• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İst, Ankara, İzmir de bir süre daha haftasonu yasak olabilir yazmışlar nette. Perşembe açıklama olacakmış.
Eksik listesi yaptim, yemeklerde buzluk ve stoga ağırlık vereceğim bir süre.
Yarın sanal marketten sipariş geçerim, dört günden sonra yarın insanlar dışarı akın eder, o kalabalığa girmek istemiyorum

Nişanlıma karşı güven problemim yok ama dediğiniz gibi hareket etmek mantıklı zaman ne gösterir bilinmez.
Kendi paramı harcayıp onunkini onun hesabında biriktirmek yıllar sonra sorunla döner mi ortak hesap mı olsa masrafları mı bölsek bilemedim bunları konuşmak da çirkin geliyor açıkcası ama dünyanın bin bir türlü hali var. Tecrübe etmeden bilinmiyor demekki
Güven problemi başlarda olmuyor pek 😀
Zamanla harcamalar arttıkça eksilere girdikçe neler oluyor neden oluyor diyoruz.
Bence para biriktirilecekse erkeğin hesabında değil kadinda olmalı. Tamamen benim fikrim yanlış anlama cnm.

Biz ilk yillar hiç birikim yapmadik, gayet güzel harcadik 🤣
Birikime geçtiğimizde bende toplandi tüm para eşim kendine sadece harçlık bırakır.

Güven problemi başlarda olmuyor pek 😀
Zamanla harcamalar arttıkça eksilere girdikçe neler oluyor neden oluyor diyoruz.
Bence para biriktirilecekse erkeğin hesabında değil kadinda olmalı. Tamamen benim fikrim yanlış anlama cnm.

Biz ilk yillar hiç birikim yapmadik, gayet güzel harcadik 🤣
Birikime geçtiğimizde bende toplandi tüm para eşim kendine sadece harçlık bırakır.
Katılıyorum yüzde yüz :))

Eşim bugün işe döndü,benim dönüş pazartesi.
Pazara gitmek istiyorum bi ara,kalan meyve sayısı 0.
Çocuklarin günü bugün anneme götürecektim onlari da ama araçla gitmek gerek, izinleri yürüyüş mesafesi bu yüzden eşim geldikten sonra ikimiz gideceğiz.
Yemek menüsü yok bugün henüz 🤷🏻‍♀️

Günaydin canlar,

bende bugün alis verise gitmeligim. Pazartesi almanlarin dini bayrami. Dükkanlar kapali olcak. Herkes markete gider. Bugünden hal edeyim dedim.
Kizimda boy atmis onada cikmisken 2-3 pantolon alayim.
Dün ikinci el sitesinden, yeni kullanilmamis crepe saci buldum 15€ ya. Bide evime 10 dakika yürüme mesafesinde. Gitdim aldim. Yufkayi tavada pisirmek cok uzun sürüyor, bunla deniyecem. Büyük sac icin yerim yok. Umarim bunla olur.

Günaydin canlar,

bende bugün alis verise gitmeligim. Pazartesi almanlarin dini bayrami. Dükkanlar kapali olcak. Herkes markete gider. Bugünden hal edeyim dedim.
Dün ikinci el sitesinden, yeni kullanilmamis crepe saci buldum 15€ ya. Bide evime 10 dakika yürüme mesafesinde. Gitdim aldim. Yufkayi tavada pisirmek cok uzun sürüyor, bunla deniyecem. Büyük sac icin yerim yok. Umarim bunla olur.
Güle güle kullan canım asmincim

Günaydin canlar,

Çocuklar büyüdükçe kıyafet masrafı da ekleniyor.. Bizimki evde durunca kilo aldı biraz. Bikac kıyafet alacagim.. pek bir şey almayı düşünmüyorum evdekilerle idare ederiz..

Crepe sacini güle güle kullan cnm

Hava çok yağmurlu bugün izin günü ve dışarı çıkamıyoruz maleseff..

Dışarda bikac yere uğrayacaktım onları da halledemeyeceğim...
Aksama börek çay saati olur..
Kendime kabak pişiririm belki de..

karamelli_turta karamelli_turta cumaya az kaldi stres yaptim vermeliyim diye..Verdikçe motive oluyorum... soyle tartıda 55 li bir şeyleri gördüğüm günler gelecek mi acaba

Günaydin canlar,

Güzel günlerde kullan canım

hoş buldum canım. corona günlerinde başka sağlık problemlerinden muzdarip olduk.
artık güzel günler zamanı...
"iskele alabanda, yelkenler fora, tam yol ileri" :rapci:

sizin işleriniz de açılır umarım. bu süreci maddi olarak çok iyi götürdünüz.
pasif gelirin ve acil durum fonunun ne kadar önemli olduğunu gördük.
Hoşgeldiniz ,geçmiş olsun

Back
X