• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi akşamlar kızlar
Sabah kuaför, ev işleri, çamaşır, biraz dinlenme,
Kv lere gittik iftara kaynım gelmişti.
Az önce geldik eve, kahvaltı hazırlığı yaptım,
Bayram namazı çıkışı kahvaltı ederiz, eşim nöbete gider biz de annemlere geçeriz kızlarla,
Şimdiden bayramımız hayırlara vesile olsun inşallah

Kızlar iyi akşamlar ben tatile 1 hafta erken çıktım ancak okudum yazdıklarınızı
iyiniyetli iyiniyetli babacığına acil şifalar diliyorum
sekerim00 sekerim00 bilekliğini güle güle kullan
K kahvemsi mutluluk iyi gezmeler

karamelli_turta karamelli_turta sana da iyi dinlenmeler canım

Herkese mutlu sağlıklı huzurlu bol harçlıklı bir bayram diliyorum

Günaydın kızlar, hepimize mutlu bayramlar.
35 yaşındayım ilk kez ailemden uzak bir bayram geçiriyorum, bayramın tadı kalabalık aile ile birlikte olunca güzel, diğer türlüsü tatil modunda oluyor.
Ama tatil de güzel tabi.
Sayılı gün çabuk geçiyor, eşim şimdiden kurban için plan yapıyor. Hayırlısıyla evimize gidelim bakarız dedim. Tatilde hesap kitap işlerine giremeyeceğim :))

Günaydın kızlar, hepimize mutlu bayramlar.
35 yaşındayım ilk kez ailemden uzak bir bayram geçiriyorum, bayramın tadı kalabalık aile ile birlikte olunca güzel, diğer türlüsü tatil modunda oluyor.
Ama tatil de güzel tabi.
Sayılı gün çabuk geçiyor, eşim şimdiden kurban için plan yapıyor. Hayırlısıyla evimize gidelim bakarız dedim. Tatilde hesap kitap işlerine giremeyeceğim :))
Günaydın canım.
Geçen senelerde ramazan bayramlarında bizde tatil yapmıştık amabu bayram herkes gitti biz evdeyiz :)
Bugün dayimlari ve babanneme gideriz sonra da eşimin teyzelerine.
Tadini çıkarın sizde canım, sayılı gün çabucak geçiyor.

Selâm kızlar :KK200:

Bayram ziyaretlerimizi tamamladik bugün.
En son gorumceme gittik, yeni taşınmışlardı evlerine zaten hem bayram ziyareti hem yeni ev ziyareti gibi oldu kismet bu guneymis. Bayram çikolatası almıştım görümcelerim ve kendi kardeşlerime,çikolatasinı verdim ev hediyesi olarak da pike takimi almıştım onu da götürdüm.

Yarinki planımız yeni ev temizliği :temizlik:

Nasılsa hemen taşınmayacaksınız canım zaten inşaat pisliğini kimse tam temizleyemiyor siz dönem dönem gidip temizlersiniz keyifli bile olur :)
Yarin buyuk iş var cnm,yavaştan başlayacağız bakalım.
Temizlik malzemelerimizi hazırladım, cam,yer,yüzey, vileda vs hepsi.
Gördüklerimizin bir kısmını orada bırakırız.
Arada bir temizlik yapıp yapıp döneriz :KK66:)

Son düzenleme:
Y

Yarin buyuk iş var cnm,yavaştan başlayacağız bakalım.
Temizlik malzemelerimizi hazırladım, cam,yer,yüzey, vileda vs hepsi.
Gördüklerimizin bir kısmını orada bırakırız.
Arada bir temizlik yapıp yapıp döneriz ;))
Aynen canım :) ben hamileydim evimizi aldığımızda 2 aylık her yeri annem eşim kv temizliyordu ben de cam filan silmiştim :)) işini kolaylaştıracak cam bezi mikrofiber bez kova filan al mutlaka yanınıza önemli bunlar ;)

Aynen canım :) ben hamileydim evimizi aldığımızda 2 aylık her yeri annem eşim kv temizliyordu ben de cam filan silmiştim :)) işini kolaylaştıracak cam bezi mikrofiber bez kova filan al mutlaka yanınıza önemli bunlar :KK66:
Aa ne güzel:)
Benim de eşim bey pek hevesli ama bakalım.
Bezlerin hepsini topladim hazırladım, eksik olursa oradan da alırız artık.

Back
X