• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi aksamlar herkese 🤗 birikimleriniz bol olsun. Ben de hobi olarak birikim yapiyorum hem altin hem tl olarak. Azar azar biriktiriyorum bazi aylar altin almadigim sadece tl koydugum oluyor ya da tam tersi :) simdi minigim de geliyor ona odaklanmis durumdayim. Arada muhabbetlerinize katilmak isterim 🤗
Aramiza hoşgeldiniz;)
Uzaktan izlemeyin, bizde sizi izleyelim minis de sağlıkla gelsin :)

Kizlar vestiyer geldi kuruldu bu modeli secmistim

Eklentiler

• IMG-20190711-WA0006.webp
    IMG-20190711-WA0006.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 92
Canim kk ni bundan sonra hiç kullanmayacaksan komple öde. Ve kapatabilirsin.
Birikimine dokunmak istemezsen de kart borcunu yavaş yavaş öde ve tâbi yeni borç ekleme ona.
canım bu kart kapatma mevzusu benım de hep kafama takılır ama nıhayetınde soyle dusunuyorum yakın zamanda bız mesela kapasakta yine kullanıriz kesn o yuzden kapatmıyorum
1-eger kartı kullanmıcaz daha dıyosan kapat borcu
2-karta yatırmazsak para arada harcanıp gıdecek dıyosan da kapat
ama kenara zor durum parası olarak dursun kartı taksıtle oderım dıyosan ben bunu tercıh et derım
Kizlar aslinda kenardaki paraya hic dokunasim yok istiyorumki onu yok sayalim cok ihtiyacimiz olcagi zamanlar olur o zaman kullaniriz ama kartta benim canimi skiyor iste galiba kendimizi skip taksitle odemeye devam edicez karti cunki bebek icin yine kullanmamiz gerekebilir

sekerim00 sekerim00 kk ni zibilyon kere ödeyip sifirlamis biri olarak söylüyorum birikimini karta yatırma.
Mümkün mertebe kullanma ve taksitlerini bitirmeye calis.
Acil ve büyük ödemeler olunca mecburen kullanılıyor, ama kenarda para olması her zaman güven veriyor. Örnek benim son yaşadığım sağlık durumu.
Vestiyerini de çok beğendim, güle güle kullan.
İçine neler neler sigar onun :)
Benimki de buna benziyor, orta kapağı aynalı.
Resmen üçüncü odam gibi, Allah ne verdiyse alıyor :))

Akşam otel alternatifini ikiye dusurduk, ikisine de ön rezervasyon yaptım :))
İstanbul'a ulaşımı yakın, yarim pansiyon, Spa oteli, açık, kapalı havuzu, hamam, saunasi falan var.
Denize de gidilebilir mesafede.
Yarın biraz daha araştırıp haftasonu kesin rezervasyon yaptıracağım.
Eşimin doktoruyla da konuştum,
İmkânınız varsa sıcak terapileri olan yerleri tercih edin diye öneride bulunacaktim, kesinlikle tavsiye ediyorum tedaviye destek olur dedi.
Sanırım dusundugumden çok daha uyguna halledeceğim bu işi.

sekerim00 sekerim00 kk ni zibilyon kere ödeyip sifirlamis biri olarak söylüyorum birikimini karta yatırma.
Mümkün mertebe kullanma ve taksitlerini bitirmeye calis.
Acil ve büyük ödemeler olunca mecburen kullanılıyor, ama kenarda para olması her zaman güven veriyor. Örnek benim son yaşadığım sağlık durumu.
Vestiyerini de çok beğendim, güle güle kullan.
İçine neler neler sigar onun :)
Benimki de buna benziyor, orta kapağı aynalı.
Resmen üçüncü odam gibi, Allah ne verdiyse alıyor :))
Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artik
Sagol canim begenmene sevindim valla bende neler sigar diye dusunup duruyorum :) ama cok yuklenipte dolabi gocertmiyim diyorum :D

Ne çekiyorsunuz be kızlarım bu kredikartlardan ben sıcak parayı seviyorum varsa harcıyorum yoksa köşeme çekiliyorum:KK9:bir tane kredikartım var bilet ve int den kullanmak için...inşallah alışmamda...ama işte trknolojide geri kalacağım diye korkuyorum...eşim telf ile ödemeye geçmiş:KK57:onun hızına hiç yetişemiyorum

Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artik
Sagol canim begenmene sevindim valla bende neler sigar diye dusunup duruyorum :) ama cok yuklenipte dolabi gocertmiyim diyorum :KK70:
Duvara monte degil mi, hiiiiic birşey olmaz :)

Ne çekiyorsunuz be kızlarım bu kredikartlardan ben sıcak parayı seviyorum varsa harcıyorum yoksa köşeme çekiliyorum:KK9:bir tane kredikartım var bilet ve int den kullanmak için inşallah
Ablacigim ben epeydir kullanmıyordum, ev alınca bazi şeyleri taksit yaptık ödemesi rahat olsun diye.
Son aylarda da sağlık harcamalarinı oradan yaptık,aldı yürüdü.
Benim ekstreyi görsen internetten stok alışverişi disinda hep xxx hastanesi ve eczane bir tane başka birşey yoktur.

Ablacigim ben epeydir kullanmıyordum, ev alınca bazi şeyleri taksit yaptık ödemesi rahat olsun diye.
Son aylarda da sağlık harcamalarinı oradan yaptık,aldı yürüdü.
Benim ekstreyi görsen internetten stok alışverişi disinda hep xxx hastanesi ve eczane bir tane başka birşey yoktur.
Allah ödeme kolaylığı versin. Rabbim biran önce feraha çıkarsın.

Back
X