- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #38.761
AynenKol omuz boyun agrisi da topikcek var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKol omuz boyun agrisi da topikcek var![]()
Çok şükür canım, hep derim Rabbim beni Darda birakmazKul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş:)
Kk yüklü ise azalabilirsin cnm borcu.
Ama aydan aya zorlamayacaksa taksitlerini öde.
Ödersin sen iyi idare ediyorsun kuzum.Çok şükür canım, hep derim Rabbim beni Darda birakmaz
Kk ve ek hesap 23 bin TL civarı var.
İki ay yine yüklü sağlık harcaması olacak, kassam bile aydan aya ancak asgarisini öderim, bu ay obe zor olabilir.
Birkaç gün bekleyip ne kadar tutarsa karta yatırıp onun borcunu azaltirim, kalana da bakarım artık duruma göre.
Bu ara mesai de yok, ekime kadar zor olacak benim için
Senin için güzel canımÖdersin sen iyi idare ediyorsun kuzum.
Birazini karta yatir madem hem azalir.
Sizde mesai yok bu ara bizde var.
Haftaya yine hergün olacak.
Mesai ödemeleri iyi oluyor gerçekten ama yorucu tâbi.Senin için güzel canım
Bu ara pek benim de idare edeceğim seviyede değil de bakalım Allah büyüktür, bir cikisim mutlaka olacak.
Mesai ben de yapmak istemiyorum aslında ama param bitince kurtarıcı oluyordu.
İki haftadır düzenli spora başladım, ağrıların çok azaldı iyi geliyor. Mesai olursa da spora vakit kalmıyor,biraz idare edeyim böyle.
Bende çok oluyor tüm kaslarımda genel ağrı varKol omuz boyun agrisi da topikcek var![]()
Evet program biliyorum , smmm odasına bile cv bıraktım başvurular yaptım cevap gelmediBulursun canım muhasebe programlarına hakim misin onlarıda geliştirebilirsin birde organize sanayi bölgelerinde ve ticaret odalarında kurslar oluyor burda sonra listelerde ismin oluyor ilk iş arayan firma seni çagırıyor araştır istersen geçmiş olsun cereyan mı çarptı romatizma falan var mı
Dr a gittin mi hiç bu durumdanBende çok oluyor tüm kaslarımda genel ağrı var
Bikere gittim derdime çare bulamadı, bu hafta sınavım bitsin haftaya gidicem hem vitaminlerime baktiricam hemde ağrılarım için gidicemDr a gittin mi hiç bu durumdan
Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.kahvemsi ben senin yaşadığın olayı okuyunca bizden daha az kazanan arkadaşlarımızın yorumlarını düşündüm ki çok sık duyarız ben hep sadece içimden çok şükür derim. sen demekki başka bir şey hissettin yoksa bunda kızılacak bir durum göremedim ben.
bizden daha çok kazanan arkadaşlarım ise zamanında çok yüklü krediye girip bu kadar sıkışmamızı anlamsız buluyorlar ben de onlara kızıyorum herkesin düşüncesi farklıdır sonuçta. gidip de onlardan para mı istedim sıkışınca sanki![]()
Kadinlar hisseder sen hissetmişsin.Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.
O konu kapandıktan sonra da bayram ve tatil mevzuu oldu o arkadaşlar bir hafta once 6 bin TL ye tatil yapmışlar ve bunu borçla yapmışlar. Eşime bayramda varmı plan dediler, o da rezervasyon yaptık dedi. Kocası siz de hep geziyorsunuz geçen bayram da gittiniz dedi.
Eşim de biz uygun tatiller araştırıyoruz, 6 bine bu sene 3 hafta tatil yaparız dedi. Kışın da termale gideriz hatta dedi.
Eşimin tedavisi için termal destek gerek, bu ihtiyaç yani ama tabi onlar bilmiyor.
Kocası karısına dönüp biz de gidelim termale dedi.
Ben birsey söylemedim.
Ama şunu hissettim bu çift bizim maas, gelir durumumuz, yaşam tarzımizi çokça konuşuyorlar.
Bu his daha önce de vardı onlara karşı ama bu sefer emin oldum.
Bu imrenmek ya da ozenmek gibi değil de kıskanmak gibi.
Yoksa herkes aynı şartlarda yaşayıp aynı parayı kazanmiyor, herkesin ozendigi hayatlar vardır ama burada ben konuşma tarzlarından rahatsız oldum.
Artniyetli ya da fesat mi dusunuyorum diye kendime de kızdım ama elimde değil hissettirdiklerikleri bu yönde.
Sık gidip geliyoruz, binada en çok onlarla görüşüyoruz ama biraz kendimi geri çekmeye karar verdim.
Aaaa sende mi burdasınkahvemsi ben senin yaşadığın olayı okuyunca bizden daha az kazanan arkadaşlarımızın yorumlarını düşündüm ki çok sık duyarız ben hep sadece içimden çok şükür derim. sen demekki başka bir şey hissettin yoksa bunda kızılacak bir durum göremedim ben.
bizden daha çok kazanan arkadaşlarım ise zamanında çok yüklü krediye girip bu kadar sıkışmamızı anlamsız buluyorlar ben de onlara kızıyorum herkesin düşüncesi farklıdır sonuçta. gidip de onlardan para mı istedim sıkışınca sanki![]()
GünaydınGünaydın kızlar
karamelli_turta nasılsın canım.
Hala altın alıyor musunuz düşmesini mi bekliyorsunuz. Ben biraz biriktirdim de 20 gr lık falan bilezik alayım diyorum. Ama malum çok pahalı. Ne dersiniz?