• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin herkese
Bursa.da girilecek denizi sen mi sormustun K kahvemsi mutluluk ben suanda kursunlu kumsaydayim. Haftasonu icin degilde cunku kalabalik oluyor haftaici burasi guzel sabah saatleri denize girmek icin cok uygun guzel annemin burada yazligi var bebelerle tatil yapiyoruz biz burada.
Dun 1 gr altinimi altim sira 2.de

:-):-)

Yok yazamiyorum artik gülmekten:D :D
canim ne oldu ya bana da anlatsaniz merak ettim ;)

Gunaydin herkese
Bursa.da girilecek denizi sen mi sormustun K kahvemsi mutluluk ben suanda kursunlu kumsaydayim. Haftasonu icin degilde cunku kalabalik oluyor haftaici burasi guzel sabah saatleri denize girmek icin cok uygun guzel annemin burada yazligi var bebelerle tatil yapiyoruz biz burada.
Dun 1 gr altinimi altim sira 2.de

canim ne oldu ya bana da anlatsaniz merak ettim :KK66:
Ben sordum, kurban icin bakıyorum canim
Tavsiye edebilecegin otel var mı oralarda acaba

Tatlım üniversitede çok kilo almıştım sonra isveç diyeti diyeti diye aptalca bişey yaptım sakın yapma gözaltları acayip morardı hasta mısın diye soranlar olmuştu yalnız bana kattığı şey şekeri bıraktım içeceklerdeki o bile o kadar çok kaloriki düşününce.Yürüyüş süper sıkılaşmak için komik ama dpor yapamıyordum açıyordum müziği oryantel oynadım ilk zamanlar protein ağırlıklı beslendim sonra ekmek çok hoşuma gitmemeye başladı diyetten öte yaşam biçimim depişti zamanla 3 kilosu su zaten onu hemen veriyosun hızlı kilo verince alıyosun o diyeti yaptığımda 69 kiloydum şu an 52-54aralığı geziyorum herseyide yiyorum kendime iş çıkarıyodum viledayla silmiyorum bezle eğilip kalkıyodum hiç üşenmem bişey unutunca markete tekrar gidiyodum derken kilom sabitlendi aralarda dağ yürüyüşlerine gidiyoruz hem değişik yerleri görüyoruz hemde 15-20km yürüyor
Yok bu tarz diyetleri bende doğru bulmuyorum zaten. Metabolizmayı çökertip insanda bir süre sona daha farklı problemlere sebebiyet veriyor

Ben çok hareketsizim. Sporu artık bir yaşam biçimi haline getirsem bütün hayatım düzene girecek.
Ama başladım inşallah hergün devam edeceğim :KK49:

Takip ettiğim astrolog, merkür retrosunun etkisi ile elektroniklerde bozulma görülecek yazmıştı:KK43:
Ay çok üzüldüm kızlar sizinkilere.
Benim bulaşık makinesi de 4 yillik.
Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazık
Daha maaşı dz bağlanması...

bugün yağmur nedeni ile elektrik kesintisi var, doğru düzgün çalışamadım
fırsattan istifade detaylı bütçe yaptım, bayram için otel baktım.

buldunmu bi yerler canım

Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazık
Daha maaşı dz bağlanması...

Allah hayırlı evlat versin yeterki
bende çok seviyorum ailemin bi eksiğini almayı yapmayı
Allah razı olur inşallah sizdende :KK68:
sekerim00 sekerim00 çok geçmiş olsun, Allah ödeme kolaylığı versin.

çok sağolun amin inşallah hepimize :KK51::KK200:

Back
X