• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada ben peşinatı ayarlarken Çocuklarımın birikimlerini de kullandım en çok da bunaüzüldüm :KK43:
Evet ev zaten hepimizin ama bende mecburdum.
Ikıncı birikim hedefim onların birikimlerini yerine koyabilmek . Umarım başarılı oluruz.
Koyarsın canım hiç üzülme. Ben annemin ve kv nin düğünde taktiği bilezikleri bozdurmadım hatıra kalır diye ama bir durum olsa hiç acımam sanırım mal bizim için sağlık olsun her şey yine yapılır diye düşünüyorum fazla duygusal bakamıyorum böyle şeylere.

Yok artik dediğimiz nokta:D :D
Arayip cevap mi verdi gerçekten.
Diğeri de enteresan "O sen misin", "yes canım,benim" :D
Kahvemsim okusunlar napalim kuldan mi saklayacağız yani :P
Evet canım aradı ve direkt mevzuuya girdi.
Düğün zamanı çok aktif takipteydim
balayı için bir otel sormuştum eğer hala buradaysa selam olsun.
İş arkadaşım da sürekli mesailerden sormuş.
Kendisi hep okuyormus burayı ama pek yazmiyormus

Koyarsın canım hiç üzülme. Ben annemin ve kv nin düğünde taktiği bilezikleri bozdurmadım hatıra kalır diye ama bir durum olsa hiç acımam sanırım mal bizim için sağlık olsun her şey yine yapılır diye düşünüyorum fazla duygusal bakamıyorum böyle şeylere.
Ben ev alırken testaşim ve bir kolyem dışında herşeyi bozdurdum, kenarda bir TL bile bırakmadim.
Ama mal mülk edinmek kolay değil,sağlık olsun yine yapilir
Teşekkürler kızlar.
Yine yapilir umarım yerine koyariz.
Kendi altinlarima inanin hiç acimadim ama onlarin diye ayırdığım kısmı biraz ciz ettirdi.
40 bin kadari onların olan miktardi.
Ya aslında herşey çocukların tâbi ama işte, analık..

Evet canım aradı ve direkt mevzuuya girdi.
Düğün zamanı çok aktif takipteydim
balayı için bir otel sormuştum eğer hala buradaysa selam olsun.
İş arkadaşım da sürekli mesailerden sormuş.
Kendisi hep okuyormus burayı ama pek yazmiyormus
Selamını alip ararsa yine şaşırmayız sankii :D

Ay ben pek deşifre olmak istemem veli boyutu çevremiz var burda...

karamelli_turta karamelli_turta cnm.bizde ciddi bir yatırıma girsek ben de bozacağım cocuginkini sonra yerine koymak icin...zaten bir şey olsa bize ona kalacak yine.

K kahvemsi mutluluk sanirim bizde her şeyi son kuruşa kadar harcarız yüklü bir birikim yok ortada

sinirliportakal sinirliportakal cnm zam gelecek ama hic sevinemiyorum market pazar durumlarını görünce...

Ay ben pek deşifre olmak istemem veli boyutu çevremiz var burda...

karamelli_turta karamelli_turta cnm.bizde ciddi bir yatırıma girsek ben de bozacağım cocuginkini sonra yerine koymak icin...zaten bir şey olsa bize ona kalacak yine.

K kahvemsi mutluluk sanirim bizde her şeyi son kuruşa kadar harcarız yüklü bir birikim yok ortada

sinirliportakal sinirliportakal cnm zam gelecek ama hic sevinemiyorum market pazar durumlarını görünce...
Bende öyle düşünerek neredeyse sifirladim denilebilir.
Birkac ziynet dışında.

Bu hafta dondurucuda ufak tefek ne varsa pişirip bitirsem olur...

Sonra temizleyip bikac çeşit börek köfte falan iyi olur olmasi
Benim pişirilecek hiçbir şey kalmadı dondurucuda :(
Konserve domateslerim var birkaç şişe sadece
Bu yaz daha sağlam bir hazırlık gerek

O zaman o da evlilik hazırlığı yapıyordu, evlilik hazirliklari bölümünde takılıyoruk.
Ekonomi topigine gelince yeni üyelik açtım ama ararsa sevinirim :)))
Buradan çağrı yapmış olalım kendisine :D

Icimiztemiz bebeğim bizim içimiz..
Öyle döküyoruz herşeyi :))

Bende öyle düşünerek neredeyse sifirladim denilebilir.
Birkac ziynet dışında.
Eşimin aklını çekmeye çalışıyorum
Benim hiç takım kalmadı,senin açılmayan kumbara ile bana bilezik alalım kardeşimin düğününde takarım diyorum
O kumbara tatil içindi, yaptık bir hafta yeter diyorum ama bakalım ne olacak :)))

Benim pişirilecek hiçbir şey kalmadı dondurucuda :KK43:
Konserve domateslerim var birkaç şişe sadece
Bu yaz daha sağlam bir hazırlık gerek
Son pisirimlik fasulye bezelye barbunya dolma kaldi.ard arda sebze pişirince isyan olabilir..Aralara et tavuk menüleri ekleyebilirim:kk77:

Aslında hepimiz.tikabasa doldurduk ama ancak yetiyor.

Ben de et alisverisi yapacagim korkuyorum resmen alisveristen

Benim hiç takım kalmadı,senin açılmayan kumbara ile bana bilezik alalım kardeşimin düğününde takarım diyorum
O kumbara tatil içindi, yaptık bir hafta yeter diyorum ama bakalım ne olacak :)))
Bencede bu konu üzerine git biraz daha.
Güzel fikir :)

Ayyy kolda bir bilezik guzel olur ama tatil de bir başka canim yaa insallah ikisinin de gerçekleşeceği fırsat olur:KK200:

Back
X