• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün evdeyiz, disarida halledilecek işlerim var. Eşimle Kimlik, ehliyet değiştirmeye gideceğim. Bakacağım birkaç şey var.
Birazdan cikariz, yine makinadaki çamaşırları bekliyorum :))
Yakınımızda bir cami var orayı ziyaret etmek istiyorum bugün. Çalışınca herşey erteleniyor :KK43:
öğlenden sonrayi bulur gelmemiz, donunce de sil supur işleri yaparız.
Valiz hazırlama en sona kalacak.
Allah'tan kişisel bakım işlerimi dün akşam hallettim :))
ben de bugun oglende kuaföre gıdıp halledıcem ınsAllah bı ferahlarım :KK70: kas bıyıkta aldırırm kesın cok kalabalıktır

Canim eski öğretmenlerin bir cogu öyleydi...ne yazık ki..sabit olduğum su an oyle seyler.var ki
Şimdi.cocuga neden gelmedin diye sormak bile suç oluyor ...

Ben öğretmenliği seviyorum istisnai bikac durum haricinde tabikii...
Ben çok saygı duyuyorum ve zor bir iş kolu gerçekten inanılmaz sabir gerek.
Oğlum çok çaba gösterdi ing için, sınıf kalabalık olabilir ona da birşey demiyorum.
Ders notu yüksek olançocuğun ortalamasinin düşürülme niyetine gıcık oldum.
Bu çocuk seneye napacak ingilizce de?
Daha Çok mu sevecek? Hayır.
Motivasyon düşürmekten başka birşey değil bu yaptığı.

Benim de ilkokul 1. Siniftan bir anim var, kötü bir ani.
Ilk gün öğretmenimiz ben sizin öğretmeninizim dedi sandımki tek öğretmen o.
Teneffus sonrasi ders öncesi baska birgün bir erkek geldi susun konuşmayın vs dedi.
Sen öğretmenimiz değilsin dedim (tek öğretmen benimki sanıyorum oysa)
Bende öğretmenim, ac avucunu dedi cetvelle bir vurdu ki. Ilk ve tektir.
Ne kadar yanlış.
O günden sonra tek öğretmen sadece benimki olmadığımı öğrendim.

Bugün evdeyiz, disarida halledilecek işlerim var. Eşimle Kimlik, ehliyet değiştirmeye gideceğim. Bakacağım birkaç şey var.
Birazdan cikariz, yine makinadaki çamaşırları bekliyorum :))
Yakınımızda bir cami var orayı ziyaret etmek istiyorum bugün. Çalışınca herşey erteleniyor :KK43:
öğlenden sonrayi bulur gelmemiz, donunce de sil supur işleri yaparız.
Valiz hazırlama en sona kalacak.
Allah'tan kişisel bakım işlerimi dün akşam hallettim :))
Kolay gelsin canım.
Bir ara benim ve çocuklarin da değişmesi gerek.

Son düzenleme:
Evet cnm devlet dusunuyorum dahiliye ye gideyim once. Sonra onlar yönlendirir degil mi

Hani genel bir kanı var ya aşırı kilolu değilsen diyetisyen gerek görmez devlet hastanesi
Evet canım dahiliye yönlendiriyor.
Ben iki farklı hastanede gittim hiç öyle birşey söylemediler.
Diyetisyenler den memnun kalmadım orası ayrı :)

Evet canım dahiliye yönlendiriyor.
Ben iki farklı hastanede gittim hiç öyle birşey söylemediler.
Diyetisyenler den memnun kalmadım orası ayrı :)
ben de devlette gebelik okulu var ona katılmıstım dıyetısyende var kurumda,gorusmeye gittim nası daha saglıklı faydalı beslenırım bebek için vs gibi kadın bana zaten cok kılo almamıssınız siz, yumurta ceviz vs vs yıyomusunuz dıye sorup boyle devam edin dedi:KK48: sagol ya cok faydan oldu insanları özele yönlendırıyolar az para sanki saglık için o kadar vergi ödüyoruz devletten yaralanamıyoruz

inşallah tatlucum
gezmek içinde para lazım ya :KK70:
valla şimdi bayrama gidicez diye kıt kanaat harcıyorum sonrasındada Balıkesir,cunda,ayvalık,bandırma,çanakkaleyi gezmeye çıkıcaz, kamp yapıcaz eşimle :)
inşallah yetiririzz parayı :))
Hepsi muhteşem yerler tadını çıkarın 🙋‍♀️

ben de devlette gebelik okulu var ona katılmıstım dıyetısyende var kurumda,gorusmeye gittim nası daha saglıklı faydalı beslenırım bebek için vs gibi kadın bana zaten cok kılo almamıssınız siz, yumurta ceviz vs vs yıyomusunuz dıye sorup boyle devam edin dedi:KK48: sagol ya cok faydan oldu insanları özele yönlendırıyolar az para sanki saglık için o kadar vergi ödüyoruz devletten yaralanamıyoruz
Ozeller de bunu bildikleri icin çok çok pahalı.
Ben iki farklı hastaneye gittim aynı liste ellerinde.
Mesela ben de şeker düzensizliği var,ekmeği dengeli tuketmem gerek.
Onlar bana ekmeği yazdı da yazdı :))

Babamin doktoruyla görüştüm bugün. Babamın kolon ca nüksetmiş ve ilerlemiş karnında bu yüzden sıvı birikmiş ve asite dönüşmüş. Kemoterapi alması gerekiyormus. Kızlar ben raporumu uzatıp resmi tatil sonrası 1 hafta daha buradayım bakalım kemoterapiye yanıt alabilecek miyiz?
Kadir gecesi hurmetine Rabbim şafi ismiyle nerde ihtiyacı olan varsa başta babam olmak üzere herkese şifalar versin.

Back
X