım bı kosede oturuyorum sanki ısleri ben yaptım

Fikirlerin benim için değerli canım.
Şu an eşimin sağlık durumda olumsuz bir gelişme yok, birkaç seans özel bir tedavi görecek onun ödemesini bu ay pesinen yaptik.
Ara ödemeyi bir sormak istiyorum avantajı ne olur ona göre bir yol cizebilirim. Avantajlı olursa birikim konusunda biraz daha sıkabiliriz.
açıkçası şu an dediğin gibi kredimizin oranı düşük olduğu için mantıklı olmayabilir, rakamları görmek gerek.
Ödeme yaparsam da mevcut birikiminin yarisi kadarını en fazla veririm.
Özel sektor çalışanıyiz biz, bir aksilik olursa bir süre idare edecek para her zaman olmalı kenarda.
Bir de şu var, bu evin borcunu ne kadar erken bitirirsek o kadar kolay hayatımız ile ilgili plan yapabiliriz, ara ödeme yapma ihtimali eşimi birikim için daha çok tetikleyecektir diye düşünüyorum :)
biz de arac için kredı cekmıstik kızlar 30 ay ıhtıyac kredisi 2262 ödüyoruz subatta bıtıyor nasıpse bı ara dusundum ben de ama snra dedım sabıt nasılsa para ben bırıkıme devam edım, 1.18den cekmıstık 55bin cektık 68 ödüyoruz

Turtis kız kafamda yeterince tilki yokmuş gibi bir tane de sen ekledin.
Ara ödeme yapma işini eşimle konuştum, yarın bankayı arayacağım.
Eylül ayında biraz ara ödeme yapsam nasıl olur diye bir hesap kitap yaptıracağım.
karamelli_turta karamelli_turta
O tilkiler kafamizda hiç eksik olmaz zaten :D
Bir görüş bakalım bankan ile ortaya çıkabilecek olan sonuç hoşuna gidecek mi cnm.

Kizlar benim tayin isi kısmet olursa 1 aya belli olur. Çıkmazsa yoğunlaşıp ev bakacagiz okula yakin yerlere kismetse

Tayin çıkarsa o muhitlere bakacagiz...
Ben de borca girip ödemek istiyorum hayırlısı ise:😍
Caniiim çok sevindim inş gönlünüze göre olsun

K kahvemsi mutluluk cnm eşinin son durumu nasıl bir sıkıntı yok ins

Ben karışmak ya da etkilemek istemem ama zaten düşük oran çektin kredi ödeniyor
Sen kenara at paranı bakarsin farkli plânların olur paran olsun cnm
Bende şöyle düşünüyorum canım, biraz ödeme yapip aylık ödeme daha az olur ve hatta yili bile azalabilir :)

Masallah cnm az kaldi taşımanıza. Salonu tamamen yenileyecek misin yemek masa vs alacak misin
Sağol canım. Izmır e gidip gelince iyice toparlarım eşyalarımı birseycik kalmadı gitnemize.
Salonu komple yenileyeceğim kısmetse. Şu an kullandıklarım 15 yıllık yeter kullandığım

Sağol canım. Izmır e gidip gelince iyice toparlarım eşyalarımı birseycik kalmadı gitnemize.
Salonu komple yenileyeceğim kısmetse. Şu an kullandıklarım 15 yıllık yeter kullandığım
Bence de yeter cnm 8 yılda biz yıprattık taşımaktan çocuktan salon takimlarini

Back
X