- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.523
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.401
yaa ben onu nıckını yıne unuttum anca bıraz konusunca tanıyabılıyorum daha henuz gozume ılısmedı7 belâ husnuyu gördük
Günaydın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben onu nıckını yıne unuttum anca bıraz konusunca tanıyabılıyorum daha henuz gozume ılısmedı7 belâ husnuyu gördük
Günaydın canım
Dur ben sana özelden yazayımyaa ben onu nıckını yıne unuttum anca bıraz konusunca tanıyabılıyorum daha henuz gozume ılısmedı![]()
Günaydın şekerim, deniz var ama suyu soğuk:))günaydın canlarrr
turtiş hayat sana güzel beybiii
deniz varmı gittiğiniz yerdee
ben nıckleri karıstırıyorum yaaDur ben sana özelden yazayım
En çok da senin farketmen lazimdi oysaki![]()
olsun canımGünaydın şekerim, deniz var ama suyu soğuk:))
Ben zaten güneşlenmek için geldim.
Ben de aynı saatlerde uyanıyorum. Erken kalkan yol alırmış
Alya toplaman için evin var şükretTatilden +2 kilo ile döndüm fenaaaaaa
Akşama salata yayla çorba kuru fasulye var.
Evi hala temizlemedim güç toplayıp başlayacağım artık![]()
Gerçekten su buz gibi.olsun canım
bizde cundadaki kampta girememiştik buz gibiydi
ama oranın sakinliği huzuru yetiyoda artıyo bile insana
iyi keyiflerrrr canım
Ayy ne güzel.Ben de aynı saatlerde uyanıyorum. Erken kalkan yol alırmış
Karadeniz harikaydı canım. Serin serin çok güzeldi...
Sen hangi ülkeye gittin nasildi
Ben olsam ata altın alirim, güzel kâr ettim ben atalardan.yaa kızlar dolar düştü ya bi 500liralık bari alim diyorum sonra dıyorum aman ben dolardan anlamıyorum bi kere aldm zarar ettım cıktm zaten 500lira az bi para hıc almim ne dıyosunuz
kız 500liram var ne atasıBen olsam ata altın alirim, güzel kâr ettim ben atalardan.
Çeyrek al uykucumkız 500liram var ne atasıgrammi alsam dedım o da 255lira
smdı dıceksınız o yok bu yokÇeyrek al uykucum
Evet canım makas farki oluyor ama yapacak birşey yok, tl de durmaktansa altini tercihederim ben.smdı dıceksınız o yok bu yokceyregı ck sevıyorum ben de ama bozarken en az 10liradan bozuyolar dıye gıcık oldm canım yaa
sımdı mesela kısmetse bebıse hedıyeler gelıcek bızım dugun ceyreklerimizden de duruyor hepsınden en az 10ar lira alıcaklar gramlarda en azından 4lira falan dusuyolar canım aklınızda bulunsun
30liraya bıle ceyrek bozanlar varmıs yaa yuh dıyorum
yok yok canım kesin karli zaten bizim düğünde ceyrek 240tıEvet canım makas farki oluyor ama yapacak birşey yok, tl de durmaktansa altini tercihederim ben.
Düğün zamanındakiçeyrek alışa göre hesapla mutlaka kâr etmissindir![]()
Aa çok sevindim canım benim.yok yok canım kesin karli zaten bizim düğünde ceyrek 240tıama dugunden snra 3senede hıc hedıyelik altın almadk bız hep dugundekılerden götürdük o yuzden azaldı baya ben yeni alınca gram alıyorum bide nasıpse subattan sonra ev ısıne nıyetlenıyoruz o yuzden en ufak seyı bıle dusunuyorum canım ya
![]()
valla canımcm pek ayrıntımız yok bizim hatta evlendıgımızden beri aklımızda ev var ama sartlar olmadı bı turlu. tabi benım fazla garanticiliğimden de baya guzel evler kacırdık.yani gidip oyle hıc ev bakmadık ama esım ılandan falan yol ustu evleri sorar hep.Aa çok sevindim canım benim.
Haydi ayrintilari anlat bize:)
Ne kadar düşündüğünüz evler?yinede ben olsam ya altin alirim yada tl de kalirim.
Biz ev almadan 2 ay öncesi son aylık altinimi almıştım o son altindan bile kâr etmiştim.
Ya canım benim inş en doğru zamanda senin de olsun. Biz aldık ama ağız tadıyla oturamıyoruz o da kötü. En doğru zaman diye o yüzden diyorum.Alya toplaman için evin var şükret
Benim evim bile yok ne tuhaf hissediyorum bilsen![]()
Iyi düşünmüşsünüz cnm.valla canımcm pek ayrıntımız yok bizim hatta evlendıgımızden beri aklımızda ev var ama sartlar olmadı bı turlu. tabi benım fazla garanticiliğimden de baya guzel evler kacırdık.yani gidip oyle hıc ev bakmadık ama esım ılandan falan yol ustu evleri sorar hep.
biz evlenırken kredi cektık bi yıl onu ödedik altınlara hedıyelik götürme harici dokunmadık.
sonra o kredi bitti pesıne araba için kredi cektik.diyeceksinki eve girseydınız arabadan önce, ama altından baska pesınatımız yoktu onlarda ev için yetmıyor.araba alalım hem kullanalım hem de borcu bıtınce altını bozar aracı satar pesınat yaparız dıye dusunduk.subatta kısmetse bıtıyor arac taksıtı.sımdıkı arabamızda ck pahalı bıse degıl 75-80cıvarı bebekle arabasız ck zor olur dıye uygun bı araba alıp bunu satıp altınlarla bı eve gırmek nıyetındeyız ınsAllah canım. esım ozel sektörde tabi bununda belırsızlıgı var o yuzden vadesi uzun olacak kredinin.
evler 3+1 325-350den baslıyor burda ona gore bakacagız bakalm o gunlere erısebılırsek