- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #38.441
Sen hala buradasin, eeee dolunay bebeği olacaktıbu arada günaydın güzellikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hala buradasin, eeee dolunay bebeği olacaktıbu arada günaydın güzellikler![]()
domatesleri biraz konserve, çoğunluk buzluk şeklinde yapacağım.kronikuykucu kiz ben seni burdami bulcaydimmm sen daha doguramadinmiii
K kahvemsi mutluluk gecmis olsun canim Allah beterinden saklasinnn nazar degmistirr
Domatesleri nasil yapcaksin konservemi buzlugami canim
buzluğa rende olarakmı atıcaksındomatesleri biraz konserve, çoğunluk buzluk şeklinde yapacağım.
en çok sos yapmayı planlıyorum bu sene, kırmızı biber ve kıl biber ile çok lezzetli oluyor.
onu küçük kavanozlara ve dondurucu kaplara epey yapmayı istiyorum
rende olarak buzluğa hiç koymadım.buzluğa rende olarakmı atıcaksın
kaplara nasıl yapıyosun
anlatırmısın sana zahmet banada fikir olur
oh misss yapmış kadar oldumrende olarak buzluğa hiç koymadım.
buzluğa büyük büyük doğrayıp koyuyorum, en son yer kalınca bütün de koyuyorum.
A101'de derin dondurucu kapları var renkli renkli,
sosu pişirip onlara koyuyorum, soğuyunca buzluğa atıyorum.
benim kızım da 41. haftada sezeryanla geldi hiç sancım da olmadı canım o zamana kadar :))burdayım kızlar burdayım![]()
ben de suan 40+2yim yani 41.haftayı sürüyorum canımbenim kızım da 41. haftada sezeryanla geldi hiç sancım da olmadı canım o zamana kadar :))
hoşgeldiniz Kuveyttürkün altın hesabından altını fiziki alabiliyosunuz gram altın olarakGünaydın bayanlar..Bir süredir hayranlıkla takip ediyorum sizi ben de ufak ufak birikim yapmaya başlıyorum anladığım kadarıyla uzun vadede en iyi yatırım altın.Küçük bir miktar param var şuan elimde bununla bir altın hesabı açmak istiyorum.Fiziki altın benim için daha uygun aslında tanıdığım kuyumcu var alış ve satışlarda uygun fiyattan veriyor ama malum onu da evde saklamak sorun.Araştırdığım kadarıyla açılan bankadan altın hesabını fiziki altın olarak alamıyoruz bu şekilde veren bir banka var mı biliyor musunuz?
canım hayırlısı olsun inşallah. benim arkadaşım doğumu tetiklemek için plates topunu filan kullanmıştı zaten doğumda da kullanılabiliyor biliyorsun. sen suni pek istemiyorsun ya biraz tetiklemeyi denesen mi acababen de suan 40+2yim yani 41.haftayı sürüyorum canımcuma bakalm sunı sancı ıcn yatıs yapılacak gelmezse kendılıgınden sancım
Hoşbulduk,teşekkürler.Kesinti yapılıyorsa çok da anlamı kalmıyor ozaman.Peki altın hesabı açtırmak için Kuveyttürk'ü mü tavsiye edersiz pek bildiğim bir banka değil bu yüzden onu hiç düşünmemiştim.Bir de ilk hesabı açtıktan sonra en az 1 gram olarak mı alınabiliyor?hoşgeldiniz Kuveyttürkün altın hesabından altını fiziki alabiliyosunuz gram altın olarak
bide ücret kesiliyor diye biliyorum gram başına
ben kuveytturku kullanıyorum memnunumHoşbulduk,teşekkürler.Kesinti yapılıyorsa çok da anlamı kalmıyor ozaman.Peki altın hesabı açtırmak için Kuveyttürk'ü mü tavsiye edersiz pek bildiğim bir banka değil bu yüzden onu hiç düşünmemiştim.Bir de ilk hesabı açtıktan sonra en az 1 gram olarak mı alınabiliyor?