- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.961
sekerim00 carpili, baklava dilimli olanları ben beğenmedim açıkçası, temizlik açısından da hiç kullanışlı gelmedi.
Üstte küçük dolaplar olan bir modelde tercih etme. Oralara pek birşey girmiyor.
Benim tercihim boydan kapak ve içeriden bölmeli ya da altta küçük bölmeleri olan sade bir model olurdu.
Ekledigin resimlerden 4 ve 6 bana uygun
Bir de ayaklarının yerden yukarıda olmasına dikkat et, sürekli çekip temizlemek sorun olur çünkü
Ben de kahvemsiye katılıyorum, çıtalı aynaların temizliği zor ve göz yoruyor. Bence 5 kapaklı sade yaptır, istediğin 1 kapağın üzerine düz boy aynası yaptır. Kendinden desenli ayna çok hoş ama ev avangart ise güzel durur. Evin sporsa düz ayna daha iyi, modası da geçmez![]()
sekerim00 canim o baklavalilar pek benlik değil zevk meselesi tâbi.
Ben olsam en duzunu alirim birde boydan aynali.
Ay kizlar aklimi basima getirdiniz valla supersiniz :) bende normalde artik sade seyler tercih ediyodum ama nerden gorduysem o kendinden baklava dilimli olanlari aklim gitti :)Günaydın Kızlar
Şekerim bence de dilim aynalı olanlar ağır duruyor. Ben olsam sadece düz dolap yaptırırım. Aslında ayna spor modellere de uyarlanabilir. Benim yatak odamda gardolabım full ayna yatay olarak çizgiler var lazer kesimle yapmışlar. Ben mekan dar ferah dursun diye böyle seçmiştim. Eğer mekanınn karanlık ise dar ise öyle komple aynalara yönel yoksa sadeler daha hoş duruyor bence.
Citali aynali olanlari bende begenmedim zaten onlari fikir icin koydum temizligi zor olur aralar hep tozlu kalir temizlenmez. Kararimi verdim sayilir 5 kapakli orta kapagi aynali modele karar verdim 5.resimdeki gibi ama yerle bir olmak zorunda kahvemsim cunku gomme dolap olcagi icin yerden yuksek guzel olmaz orda bide evin tavani asiri yuksek oldugu icin tek uzun kapakta coook agir olur ustteki raflari kullanmadigim ivir zivirlar icin kullanirim orta tekli kapagida konserveler icin kullanirim bi tarafi rafli bi tarafi askilik olcak insallah. yaptirinca resim atarim mutlaka ay iyiki varsiniz siz ya :)