• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden arabaya biniyordum...koltuğun altında bir kol olurdu çekerdim ayar verirdim...kapıda bir pencereyi açmak için çevirmeli kol bide kapıyı açmak icin kulpu olurdu...şimdi 355tane düğme var benim pencereyi açıyım diyorum arka ön hertarafı açıyorum:rolleyes:direksiyondakileri hiç anlatmayım:KK34:eşim yan yan bakıyor dişleri kıl doğruyordur ama olsun araba sürmeyi özledim sabretsin artık...(bak annem aklıma geldi yatsımı kılıyım onuda anlatıyım size)

Ben size anlatmayı unuttum :))
Akşam esimle geleneksel bütçe ve maddiyat konularını konuşurken ona aldığım açılmayan kumbarayi getirdi. Tatil için biriktiriyordum al bunu dedi.
Hem şaşırdım, hem duygulandım, hem komigime gitti. Duygudan duyguya girdim valla :)
Ben bir iki gün atar bırakır diyordum, ben unuttum o unutmamis.
Ağırlaşmış epey, dedim görür saklamaya devam et, şimdilik kalsın dolunca açarız.
Ama acayip merak ettim ne kadar oldu acaba :))

Şimdi arabayı yükledik Türkiye yoluna çıktık tabi iki gün sürüyor...iki araba önde bende takıldım bunlara...babam genelde arkada uyuyor annem benimle önde sohbet ederek gidiyoruz...ama annem sürekli kapı kulpundan tutuyor üzerinde ufak bir düğme var parmağıyla orayı bir ileri bir geri çevirip duruyor...orayı çevirme anne dedim...tamam dedi bıraktı...biraz gittikten sonra yine çevirmeye başladı yine ikaz ettim...artık sohbetide bıraktı...ücüncüde patladı"kızım ne yapıyorum arabanımı kırıyorum"dedi...yok anne yan aynanın ayarını bozuyorsun arkayı göremiyorum diyince amaaa bende sana küstüydüm arabayı kıskanıyor benden diye demezmi:KK57:

Akşam esimle geleneksel bütçe ve maddiyat konularını konuşurken ona aldığım açılmayan kumbarayi getirdi. Tatil için biriktiriyordum al bunu dedi.
Hem şaşırdım, hem duygulandım, hem komigime gitti. Duygudan duyguya girdim valla :)
Ağırlaşmış epey, dedim görür saklamaya devam et, şimdilik kalsın dolunca açarız.
Sizde yarışa girdiniz ha birikimin yanında bir birikim daha ne kirli çıkısınız sökülün sökülün:KK9:

Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artik
Sagol canim begenmene sevindim valla bende neler sigar diye dusunup duruyorum :) ama cok yuklenipte dolabi gocertmiyim diyorum :D
Cokk beğendim modelini dünya sığar valla içine bütün dağınıklık toplanır...
Bir arkadaşımda görmüştüm bundan birazdaha büyüktü tabi yataklarını bile koymuştu evim müsait olsa kocaman yaptırırım gercekten

Akşam otel alternatifini ikiye dusurduk, ikisine de ön rezervasyon yaptım :))
İstanbul'a ulaşımı yakın, yarim pansiyon, Spa oteli, açık, kapalı havuzu, hamam, saunasi falan var.
Denize de gidilebilir mesafede.
Yarın biraz daha araştırıp haftasonu kesin rezervasyon yaptıracağım.
Eşimin doktoruyla da konuştum,
İmkânınız varsa sıcak terapileri olan yerleri tercih edin diye öneride bulunacaktim, kesinlikle tavsiye ediyorum tedaviye destek olur dedi.
Sanırım dusundugumden çok daha uyguna halledeceğim bu işi.
Canım dünya da 1.sırada Fransa da bir yer var
2.sırada da Haymanadaki kaplıcaymış . Ankara’da olup hala gitmedim.
İmkan ve zaman el verirse Haymana kaplıcalarına da gitmenizi tavsiye ederim.

Eskiden arabaya biniyordum...koltuğun altında bir kol olurdu çekerdim ayar verirdim...kapıda bir pencereyi açmak için çevirmeli kol bide kapıyı açmak icin kulpu olurdu...şimdi 355tane düğme var benim pencereyi açıyım diyorum arka ön hertarafı açıyorum:rolleyes:direksiyondakileri hiç anlatmayım:KK34:eşim yan yan bakıyor dişleri kıl doğruyordur ama olsun araba sürmeyi özledim sabretsin artık...(bak annem aklıma geldi yatsımı kılıyım onuda anlatıyım size)
Ablaciim yaa :KK48:
Haklisin valla nerede babamin ladasi,moskvic i :D

Ne çekiyorsunuz be kızlarım bu kredikartlardan ben sıcak parayı seviyorum varsa harcıyorum yoksa köşeme çekiliyorum:KK9:bir tane kredikartım var bilet ve int den kullanmak için...inşallah alışmamda...ama işte trknolojide geri kalacağım diye korkuyorum...eşim telf ile ödemeye geçmiş:KK57:onun hızına hiç yetişemiyorum
Bende sicak para seviyorum bazi durumlarda kk olmasi iyi olmuştu tatil rezervasyonu falan.
Uzun zamandır harcamalarimi hep nakit yapiyorum.
Harika birşey kk değilde canlıyı kullanmak çünkü değerini anlıyorsun.
Bu arada benden sonra eşim de kapattırmış dün kk ni. Onun adina cok sevindim çünkü hesabini hâlâ bilmiyor.
Çok çok gerekirse ek hesaplar var.

Ya kiyamam.
Ne tatlı bir ciftsinizsiz öyle:)
Acaba ne kadar olmuş :D

Akşam otel alternatifini ikiye dusurduk, ikisine de ön rezervasyon yaptım :))
İstanbul'a ulaşımı yakın, yarim pansiyon, Spa oteli, açık, kapalı havuzu, hamam, saunasi falan var.
Denize de gidilebilir mesafede.
Yarın biraz daha araştırıp haftasonu kesin rezervasyon yaptıracağım.
Eşimin doktoruyla da konuştum,
İmkânınız varsa sıcak terapileri olan yerleri tercih edin diye öneride bulunacaktim, kesinlikle tavsiye ediyorum tedaviye destek olur dedi.
Sanırım dusundugumden çok daha uyguna halledeceğim bu işi.
Çok iyi gelecek bu mola size canim :)

Duvara monte degil mi, hiiiiic birşey olmaz :)
Evet oyle temizleyip baslamak lazim bi yerden :))
Cokk beğendim modelini dünya sığar valla içine bütün dağınıklık toplanır...
Bir arkadaşımda görmüştüm bundan birazdaha büyüktü tabi yataklarını bile koymuştu evim müsait olsa kocaman yaptırırım gercekten
Cok tesekkur ederim insallah daha guzeli sizin olurrr :)

Back
X