- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tekrar gittik eve görmek için :))karamelli_turta ilk temizlik zor olur...bazen temiz çalışanlar da oluyor inşaat yapılırken..Kolay gelsin sizlere
Yaa canım çok sevindim, gerçekten ne iyi olmuş..Kizlar hakikaten kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler ...
Ek dersi alamadık ilçe de bir sorun olmuş yetişmemişti...5 tl kalmıştı cebimizde. Tam dün akşam bozarım harçlık icin birikimden derken esimin patronu 1gram parası herkese bayram harçlığı vermiş...Sifa gibi oldu vallahi...
O zor yerleri eşine yaptır kıymet bilsin canim...Bugün tekrar gittik eve görmek için :))
Alıcı gözüyle tozuna vs baktım cam kenarları biraz uğraştıracak bizi.
Kalani toz.
Bir de balkonları sapirdata sapirdata yikamak gerek, fırça falan aldık.
Vallahi çok iyi olduu..canim sen piyasalar yuksekken bozdurdun degil miYaa canım çok sevindim, gerçekten ne iyi olmuş..
Bu kadar hevesliyken yapsın herşeyi :))O zor yerleri eşine yaptır kıymet bilsin canim...
Bizim ağustosta tekrar tayin dönemi var o zaman tekrar şansımı deneyecegim...o zamana kadar ev bakmayalım dedik
Evet cnm atalarimi 1.645/47den bozdurmuştum şans.Vallahi çok iyi olduu..canim sen piyasalar yuksekken bozdurdun degil mi
Göz ucuyla oturduğum muhite bakayim degil mi...Açıkçası esimin olduğu ilçe merkeze daha yakin ve daha guzel bakalim kısmet nerdeBu kadar hevesliyken yapsın herşeyi :))
Ağustosta inş hayırlı ve dilediğiniz sonuç çıksın canım. Sen yine de göz ucuyla bak.
Sanirim gram 245 e falan düştü bugun...cok fark aldılar mi bozarkenEvet cnm atalarimi 1.645/47den bozdurmuştum şans.
Şu an ne kadardan alirlar acaba bir bakayım netten
Hayırlısı olur inşallah.Göz ucuyla oturduğum muhite bakayim degil mi...Açıkçası esimin olduğu ilçe merkeze daha yakin ve daha guzel bakalim kısmet nerde
Alışı 1.647 den aldi kuyumcu, satışı 1.690 civarlariydi sanirim.Sanirim gram 245 e falan düştü bugun...cok fark aldılar mi bozarken
Kısa süre ihtiyaca tl evet uzunsa altin haklisin...Alışı 1.647 den aldi kuyumcu, satışı 1.690 civarlariydi sanirim.
Ciddî fark aliyorlar ama bu seviyede bile altindan zarar etmedim ben.
Ilerde yine uzun vadeli birikime başlarsam altindan devam ederim ama yakın gelecek için tl devam edilir.
Sağol canımmmmmmGünaydın herkese...
@alya_iyi eğlenceler bol gezmeler...