- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.161
Hoşgeldiniz, animsadim ben de siziRabbim yardımcıları olsun
İşsizlik çok zor
Gerçekten Rabbim yardım etsin, bu şartlarda yeni iş bulmak çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz, animsadim ben de siziRabbim yardımcıları olsun
İşsizlik çok zor
Niye o kadar işten çıkartma yaptılarHoşgeldiniz, animsadim ben de sizi
Gerçekten Rabbim yardım etsin, bu şartlarda yeni iş bulmak çok zor
Ekonomik şartlar yuzundenNiye o kadar işten çıkartma yaptılar
Allah kolaylık versin inş daha güzel yerlerden bulurlar ev sahibimizi 2 kere işten çıkardılar şimdiki işindrn nadıl memnun üstelik vardiyalı gülerek gidiyorEkonomik şartlar yuzunden
Tekrar hoşgeldiniz o zamansa :)geçen kışta yazıyordum paralo şifre hepsini unuttum girmeye girmeye birikim yapmayıda unuttum.ev hanımıyım oğlum var 4 yaşında ev kredisi ödüyoruz birikimi evi kapatmak için yapıyorduk ama hergün yeni bir plan yapar olduk.
Şuan memleketteyim uzunca bir tatil sürecek evde olmayacağım için harcama yapamam ağustos eylül gibi birikime bomba gibi devam etmeyi hedefliyorum. Arabamız var ama satıcaz hedefimde araba için olacak kısmetse
Kahvemsim sağol cnm benim.karamelli_turta iyisin turtisim :)
Ben daha yıllık izinlerimi planlamadim.
Bugün birkaç kişiyi işten çıkardık, devamı da gelecek maalesef
Kafamı toparlayıp kendimi düşünecek durumda değilim, bu durumda şirketten de uzaklasamam.
Gunaydin kizlar
Aksama gore daha iyiyim ama hala kolumu kipirdaticak halim yok
Capa daki kalpte bsy olmadigini soyledi ama baska cevabi yok dahiliyeye git dedi
geçmiş olsun canımYine rahatsizlandim kizlar sabah ise gittim elime kalem aldim bir kelime yazip geri geldim
Birazdan dr a arada girmeye calisacagiz
Dun erik toplamistim kac gundur midem bozuk su kaybediyordum bunlara siginmaya calisiyorum
Az cok demeden stok yapmissinStok bende yapmıştım memlekete gelmeden
1 tane perwol
1 paket kırmızı mercimek
1 paket yeşil mercimek
2 paket makarna
5 kilo yağ
1 paket 2 kg lık un
1 kilo şeker.
Alıncak ve hazırlanacak kışlık listesi uzun
Evet bölgesel asıl ise yarıyor ve ben o hareketlerden cok sıkılıyorumYürümek kilo verdirmiyor bölgesel spor yapıp protein ağırlıklı beslenmen gerek yağ yakımı hızlanıyor ve abur cuburu hayatımızdan çıkartmak gerek
Gunaydin gunaydinn altin kizlar dedin yaaa icin acildiiiGünaydın altın kızlar![]()
Aynı şeyi bende düşündüm...Günaydın kızlar, güne temizlikle balsadim.
Elektriğe zam gelmeden perdeleri yıkayın dedim :)))
İşim çok bugün
Rabbim yardımcıları olsun
İşsizlik çok zor
Hoşbulduk kızlar amin inş.Tekrar hoşgeldiniz o zamansa :)
Umarım istediğin evi alırsın annene..
Kahvemsim sağol cnm benim.
Bugün öğleden sonra çıkacaktık ne acelemiz var dedik bu gece evde uyuyalım sabah erkenden çıkarız dedik.
Of işten çıkarmalar olmasa keşke.
Ama maalesef.
Bende dün baza içi ve dolaptaki kıyafrt hurç vs ne varsa yıkadım astım zam gelmeden yıkayayım dedim dün 6 makina çalıltı bugünde 3 makina daha çalıştırıcam biticek inş.Aynı şeyi bende düşündüm...
Sabah erkenden kalktım yemek yaptim
Kahvalti sonrası ev temizligi stok yerlestirm
Birazdan ütü yapacagim hatta acil durum icin börek pogacayi da pişireceğim dondurucuya koyacağım
Ufak hesaplar buyuk birikimdir
canım bende klozet vc lavabo mutfak lavabosunda falan kullanıyorum onların yerine dedim iştesekerim00
Camasir suyunu ne amaçla kullanıyorsun bilmiyorum ama ben ev banyo da vazgeçemiyorum
Odaları silerken sirke kullaniyorum