• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sahurlar arkadaşlar...bende unuttum ne kadardı benim mehir...sade hatırladığım altınlarıma hiç dokundurtmuyordum...kuluckaya yatmış tavuk gibi gıdaklıyordum biri elini uzatsa...gel zaman git zaman ev aldık borç harç yine elletmiyorum...sonra bir ev daha alalım temelden yatırımlık geri satarız dedi eşim...altınlarımı verdim evi satınca geri yaparım niyetiyle...ön ödemeyi yaptık...eve başlandı...ara ara eşim biriktirip gönderiyor borç yapıp gönderiyor...mütahitlerde sağolsun hiç sıkıştırmıyorlar...faizede bulaşmıyoruz derken ev bitti borç çok az kaldı biz halen evi satacağız...sonra ordaki kiraları öğrenince zaten kiraya verelim satmıyalım dedik ve noter günü aklıma mehir ve altınlarım geldi:KK62:benim altınlarım:KK57: ve sonuç ...tapu benim üzerime...ev benim mehir olarak...her ay altın yapıyorum ve kimseye dokundurtmuyorum kuluçkaya yattım
:KK9: :KK9: :nazar::nazar:En Büyük KK

Ay ben şu fesat içten pazarlikli insanlara ne diyim.
Laf arasında bana laf söylemeye çalışana.
Şimdi ben bu yaz olan tatil planimizi iptal ettik diye sanki 10 yil hiçbir yere gitmeyecek miyiz?
Günlerden bahsederken bu ay biten günden sonra güne giRmeyeceğimi söyledim kredimiz var diye.
Malum şahıs turta sen artik 2 3 yil tatile gitmezsin dedi. Neden?dedim . bu yılki planimizi iptal ettiysek önümüzdeki yıllarda hiç mi plan yapmayacağız dedim. Hatta iptal ettigimizin yerine başka plân yapıyoruz dedim kaldi öyle.
Yok ben yanlış anlamışım bla bla.

Açık açık diyemiyor ben fesatim, Kiskaniyorum, iyiliğini istemiyorum da çatır diye çatlayacak bazi insan müsveddeleri.

Son düzenleme:
Ben bu ramazan hiç dışarda iftar yapmadım, geçen hafta kızımın tiyatrosu vardı çıkışı iftara yakın olduğu için eşim ile hemen yakındaki restoranda yaptılar iftarlarını.
Geçen yıl eşim nöbette olduğu bir akşam büyük kızım da burdaydi, Kızlarımla gitmiştim, deniz kenarında bir restoranta,
Çok güzeldi, çok beğenmiştik,
Hatta baba kazansın biz harcayalim demiştik..,))

Mercimekli köfte yapıyorum, hazırladım herşeyi,
Salatayı da doğradım

Şimdi ben bu yaz olan tatil planimizi iptal ettik diye sanki 10 yil hiçbir yere gitmeyecek miyiz?
Günlerden bahsederken bu ay biten günden sonra güne giRmeyeceğimi söyledim kredimiz var diye.
Malum şahıs turta sen artik 2 3 yil tatile gitmezsin dedi. Neden?dedim . bu yılki planimizi iptal ettiysek önümüzdeki yıllarda hiç mi plan yapmayacağız dedim. Hatta iptal ettigimizin yerine başka plân yapıyoruz dedim.

Açık açık diyemiyor ben fesatim, Kiskaniyorum, iyiliğini istemiyorum da çatır diye çatlayacak bazi insan müsveddeleri.
Hiç kafaniza takmayın boşverin, insanlar konuşmak için yer arıyor. Bir adım öndeyseniz çevrenizden her zaman kıskanılıyorsunuzdur. Şu kıyas huyundan bir vazgeçse herkes😏

Geçen yillarda peşinatı yetmediği için tokiye başvuramamış bu şahıs.
Inşallah olur onunda olsun isterim herkesin olsun..
Icten Içe de kıskançlık yapmam nefret ediyorum işyeri çevremdeki bazi iş arkadaşlarımdan .
Bu kadar kiskansa bile belli etme bari.
Hiç kafaniza takmayın boşverin, insanlar konuşmak için yer arıyor. Bir adım öndeyseniz çevrenizden her zaman kıskanılıyorsunuzdur. Şu kıyas huyundan bir vazgeçse herkes😏

Geçen yillarda peşinatı yetmediği için tokiye başvuramamış bu şahıs.
Inşallah olur onunda olsun isterim herkesin olsun..
Icten Içe de kıskançlık yapmam nefret ediyorum işyeri çevremdeki bazi iş arkadaşlarımdan .
Bu kadar kiskansa bile belli etme bari.
Buara iş yerindeki bir çok arkadaşımdan okadar soğudumki sizi çok iyi anlıyorum, insanlar kendilerinin başaramadığı şeyleri başkaları yapınca ne yazıkki kıskanıyor. Allah dileyen herkese nasip etsin. Şöyle tiplere sinir oluyorum yalnız, iş yerinde var benimde, ev almış zorlanıyor ,aaa şunlar şöyle geziyor ,sen böyle geziyorsun, şunu alamıyorum bunu yapamıyorum sosyal hayatım yok deyince kızıyorum. Hayat tercihlerden ibaret. Ev aldıysan elbette bir takım şeylerden ödün vereceksin. İnsanlar evim olsun ,lüks arabam olsun ,tatillere gideyim, yiyeyim içeyim gezeyim. herşeyim de dört dörtlük olsun istiyor. Doyumsuz olduk iyice

Malum şahıs turta sen artik 2 3 yil tatile gitmezsin dedi. Neden?dedim . bu yılki planimizi iptal ettiysek önümüzdeki yıllarda hiç mi plan yapmayacağız dedim. Hatta iptal ettigimizin yerine başka plân yapıyoruz dedim kaldi öyle.

Direkt Allah'a havale, bosver

Buara iş yerindeki bir çok arkadaşımdan okadar soğudumki sizi çok iyi anlıyorum, insanlar kendilerinin başaramadığı şeyleri başkaları yapınca ne yazıkki kıskanıyor. Allah dileyen herkese nasip etsin. Şöyle tiplere sinir oluyorum yalnız, iş yerinde var benimde, ev almış zorlanıyor ,aaa şunlar şöyle geziyor ,sen böyle geziyorsun, şunu alamıyorum bunu yapamıyorum sosyal hayatım yok deyince kızıyorum. Hayat tercihlerden ibaret. Ev aldıysan elbette bir takım şeylerden ödün vereceksin. İnsanlar evim olsun ,lüks arabam olsun ,tatillere gideyim, yiyeyim içeyim gezeyim. herşeyim de dört dörtlük olsun istiyor. Doyumsuz olduk iyice
Biz zaten az çok kendimize güvenmesek böyle bir yola girmeyiz.
Ama anlamadığım nedir bu kadar fesatlanmak?
Kim Olursa olsun mal sahibi olmaya çalışan herkes adina ben çok mutlu oluyorum.
Herşeyin bir sirasi var şu an ayağımı yorganima göre uzatmada sıra.

Geçen sene evimizi alduk, butceme göre tatili de planladik, çok da eğlendik.
Bu sene bayramda tatile gidiyoruz.
Sanki ev kredisi ödüyoruz diye eve mi hapsedecegiz kendimizi.
Tabiki zorlukları oluyor ama biz hesabını bilen kadinlariz ev kredisi de oderiz tatil de yaparız, gezeri tozariz da. O kadar karamelli_turta karamelli_turta :))

Back
X