• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de öyleyim, başkasına anlatamıyorum.
Gerçi ben genel olarak kendimi baskalarina anlatmayı sevmiyorum :))
En yakın arkadaşımla bile bir yere kadar konuşurum para olayını.
Bu olaydan sonra da iyiki konuşmuyorum diyorum.
Siz bana yetersiniz :))
Ya biz insanlara fazla güvenmiyoruz ya da guvenmememiz gerektiğinin farkindayiz:)

Karamelli turta ara odemene cok sevindim cok iyk yaptin sanki ben kendi borcum gibi ferahladim
Kahvemsi bende cok kizarim oyle seylere sirf bu yuzden cok sevdigim bir aileyi hayatimdan cikardim ve ozlemiyorum bile o kdr bikmisim evlenirken bir cay bardagima bir tek olumlu soz duymamistim ne kdr ilginc degilmi
Ben kimsenin hayatina tercihlerine zevklerine elestirel yaklasmadim rahatsiz etmedim en azindan bilerek yapmadim bir zahmet insanlarda haddini bilsin
Bugun mr cektirdim iyiyim ilaci atmaya calisiyorum fil gibi su iciyorum :D
Yarin domates konservesini yapicaz
Esimi kandirsam memleketine gitmek istiyorum ben nasil gelinim ya :D
Cocuklari cok ozledim
Bir daha gidemem
Ama biktim otobus yolculugundan diyor :D

Karamelli turta ara odemene cok sevindim cok iyk yaptin sanki ben kendi borcum gibi ferahladim
Kahvemsi bende cok kizarim oyle seylere sirf bu yuzden cok sevdigim bir aileyi hayatimdan cikardim ve ozlemiyorum bile o kdr bikmisim evlenirken bir cay bardagima bir tek olumlu soz duymamistim ne kdr ilginc degilmi
Ben kimsenin hayatina tercihlerine zevklerine elestirel yaklasmadim rahatsiz etmedim en azindan bilerek yapmadim bir zahmet insanlarda haddini bilsin
Bugun mr cektirdim iyiyim ilaci atmaya calisiyorum fil gibi su iciyorum :KK70:
Yarin domates konservesini yapicaz
Esimi kandirsam memleketine gitmek istiyorum ben nasil gelinim ya :KK70:
Cocuklari cok ozledim
Bir daha gidemem
Ama biktim otobus yolculugundan diyor :KK70:
Teşekkür ederim esila.
Keşke daha fazla yapabilsek ama şimdilik bu kadar buna şükür.
Mr kaç kere girdim her defasinda stres oluyorum ben.
Hadi geçmiş olsun.
Nasildi tatil?

Teşekkür ederim esila.
Keşke daha fazla yapabilsek ama şimdilik bu kadar buna şükür.
Mr kaç kere girdim her defasinda stres oluyorum ben.
Hadi geçmiş olsun.
Nasildi tatil?

Ben ilactan korktum mr beni pek rahatsiz etmiyor kipirdamadigim icin kasinti tutuyo o kdr
Tatil hic kotu olur mu ya :D
Deniz bana cok iyi geldi dudaklarim titreyene morarana kdr girdim :D
Otelin onunde yuruyus yolu vardi her aksam dolastik
Otelde cok alan vardi aksamlari yigilma olmadi
Ama odamizda gider tikaliydi ve kronik sanirim cok az yavas gidiyordu biz salla yaa tadini cikar umursama moduyla tatil yaptik cocugumuz yoktu takilacagimiz bsy yoktu
Bizden sonra giren de tikali odaya girdi. Otelde surekli oda degistiriyorlardi. Personel sahane o kdr calisiyorlarki yine de guleryuzluler.
Bir aya kadar patlar onlarda tukenir moraller bozulur
Flora garden kusadasi mi bir daha asla ne tavsiye ederim ne giderim
Kusadasi da 10 yil oncesinde kalmis yollar bozuk ortasi ot cop icinde enerji sifir sahilde isiklar bozuk copler alinmiyor. Biz turist sevmediklerine kanaat getirdik :D
Marmarise kurban olayim ya :D

Ben ilactan korktum mr beni pek rahatsiz etmiyor kipirdamadigim icin kasinti tutuyo o kdr
Tatil hic kotu olur mu ya :KK70:
Deniz bana cok iyi geldi dudaklarim titreyene morarana kdr girdim :KK70:
Otelin onunde yuruyus yolu vardi her aksam dolastik
Otelde cok alan vardi aksamlari yigilma olmadi
Ama odamizda gider tikaliydi ve kronik sanirim cok az yavas gidiyordu biz salla yaa tadini cikar umursama moduyla tatil yaptik cocugumuz yoktu takilacagimiz bsy yoktu
Bizden sonra giren de tikali odaya girdi. Otelde surekli oda degistiriyorlardi. Personel sahane o kdr calisiyorlarki yine de guleryuzluler.
Bir aya kadar patlar onlarda tukenir moraller bozulur
Flora garden kusadasi mi bir daha asla ne tavsiye ederim ne giderim
Kusadasi da 10 yil oncesinde kalmis yollar bozuk ortasi ot cop icinde enerji sifir sahilde isiklar bozuk copler alinmiyor. Biz turist sevmediklerine kanaat getirdik :KK70:
Marmarise kurban olayim ya :KK70:
Balayimdan sonraki ilk tatilimizi kusadasinda yapmıştık ephesia resort oteldi. Antalyayi gördükten sonra kusadasi hiç içimi açmamıştı denizi de temiz sayilmazdi. Bir daha kuşadasına naynn demiştim o gün :D sadece otel fena değildi.
Daha da egeye hiç gitmediko gün bugün 10 senedir.

Balayimdan sonraki ilk tatilimizi kusadasinda yapmıştık ephesia resort oteldi. Antalyayi gördükten sonra kusadasi hiç içimi açmamıştı denizi de temiz sayilmazdi. Bir daha kuşadasına naynn demiştim o gün :KK70: sadece otel fena değildi.
Daha da egeye hiç gitmediko gün bugün 10 senedir.

Bizim buradaki tatil beldelerine benziyor brz daha buyugu
Her yer zeytin agaci insan ufacik bir dukkan acar zeytin satar zeytinyagi satar
Ben topladiklarini bile sanmiyorum
Ama fethiye, marmaris baska
Hatta marmarisin yeri ayri
Gecen yil antalyada cok yol almisti cok iyiydi simdi nasil bilmiyorum en turistik yerde 1 tlye buz su almistik. Her yer tertemizdi wcler temiz ve sıktı sarisu ya gittik cok ucuz ve guzeldi.
Ama kusadasi yo yoo yoo. Guvercin adayi sevdik ama
Belki focaya fln gider efesi gezeriz

Marmaris, fethiye yi bende merak ediyorum.
Ama önümüzdeki yil tatil planimiz yurtdışı olacak sanırım, kismet. Yine otel tatili ama.

O daha iyiymis
O zmn bence az az euro almaya basla
Benimde olurda yurt disina cikarsak diye 3.8 ve 4.1 den eurolarim var hic bsy olmasa harcligim olur

Yemekten sonra spora gidecektim, giyindim sonrasını hatırlamıyorum.
Uyuya kalmışım :)))
Kalktığımda epey geçti, makinaya çamaşır attım.
Simdi de uykum gelsin diye bekliyorum :)))
😁😁😁 :):) Çalışan kadının halleri iste yatakta koltukta bulduğu yerde sızıp kalır benim ablam da aynı isten gelir önce bi koltukta 15 20 dk uyur sonra yemek faslı baslar evde

Back
X