- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #38.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümceler evli ama başka semt/sehirdelerBen tam anlamadım görümceler bekar mi ? Sizinde mi aile binasi
Oh ne güzel kayınvalide yakın mı pekiGörümceler evli ama başka semt/sehirdeler
O alt katimda:))Oh ne güzel kayınvalide yakın mı peki
Aman boş ver zaten İşe gidiyor musun Kim takar kaynanayı geçen iş görüşmesinden geldiğimde bana diyor ki çağırırlarsa çalışacak mısın kadın hemen çocuk doğuracağını düşünüyordu galibaO alt katimda:))
Yok zaten büyük problem aramizda.Aman boş ver zaten İşe gidiyor musun Kim takar kaynanayı geçen iş görüşmesinden geldiğimde bana diyor ki çağırırlarsa çalışacak mısın kadın hemen çocuk doğuracağını düşünüyordu galiba
Nişanlıyken senden 4 tane bekliyorum dedi kendi 9 tane doğurmuş artı 2 tane de doğurmuş ölmüş ilginç bir kadın Açıkçası ben hemen düşünmüyorum eşim de bazen soruyor Ne zaman yapacağız diye önce bu altınları yerine koyayım Ondan sonra düşünürüz Tabii ki ona Bunu demedim Mali Müşavirlik sınavını geçeyim Ondan sonra düşünüyorum dedimYok zaten büyük problem aramizda.
Çocugu o mu doguracak sanki soruyor :))
Sen kendini ne zaman hazir hissedersen..
Ay yok artik.Nişanlıyken senden 4 tane bekliyorum dedi kendi 9 tane doğurmuş artı 2 tane de doğurmuş ölmüş ilginç bir kadın Açıkçası ben hemen düşünmüyorum eşim de bazen soruyor Ne zaman yapacağız diye önce bu altınları yerine koyayım Ondan sonra düşünürüz Tabii ki ona Bunu demedim Mali Müşavirlik sınavını geçeyim Ondan sonra düşünüyorum dedim
Evet tabii ki de ben kimseyi ciddiye almam bu konuda Sonuçta ben doğuracağım ve ben bakacağım başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz yani Ayrıca maddi olarak da hazır değiliz yani şu an ve benim başka hedeflerim var Önce onları halledeyim Allah kısmet ederse çocuk yapmak kolay zaten annem de var o bakacak yakın oturuyoruz Dün bahsetmiştimAy yok artik.
4 tane mii, kreş actiracak
Senin önceliklerin başka, önce onlar..
Bendeki görümce sayisi çok sanıyordumKendi 9 tane doğurmuş it sürüsü gibiler çeşit çeşit
Bende 7 taneBendeki görümce sayisi çok sanıyordum![]()
Bence kızmakta Çok haklısın ama eşinin de kötü niyetle böyle bir akıl verdiğini düşünmüyorum sizden Küçük oldukları için iyi anlamda fikir vermiş Ama karşıdaki kişiler Dediğin gibi biraz art niyetli olabilir Bunu erkekler çok hissetmiyor maalesef kadınlar daha iyi anlar sizin Kazancınız ile ilgili konuşması hoş olmamış biraz mesafe iyi olur gibi duruyorDün çok sinirlendiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum bakalım ne diyeceksiniz
Genç komşu çiftimiz ile otururken ev almaktan konu açıldı, kiracı kendileri. Eşim de ne kadar erken alırsanız o kadar iyi, bizim gibi beklemeyin falan dedi.
Kadın dediki; abi kahvemsi mali müşavir, sen de iyi kazanıyorsun. Biz ikimiz de asgari ücret civarı kazanıyoruz, mesleğimiz de yok nasıl alalım. Yarın işten çıkartılsam ancak sekreterlik bilirim başka birşey yapamam ben dedi. Ev bizim için hayal diyip bağladı.
Bu arada bizden 10 yaş falan küçükler.
Eve gelince dedim eşime sana ne ister ev alırlar ister kira öderler kendi akılları yok mu.
Bizim ne yaşadığımızı hangi yollardan geçtiğimizi bilmeden evimize giren paranın hesabını yapıyor, kendileri ile kıyaslıyorlar resmen ve ben kıyaslama yapmaya her alanda tepkiliyimdir.
Gerçi ben kadını bozdum, senin iş bulma ihtimalin benden daha fazla işten çıkırtılırsan, sonuçta herkesin sekretere ihtiyacı olur dedim. Bunu özellikle söyledim. Sonra da herkesin kendi parası kim ne isterse öyle yapar diyip konuyu kapattım ama dediğim gibi sinirlendim.
İmrenerek değil de art niyetle bakıyor bize gibi hissettim. Önceki yaşadığımız sıkıntıları ve bu güne nasıl geldiğimizi detaya girmeden örnek olsun diye konuşmuşluğumuz da var,
eşim de abartıyorsun konuyu olanı söyledi haksız değil söylediğinde takılma buna diyor.
Biraz mesafe koyup görüşmelere ara versek iyi olacak dedim eşime.
Benimde evde kumbaram var bozuklukları ona mi atayım arada diyorum bi yandan da kk borcum var ona yatırırım diyorum bilmiyorumkızlar sizce elime geçen ufak tefek paraları kenarıma ayırıp cinsiyet belli olduktan sonra bebişe alışverişmi yapayım yoksa birikimemi atayım
şimdi vestiyer taksidi ödüyorum ya ben çok ekstra para kalmıycak elimizde o yüzden böylemi yapsam dedim
bide arıtma taktırdık kardeşimle
parasını kardeşim ödedi
3 ay sonra ona vericem alacağım gün parasıyla
Allah ım ben neyime güveniyosam arıtmalar vestiyerlerrrr![]()
batıcam gidicem sonunda
![]()
eşim biizm gençliğimize çok benzetiyor o çifti, yol göstermek için söylediğini biliyorumBence kızmakta Çok haklısın ama eşinin de kötü niyetle böyle bir akıl verdiğini düşünmüyorum sizden Küçük oldukları için iyi anlamda fikir vermiş Ama karşıdaki kişiler Dediğin gibi biraz art niyetli olabilir Bunu erkekler çok hissetmiyor maalesef kadınlar daha iyi anlar sizin Kazancınız ile ilgili konuşması hoş olmamış biraz mesafe iyi olur gibi duruyor
yakışır şekerime vestiyerler de arıtmalar da :)kızlar sizce elime geçen ufak tefek paraları kenarıma ayırıp cinsiyet belli olduktan sonra bebişe alışverişmi yapayım yoksa birikimemi atayım
şimdi vestiyer taksidi ödüyorum ya ben çok ekstra para kalmıycak elimizde o yüzden böylemi yapsam dedim
bide arıtma taktırdık kardeşimle
parasını kardeşim ödedi
3 ay sonra ona vericem alacağım gün parasıyla
Allah ım ben neyime güveniyosam arıtmalar vestiyerlerrrr![]()
batıcam gidicem sonunda
![]()
Çok haklısın , mali müşavir birini tanıdığıma çok sevindim bnmde hedefim mali müşavir olmak ağustosda dosya actirmayi düşünüyorumeşim biizm gençliğimize çok benzetiyor o çifti, yol göstermek için söylediğini biliyorum
ama kadının kahvemsi mali müşavir, sen de iyi kazanıyorsun demesine çok sinir oldum.
onlarla olduğumuz hiç bir ortamda ben mesleğimi ön plana çıkartacak ya da onlardan fazla kazanıyoruz imajı çizecek şekilde asla davranmadığıma da eminim
ki önceki görüşmelerimizde de bizim mesleğimiz yok konusu açıldığında yaşınız genç okuyabilirsiniz, kendini geliştirebilirsin dediğim çok net hatırlıyorum.
ama sinir oldum :))