- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.601
Hayırlı olsun canımkızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımkızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM![]()
Topik bebek bezi stoklamaya emin adımlarla ilerliyor :))))Aynen canım:)
Başka bebiş düşünen varmı kizlaaar?
:)) portakalcim?
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :)kızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM![]()
HahhaTopik bebek bezi stoklamaya emin adımlarla ilerliyor :))))
Ekliyorum cnm bereketli olsun..Kızlar ödemeleri yaptım,
Haftalık ayırdim,
Kurban parası ayırdim.
1000tl birikime attım altın takip ediyorum 4gr alabilirim inş,
Harçlık yetmezse biraz eşimden, biraz kurban parasından tirtiklayabilirim,
Birikime 4gr yazabilirsinkaramelli_turta
aminn cok sagol canım Allah razı olsun evladını sana bagıslasınÇok tatlı telaşlar, heyecanlar. Daha dün gibi gerçekten senin haberini almamız. Ben de o sırada yeni doğum yapmıştım ordan hatırlıyorum.
İşallah çok güzel bir doğum olur ve sağlıkla, mutlulukla gelir bebeğiniz.
yaaa şekerimmm meryem suresını okurken seni de ismen soylemıstım burdan bı kac arkadasla bırlıkte o kadar mutlu oldumki suan yemın ederım canım benım hadı doktora git kesınlestır daha da mutlu et bızı hayırlı olsn canım yaa ayy bugunun ennn guzel haberi bukızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM![]()
Ya canım benim çok çok sevindimmm
Hayirli olsun![]()
çok çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin :) hem kilo verdin hem de kardeşlerin bebişlerine bakman bile hazırladı bence çok duyuyorum böyle şeyler![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum şekerim..
Test Mi yaptın?
Sende Haberler çok bugün![]()
Hayırlı olsun canım![]()
![]()
![]()
çok sağolunnnn canlarımmmhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :)
düşünüyorum bir ara da o ara ne zaman olur bilemiyorum canım ya borç çok henüzAynen canım:)
Başka bebiş düşünen varmı kizlaaar?
:)) portakalcim?
Aa ikinci haber gelebilir sendendüşünüyorum bir ara da o ara ne zaman olur bilemiyorum canım ya borç çok henüz![]()
allah razı olsun canım benim çok dua ettik evet rabbim kabul etti galibaaminn cok sagol canım Allah razı olsun evladını sana bagıslasın
yaaa şekerimmm meryem suresını okurken seni de ismen soylemıstım burdan bı kac arkadasla bırlıkte o kadar mutlu oldumki suan yemın ederım canım benım hadı doktora git kesınlestır daha da mutlu et bızı hayırlı olsn canım yaa ayy bugunun ennn guzel haberi bu
ev kredisi az kaldı ama araba kredisi var bu ikisi epey yüklü miktar canım.Aa ikinci haber gelebilir senden
Ama ne borçlarıniz var cnm?
Süper bir haber bu, çok mutlu oldumkızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM![]()
Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, gönlü güzel arkadaşım.çok sağolunnnn canlarımmm
hem test yaptım hem kan verdim ama sanırım kalp atışını duymadan emin olamıcam gibi![]()
Süper bir haber bu, çok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin inşallah.
![]()
Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, gönlü güzel arkadaşım.karamelli_turta cım birikimim 2,35 gr.
Cok sagolun kizlar allah razi olsun