• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ödemeleri yaptım,
Haftalık ayırdim,
Kurban parası ayırdim.
1000tl birikime attım altın takip ediyorum 4gr alabilirim inş,
Harçlık yetmezse biraz eşimden, biraz kurban parasından tirtiklayabilirim,
Birikime 4gr yazabilirsin karamelli_turta karamelli_turta
Ekliyorum cnm bereketli olsun..

Çok tatlı telaşlar, heyecanlar. Daha dün gibi gerçekten senin haberini almamız. Ben de o sırada yeni doğum yapmıştım ordan hatırlıyorum.

İşallah çok güzel bir doğum olur ve sağlıkla, mutlulukla gelir bebeğiniz.
aminn cok sagol canım Allah razı olsun evladını sana bagıslasın
kızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM :rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yaaa şekerimmm meryem suresını okurken seni de ismen soylemıstım burdan bı kac arkadasla bırlıkte o kadar mutlu oldumki suan yemın ederım canım benım hadı doktora git kesınlestır daha da mutlu et bızı hayırlı olsn canım yaa ayy bugunun ennn guzel haberi bu

Ya canım benim çok çok sevindimmm :KK200:
Hayirli olsun:KK60:
çok çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin :) hem kilo verdin hem de kardeşlerin bebişlerine bakman bile hazırladı bence çok duyuyorum böyle şeyler :nazar:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum şekerim..
Test Mi yaptın?
Sende Haberler çok bugün :KK36:
Hayırlı olsun canım :nazar: :KK9: :halay:
sekerim00 sekerim00 ayyyyy cook sevindim
Rabbim gönlüne göre veriyor çok şükür.
Tebrik ederim
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :)
çok sağolunnnn canlarımmm
hem test yaptım hem kan verdim ama sanırım kalp atışını duymadan emin olamıcam gibi :oops:

aminn cok sagol canım Allah razı olsun evladını sana bagıslasın

yaaa şekerimmm meryem suresını okurken seni de ismen soylemıstım burdan bı kac arkadasla bırlıkte o kadar mutlu oldumki suan yemın ederım canım benım hadı doktora git kesınlestır daha da mutlu et bızı hayırlı olsn canım yaa ayy bugunun ennn guzel haberi bu
allah razı olsun canım benim çok dua ettik evet rabbim kabul etti galiba :KK200:

sekerim00 sekerim00 canım çok tebrik ederim

Ne güzel bir haber
Süper bir haber bu, çok mutlu oldum 😍😍 Allah tamamına erdirsin inşallah. 😊
Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, gönlü güzel arkadaşım. karamelli_turta karamelli_turta cım birikimim 2,35 gr.
sekerim00 sekerim00 süperrr haberler hayırlı olsun tebrikler maşallah bana da dua et cnm yetişeyim :KK66:
Cok sagolun kizlar allah razi olsun
Alyamm dualarimdasin canimm rabbim sanada nasip edicek en kisa zamanda kalpten inaniyorum

Back
X