• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatır çatır al gramlarini:KK66: destekliyorum ben sonuna kadar.

Sana örnek vereyim 13 yillik evliyim ben.
10 yil önce araç alacağımız zaman 12 adet burma bilezigimi kendi teklifimle bozdurduk.
Saflik bende ne alâka yani araç için bilezik bozdurmak.
3 yil önce satacagimiz zaman hatirlattim, bileziklerimi geri istiyorum aracin karşılığı tl ile:)))
Mecbur verdi ,ister bileziklerini al ister tlde tut senin dedi.
Sonuç aldim parayi.

Tâbi o para sonra ev pesinatimiz oldu.
Geri istemekle en iyisini yapmışsınız bende bileziklerimi hıc vermek istemiyordum ama baktım kredilerin faizi çok fazla kendim verdim geri alma koşuluyla dünyanın binbir türlü hali var çok bağımlı olmamak lazım erkeklere bence

Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zaten
Bende bikaç kere taktım evde bişey olur mu diye ödüm patlıyor ama gün geçtikçe eski kadınlar gibi şıngır şıngır bilezikler çok hoşuma gitmeye başladı sanırım köydekileri göre göre onlara benzedim😁
Evet şimdiki erkekler bi tuhaf cidden benim babam maaşı eve getirir ihtiyacı olursa parayı annemden ister her zaman para vardır evde eşimde öyle bi alışkanlık yoktu ben söyledim ona kalsa maaşla kredileri ödemeye devam ederdi

Geri istemekle en iyisini yapmışsınız bende bileziklerimi hıc vermek istemiyordum ama baktım kredilerin faizi çok fazla kendim verdim geri alma koşuluyla dünyanın binbir türlü hali var çok bağımlı olmamak lazım erkeklere bence
Aynen öyle.
Dünyanın kaç türlü hâli var.
Kendimizi düşünmeliyiz.
Evet şimdiki erkekler bi tuhaf cidden benim babam maaşı eve getirir ihtiyacı olursa parayı annemden ister her zaman para vardır evde eşimde öyle bi alışkanlık yoktu ben söyledim ona kalsa maaşla kredileri ödemeye devam ederdi
Doğru olan bu zaten.
Eskilerin parasi bu yüzden bereketliymis.
Şimdi devir değişti tüm maaş kk larina gidiyor
Erkekler simdi kadinin parasina güveniyor.

Aynen öyle.
Dünyanın kaç türlü hâli var.
Kendimizi düşünmeliyiz.

Doğru olan bu zaten.
Eskilerin parasi bu yüzden bereketliymis.
Şimdi devir değişti tüm maaş kk larina gidiyor
Erkekler simdi kadinin parasina güveniyor.
Bu devirde insan annesine babasına güvenmiyor kocasına hiç guvenemez

Temmuz ayi birikim listemiz;
1. @kahvemsi mutluluk =1 gram altın
2. @Mercimek_koftesi =10$
3. @kronikuykucu =2 gram altın
4. @tatlu =3 gram altın
5. karamelli_turta karamelli_turta =1.500 tl
6. @iyiniyetli =100$
7. @Alya86 =1 gram altın +2.000 tl
8. @limonlutarcinlikek =3 gram altın
9. @Alya_sura88 =1.000 tl
10. @Seda2012Emre =1 gram altın
11. @Kostebekpasta =1 çeyrek altın
12. @Alya86 =1 gram +3.300 tl
13. @black diamond =1 ata altin
14. @muhendiseylul =4,84 gram altın
15. @morceket =3 gram altın
Temmuza girer mi bilmem ama ay sonu 22 ayar 20 gram bilezik almayı düşünüyorum Allah nasıp ederse

Tâbi tanışalım.
34 yaşındayim:)
2 tane çocuğum var 12 ve 7 yaşında oğullarım.
13 yillik evliyim.
Özel sektörde çalışıyorum 15 yillik çalışma hayatindayim.
Aslen bulgaristan göçmeniyim trakyaliyim.
Sen? :KK66:
Ben 26 yasindayim 1.5 aylik evliyim bnmde 8 yillik bi calisma hayatım oldu 9 aydır boştayım aslen tunceliyim

Back
X