- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.201
Ya başınız sağolsun iyiniyetli cim çok üzüldüm.Kızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Allah rahmet eylesin, sabirlar versin size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya başınız sağolsun iyiniyetli cim çok üzüldüm.Kızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Ne güzel gezmişsiniz her zaman bu firsat olmuyor cnmDün istanbul un kalabalığında gezdik...Hayatımız hep buradaydı ama gördüğümüz bazı seyler aslinda istanbul un o eski hali olmadığını cok net hatırlattı.. Kadıköy ortaköy taksim florya tarihi yarimada alt üst ettik eglendik...Alışkanlık gece 3 te geldik ama ben uyandim bilee
Sağol canım:)Iyi akşamlar, iyi bayramlar kızlar
Iki gün yoğundum, dinleniyoruz şimdi,
Turtacim kolay gelsin
Öpüyorum kızlar
aaa canım Allah rahmet eylesın mubarek günlerde vefat etmıs makamı cennet olsun Allahtan sabır dılıyorumKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Evlere dönüşler başladı:)Günaydın kıZlar dün geldik. Biz de evdeyiz akşama komşum bayramlaşmaya gelecekevde hiç bir şey yok. Yolluk diye yaptığım kekten var bayatımsı:) kahve ve çikolata ikram edecem
Banyoyu silerim bir turçamaşır yıkarım .
biz de evdeydik turtacımm bi dun 2saatlık mesafeye gıttık onda bıle çok ama cok yoruldmEvlere dönüşler başladı:)
Dönün artik, tek başıma sıkıldım![]()
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun...acın taze be desek boşKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Canımmmmm allah rahmet eylesin sabırlar diliyorumKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Ben de sizleri takip ediyordum. Rabbim sizlere uzun ömür versin.Kızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Cnm basın sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesinKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Başınız saolsun, Allah sabırlar versin.Kızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Allah rahmet eylesin sizin için çok zor Allah sabrını versinKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun inşallah,Kızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah