• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar doktordan geliyoruz 5 mm boyunda 5 haftalik minicik bi kese gorundu rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbim isteyen herkese yasatsin tarifsiz bii duyguymuş :KK61::KK61:
Oy oyy ...o mutluluk bambaşka birşey tarif edilemez..
Çok ama çok sevindim canım benim tekrar tebrik ederim..
Yada simdi gidince soyliyimmi sizce annem ablamlar kardesim bi aradalar su an
Bence ailenle de paylaşmalısın:)
Umarım kardeşinin eşi için de beklenilen karar çıkar, ailesine kavuşur.

:)
Bu mutluluğu hemen paylaşmak istersin diye düşünüyorum ben :)
Oy oyy ...o mutluluk bambaşka birşey tarif edilemez..
Çok ama çok sevindim canım benim tekrar tebrik ederim..

Bence ailenle de paylaşmalısın:)
Umarım kardeşinin eşi için de beklenilen karar çıkar, ailesine kavuşur.

Insallah turtisimmm
Tamam kizlar gidiyorum soylemeye :)
Video cekicimm hatira kalsin :)

T tatlu hayırdır diyeceğim ama değil sanırım.

Akşam üni den çok sevdiğim bir arkadaşım ile konustum. Kapattigimdan beridir onu düşünüyorum. Ailesinin gönül rızası olmayan bir evlilik yaptı.kendi istedi evlendi diye Esinin pek çok şeyini idare etti, adam çalışmadı kimseye soylemedi, onunla ilgili durumlar nedeni ile maddi manevi çok sıkıntı yaşadı. Kocası bildiğimden beri iki ay çalışsa bir sene yatar. Kiz evini aldı, geçimi sağlıyor. Adamın sigarasina kadar yapıyor. Alkol durumu da var. Kimseye zararı yok ama parasi olsa hergun içer diyor. Arada iş arıyorum diye para isteyip iciyormus.
Arkadaşım bugün doktor kontrolünde erken menopoz olduğunu öğrenmiş, tüp bebek ile bile çocuk sahibi olması neredeyse imkansizmis.
Hayatta en çok istediği şey anne olmaktı, telefondan gecip sarilip teselli etmeyi çok istedim ama bir yandan da kızıyorum, geri dönse arkasında
aslan gibi ailesii var ama artık hiç bosamam çocuğumda olmayacak diyor.
O ağladı ben dinledim.
Üzüntüden başıma ağrı girdi

T tatlu hayırdır diyeceğim ama değil sanırım.

Akşam üni den çok sevdiğim bir arkadaşım ile konustum. Kapattigimdan beridir onu düşünüyorum. Ailesinin gönül rızası olmayan bir evlilik yaptı.kendi istedi evlendi diye Esinin pek çok şeyini idare etti, adam çalışmadı kimseye soylemedi, onunla ilgili durumlar nedeni ile maddi manevi çok sıkıntı yaşadı. Kocası bildiğimden beri iki ay çalışsa bir sene yatar. Kiz evini aldı, geçimi sağlıyor. Adamın sigarasina kadar yapıyor. Alkol durumu da var. Kimseye zararı yok ama parasi olsa hergun içer diyor. Arada iş arıyorum diye para isteyip iciyormus.
Arkadaşım bugün doktor kontrolünde erken menopoz olduğunu öğrenmiş, tüp bebek ile bile çocuk sahibi olması neredeyse imkansizmis.
Hayatta en çok istediği şey anne olmaktı, telefondan gecip sarilip teselli etmeyi çok istedim ama bir yandan da kızıyorum, geri dönse arkasında
aslan gibi ailesii var ama artık hiç bosamam çocuğumda olmayacak diyor.
O ağladı ben dinledim.
Üzüntüden başıma ağrı girdi
Kader mi desem seçim mi desem çok üzüldüm cnm:(
Insan bilse karşısındakinin hayallerindeki olmadığını hayatini birlestirmez de.
Maalesef alninda yazmiyor insanlarin..
Ayrilsa daha hayırlı olmaz mı acaba, ana baba kiyamaz evladına.

Kader mi desem seçim mi desem çok üzüldüm cnm:(
Insan bilse karşısındakinin hayallerindeki olmadığını hayatini birlestirmez de.
Maalesef alninda yazmiyor insanlarin..
Ayrilsa daha hayırlı olmaz mı acaba, ana baba kiyamaz evladına.
Valla bu durum bile bile lades, sonra da kendim ettim çekeceğim diye inat etti.
Ailesi adamın çalışmadığını, alkolu falan bilmiyormuş. Hatta nerdeyse hiç kimse bilmiyormuş.
Tanıyorum ailesini de asla niye geldin demezler, arkasında dururlar ama bizim kız ben sana demiştim iması bile beni mahfeder ayrılmam diyor.
Yıllardır biz birbirimizi seviyoruz diyip devam ediyor.
Çoğu zaman mutlu gördüm bunu inkar edemem adam seviyor, çok iyi bir insan ama sorumluluk sıfır. Kadınla erkek rol değiştirmiş bir evlilik.
Arkadaşımda fazlasıyla rahatlığı sundu adama. Eminim ekmek ne kadardır bilmiyordur.
Bu kadar detaylı bilmiyordum sanırım moral bozukluğuyla herşeyi anlattı.
Ceyizinde bir çocuk kıyafeti vardı, ona sarılıp ağlıyorum öğlenden beri dedi. İçim parçalandı.
Eşi onemli değil, tedavi oluruz arastiriz diyip kapatmış konuyu!!!!

K kahvemsi mutluluk sen o arkadasinin canının yandığıni bilip derman olamiyorsun ya o durum da seni mahvediyor
Tam teşhis bu.
Şu an yanına gidebilecegim bir mesafede de değil, arabayı almadim, eşim de geç geldi. Toplu taşıma ile ters. Yanında olup en azından dinlemek isterdim. Elimden birşey gelmez belki ama o çok dolmus rahatlardi biraz.
Telefonda ağladı hep
Aklım onda kaldı.

Back
X