• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçen kışta yazıyordum paralo şifre hepsini unuttum girmeye girmeye birikim yapmayıda unuttum.ev hanımıyım oğlum var 4 yaşında ev kredisi ödüyoruz birikimi evi kapatmak için yapıyorduk ama hergün yeni bir plan yapar olduk.
Şuan memleketteyim uzunca bir tatil sürecek evde olmayacağım için harcama yapamam ağustos eylül gibi birikime bomba gibi devam etmeyi hedefliyorum. Arabamız var ama satıcaz hedefimde araba için olacak kısmetse
Tekrar hoşgeldiniz o zamansa :)
Umarım istediğin evi alırsın annene..
karamelli_turta karamelli_turta iyisin turtisim :)
Ben daha yıllık izinlerimi planlamadim.
Bugün birkaç kişiyi işten çıkardık, devamı da gelecek maalesef :KK43:
Kafamı toparlayıp kendimi düşünecek durumda değilim, bu durumda şirketten de uzaklasamam.
Kahvemsim sağol cnm benim.
Bugün öğleden sonra çıkacaktık ne acelemiz var dedik bu gece evde uyuyalım sabah erkenden çıkarız dedik.
Of işten çıkarmalar olmasa keşke.
Ama maalesef.

Stok bende yapmıştım memlekete gelmeden
1 tane perwol
1 paket kırmızı mercimek
1 paket yeşil mercimek
2 paket makarna
5 kilo yağ
1 paket 2 kg lık un
1 kilo şeker.
Alıncak ve hazırlanacak kışlık listesi uzun
Az cok demeden stok yapmissin
Tabiki daha liste uzayacak..
Yağ irmik dalın deterjan indirim uygun olursa ekleyeceğim

sinirliportakal sinirliportakal bende pzt kısmet olursa azcik bezelye barbunya alayim diyorum...

Yürümek kilo verdirmiyor bölgesel spor yapıp protein ağırlıklı beslenmen gerek yağ yakımı hızlanıyor ve abur cuburu hayatımızdan çıkartmak gerek
Evet bölgesel asıl ise yarıyor ve ben o hareketlerden cok sıkılıyorum
Yürüyüşü zihnen de rahatladigim icin kolay geliyor

Günaydın kızlar, güne temizlikle balsadim.
Elektriğe zam gelmeden perdeleri yıkayın dedim :)))
İşim çok bugün
Aynı şeyi bende düşündüm...
Sabah erkenden kalktım yemek yaptim
Kahvalti sonrası ev temizligi stok yerlestirm

Birazdan ütü yapacagim hatta acil durum icin börek pogacayi da pişireceğim dondurucuya koyacağım

Ufak hesaplar buyuk birikimdir

Aynı şeyi bende düşündüm...
Sabah erkenden kalktım yemek yaptim
Kahvalti sonrası ev temizligi stok yerlestirm

Birazdan ütü yapacagim hatta acil durum icin börek pogacayi da pişireceğim dondurucuya koyacağım

Ufak hesaplar buyuk birikimdir
Bende dün baza içi ve dolaptaki kıyafrt hurç vs ne varsa yıkadım astım zam gelmeden yıkayayım dedim dün 6 makina çalıltı bugünde 3 makina daha çalıştırıcam biticek inş.
Memleketten geldim düğün için 4 günde dolaba girdim yarın geri dönücem dönüşte rahatım mis gibi dolaplar olacak

Back
X