- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.881
Maşallah diyorum :)Yok canım maaşımdan geriye kalan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah diyorum :)Yok canım maaşımdan geriye kalan.
Hiç iyi gelmez mi deniz havasiiSelam kızlar, boğaz havası aldık bugün.
Nasıl güzel, deniz nasıl huzur veriyor insana.
Birazdan eve dönmek üzere yol çıkarız ama hiç gidesim yok.
Dedim eşime benim kararım net ben kıyısından köşesinden de olsa deniz gören bir yerde oturmak istiyorum.
Kesinlikle destekliyorum yalı bakalım sana diyip dalga geçti planlarimla ama olsun, ona kalsa evimizi de alamadık zaten
Masallah cnm az kaldi taşımanıza. Salonu tamamen yenileyecek misin yemek masa vs alacak misin
Fikirlerin benim için değerli canım.K kahvemsi mutluluk cnm eşinin son durumu nasıl bir sıkıntı yok ins
Ben karışmak ya da etkilemek istemem ama zaten düşük oran çektin kredi ödeniyor
Sen kenara at paranı bakarsin farkli plânların olur paran olsun cnm
biz de arac için kredı cekmıstik kızlar 30 ay ıhtıyac kredisi 2262 ödüyoruz subatta bıtıyor nasıpse bı ara dusundum ben de ama snra dedım sabıt nasılsa para ben bırıkıme devam edım, 1.18den cekmıstık 55bin cektık 68 ödüyoruzFikirlerin benim için değerli canım.
Şu an eşimin sağlık durumda olumsuz bir gelişme yok, birkaç seans özel bir tedavi görecek onun ödemesini bu ay pesinen yaptik.
Ara ödemeyi bir sormak istiyorum avantajı ne olur ona göre bir yol cizebilirim. Avantajlı olursa birikim konusunda biraz daha sıkabiliriz.
açıkçası şu an dediğin gibi kredimizin oranı düşük olduğu için mantıklı olmayabilir, rakamları görmek gerek.
Ödeme yaparsam da mevcut birikiminin yarisi kadarını en fazla veririm.
Özel sektor çalışanıyiz biz, bir aksilik olursa bir süre idare edecek para her zaman olmalı kenarda.
Bir de şu var, bu evin borcunu ne kadar erken bitirirsek o kadar kolay hayatımız ile ilgili plan yapabiliriz, ara ödeme yapma ihtimali eşimi birikim için daha çok tetikleyecektir diye düşünüyorum :)
O tilkiler kafamizda hiç eksik olmaz zatenTurtis kız kafamda yeterince tilki yokmuş gibi bir tane de sen ekledin.
Ara ödeme yapma işini eşimle konuştum, yarın bankayı arayacağım.
Eylül ayında biraz ara ödeme yapsam nasıl olur diye bir hesap kitap yaptıracağım.
karamelli_turta
Caniiim çok sevindim inş gönlünüze göre olsunKizlar benim tayin isi kısmet olursa 1 aya belli olur. Çıkmazsa yoğunlaşıp ev bakacagiz okula yakin yerlere kismetse
Tayin çıkarsa o muhitlere bakacagiz...
Ben de borca girip ödemek istiyorum hayırlısı ise:![]()
Bende şöyle düşünüyorum canım, biraz ödeme yapip aylık ödeme daha az olur ve hatta yili bile azalabilir :)K kahvemsi mutluluk cnm eşinin son durumu nasıl bir sıkıntı yok ins
Ben karışmak ya da etkilemek istemem ama zaten düşük oran çektin kredi ödeniyor
Sen kenara at paranı bakarsin farkli plânların olur paran olsun cnm
Sağol canım. Izmır e gidip gelince iyice toparlarım eşyalarımı birseycik kalmadı gitnemize.Masallah cnm az kaldi taşımanıza. Salonu tamamen yenileyecek misin yemek masa vs alacak misin
Aklımda birkaç alternatif var hepsini soracağım bankaciya, iki sefer olayını yanlış anladın diyor ısrarla eşim onu da soracağım :)K kahvemsi mutluluk canim eğer ödemeye karar verirsen madem iki hakkin var, odeneni yüksek hesaplattir bakalım ne diyecek.
Bence de yeter cnm 8 yılda biz yıprattık taşımaktan çocuktan salon takimlariniSağol canım. Izmır e gidip gelince iyice toparlarım eşyalarımı birseycik kalmadı gitnemize.
Salonu komple yenileyeceğim kısmetse. Şu an kullandıklarım 15 yıllık yeter kullandığım