- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.981
Kizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir değişikliği de olabilir mi seninKizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
Istemezsem olmaz cnmŞehir değişikliği de olabilir mi senin
Ooo çok güzel hayırlı olsun
Hayırlısı olsun inşallahKizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
İnşallah birşey çıkmaz canimKalple ilgili sorunlar yasiyorum canim ama kan tahliller fln temiz
O ani yakalamak icin cihaz veriyorlar
Insallah basit birseydir
1 hafta bende kalacak kayit olacak
İnşallah birşey çıkmaz canim
Hadi şu tayin işi belli olsun da ev bakalım :)Istemezsem olmaz cnm
Geçmiş olsun,umarım önemli birşey cikmazYa aslinda bulunsun istiyorum cunku beni bayiltacak kdr kotu oluyorum
1 2 defa yogun yasadim
Ama gidene kdr bitiyor kuzu gibi oluyor
Hersey bizim icin erken teshiste onemli insallah basit birseydir
Geçmiş olsun,umarım önemli birşey cikmaz
Ayyy benim kafamdaki deli sorular ve yenilerini ekleyenler hepinize selam olsun :)
Şimdi hesap kitap yaptım,
Ara ödeme yapacağım bunda netim.
Ama aklıma şu da geldi, benim odedigim kredi tutarı şuan için iyi para ama 8 yıl sonra o para pul olacak :) onun için süreden kısaltmak veya tutarı azaltmak arasında çok fark olmayacak.
Geri odeenecek toplam tutarda 10bin TL farkediyor. Günümüz şartlarında bu da iyi para ama yıllar içinde onun da bir değeri kalmayacak.
Şöyle düşündüm; sureyi kisaltmaktansa ödeme tutarını dusurmek daha ağır basıyor.
Aradaki farkı da birikime atıp seneye bu zamanlar bir daha ara ödeme yaparım. Biraz da kendim eklerim. O zaman ki şartlara göre bakarım.
Çarşamba günü bankaya gidip birebir görüşmeyi düşünüyorum.
Çok şükür Rabbime, açtığı kapılara gösterdiği yollara binlerce şükürler olsun.Sen odemeye karar verebildinmi
Hayranim valla once odeyemem dedin Rabbim ara odeme bile kismet edecek
TL değerini kaybediyor malesefBuda mantikli ben 1 kez kredi cektim o zmn taksit tutarim yarim altin bedeliydi su an da ceyrek bile alinmiyor
Tatlum hakkinizda hayırlısı olsun cnm..Kizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
Teşekkür ederim canım.T tatlu allah yardimciniz olsun duamdasin
Kahvemsi bana da sicak geldi bence odeme yapip zamani kisaltabilirsin
Karamelli evine bayildimmm bayildimmm
Bende bugun hastahaneye ugradim cihaz aldim kalp icin holter
10 gundur bekliyorum 11. gun aradilar
Yeni kayit icin ucret istediler
Bir carladim
Niye 120 lira daha verecekmisim
Ne kdr uyanik saniyorlar yahu
Cunku ben birikimci hatunum
Su an o parayi birikime atasim var![]()
Teşekkür ederim:)Ooo çok güzel hayırlı olsun