- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.261

fişini tak zaten eline geçerse atacaksın içine
elektrik faturası pek farketmez 10-15 civarı,
hele kışın içinden canının çektiğini alıp iki dakikada yemek yapmak paha biçilemez :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah valla şimdiden doldurasım geldi içinisekerim00 tek derdin dondurucuyu doldurmak olsun kuzum :)
fişini tak zaten eline geçerse atacaksın içine
elektrik faturası pek farketmez 10-15 civarı,
hele kışın içinden canının çektiğini alıp iki dakikada yemek yapmak paha biçilemez :))
bide bişey sorcam düzgün dursun diye kilitli poşetleremi koyuyosunuz yoksa normal buzdolabı poşetlerinemi koyuyosunuz kızlarBezelye
Barbunya
Taze fasulye
Semizotu
Turlu
Nohut kuru fasulye haşlama
Et balık tavuk türleri
Köfte
Sarma biber dolması
Biber türleri
Börek poğaça
Bunun gibi bir cok sey koyuyorum cnm cok iyi oluyor
Ben bunları buzdolaptaki dondurucuya koyuyorum
Sen çok dağa farkli ve fazla seyler koyarsın cnm
bide bişey sorcam düzgün dursun diye kilitli poşetleremi koyuyosunuz yoksa normal buzdolabı poşetlerinemi koyuyosunuz kızlar
teşekkür ederim canımmm fikirlerin içinnn
Merhabaay inşallah valla şimdiden doldurasım geldi içini
siz neler koyuyosunuz kızlarr tavsiye verin fikir olsunnn
Ohhh maaşallahSelâm kızlar:)
Güzel memleketimize geldik.
Köydeyiz o kadar temiz bir havasi varki 2 gün daha buradayiz sonra biz döneceğiz, çocukları bırakacağız bir ay kalmak istiyorlarmış babaanne ve hala ile.
Benim bir adres işim vardi bugün onu da hallettik.
Burada stres sifir kızlar, insan hasta bile olmaz.
selam hanımlar... aslında domatesler bu kadar uyguna düşmüşken ve salça fiyatları da bu kadar artmışken aslında bir salça yapmak istiyorum. öyle az buz domatesle de değil. en az 10 kilo domatesle. yapımını da öğrendim youtube'dan. bir eski usul var. cuvallı bekletmeli filan.birde günümüz şehirli insanları bir yöntemini daha bulmuşlar. ocakta yapıyorlar hemen. en az 2-3 saatini mi ne alıyor. işte domatesi kaynatmasıydı önun öncesi yıkamasıydı doğranmasıydı anca. o yöntemi yapacağım işte. ama işte gel gelelim hem bizim mutfak küçük hemde büyük tencere yok pek. köyde yapıcam o yüzden. orada en azından 2-3 tane en büyüklerinden olmasa bile orta halli büyük tencere var. yakarım birde odun ateşini. ağır ağır olur ocakta. 10 kilo domatesten 3 kilo çıkıyormuş. ilk defa deneyeceğim için 10 kilodan yapıcam. eğer yapabilirsem ilerleyen senelerde daha fazla domatesle yaparım sanırım. teyzemlere filan vermeye.
yani 1 kilodan 300 gram.. ya koyulaştırıyorssun ya... suyunu iyice çekiyor. dedikleri doğru, tarifi de izledim youtube'dan. açıkçası 20 kilodan mı ne yapmışlardı cıgcadacık kaldı salça. onu da sivri domatesler var ya. onlarla yaptılar. en etli olan oymus ve en fazla salça çıkaran o domateslermiş.Tarifte bir hata olmasin 10 kilodan 3 kilo bana cok geldi sanki daha az cikar gibi
yani 1 kilodan 300 gram.. ya koyulaştırıyorssun ya... suyunu iyice çekiyor. dedikleri doğru, tarifi de izledim youtube'dan. açıkçası 20 kilodan mı ne yapmışlardı cıgcadacık kaldı salça. onu da sivri domatesler var ya. onlarla yaptılar. en etli olan oymus ve en fazla salça çıkaran o domateslermiş.
teşekkür ederim :)Biz domates salcasi yapmiyoruz ama sos yapiyoruz kolay gelsin
Adanadan bir satici bulduk is yeri ile topluca siparis veriyoruz
Ben normal buzdolabı poşeti kullanıyorum.. bazılarına çift kat buzdolabı poşeti kullaniyorumbide bişey sorcam düzgün dursun diye kilitli poşetleremi koyuyosunuz yoksa normal buzdolabı poşetlerinemi koyuyosunuz kızlar
teşekkür ederim canımmm fikirlerin içinnn
İyi eğlencelwr hangi turla gidiyorsunuzKızlar selâmlarr
Bugün giresunda yaylaya çıktık mavi göle gittik kalesine çıktık. Karadeniz alabildiğine yeşil ve doğasıyla göz dolduran muhteşem bir bölgemiz.
Yarın da samsunu gezeceğiz kısmetse.