• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz ayı için ben de bırıkım anlamında bıse yapmayı dusunmuyorum kızlar bir gram oglus ıcın kv hedıye vermıstı en son parasını aldm altını almadm onu alırım heralde sadece,
cunku bılınmeyen bı surec bebıs gelınce ne olacak, annem kardesım bızde kalıcak market alısverısımız faturalar e gelen gıden her sey 2katına cıkıcak.o yuzden agustosa kadar bı bakıcam ne harcıyoruz ne yapıyoruz

Gunaydin kizlarr
Dun kahvaltiyi disarda parkta yaptik evde hazirladik goturduk ablamlarla beraber cok guzel oldu
Sonra derin dondurucu baktik esimle ve aldik 5 cekmeceli en ustu hizli dondurma 3 yil garanti arcelik butun beyaz esyalarim arcelikti zaten 1450 fiyati kampanyadaymis bugun yarin gelir insallah elektrik faturasina cok yansimaz 😀

gunaydın kızlar 7de hortladım yıne
toplu tasımaya bınmemek için esımle geldım sabah anneme. evde tek kalmak istemıyorum artık stres oluyorum
sekerim00 sekerim00 gule gule kullan canım bence dondurucunun faturaya etkısınden cok,faydası oluyor, tolere edıyor kendını yani

Bu gelini kıskanmayan var mı :))))

gunaydın kızlar 7de hortladım yıne
toplu tasımaya bınmemek için esımle geldım sabah anneme. evde tek kalmak istemıyorum artık stres oluyorum
sekerim00 sekerim00 gule gule kullan canım bence dondurucunun faturaya etkısınden cok,faydası oluyor, tolere edıyor kendını yani
İnşallah canım ya bakalım içini doldurmakta marifet nasıl doldurcam bakalım :)

Bu gelini kıskanmayan var mı :))))

ay bu neee ölekk bizz o zaman yaaa :D

Back
X