• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin paşa hızlı delikanlı olacak😊
sorma teyzesi zaten her işi acele
bi emeklemesi var yetısemezsin :KK70: elinden tutup yürütüyorum yavas gıdıyo gıdemıyo hızlı ya tahammül edemıyo hemen ınıyo jet gıbı emeklıyo:KK70:
besıgın kenarı ışık düğmesine cok yakın ben de ogretmıstım ısıgı yak kapat dıye. gece lambası hep acık zaten. gecn gece bı uyandık ısık yanıyo.
bi baktık beyefendi ısıgı yakmıs uyanın diyo bize heralde:KK70::emir_bebek: yalandan uyanmıyo gibi yapıyorum sabah besık bıtısık ya eliyle dürtüyo beni:KK48:

bi emeklemesi var yetısemezsin :KK70: elinden tutup yürütüyorum yavas gıdıyo gıdemıyo hızlı ya tahammül edemıyo hemen ınıyo jet gıbı emeklıyo:KK70:
besıgın kenarı ışık düğmesine cok yakın ben de ogretmıstım ısıgı yak kapat dıye. gece lambası hep acık zaten. gecn gece bı uyandık ısık yanıyo.
bi baktık beyefendi ısıgı yakmıs uyanın diyo bize heralde:KK70::emir_bebek: yalandan uyanmıyo gibi yapıyorum sabah besık bıtısık ya eliyle dürtüyo beni:KK48:
🧿 Afacan birşey olacak belli oldu.

Selammmm takibe geldim komsularrr.
Baktim baktim durbunden daldım.
Hem bebe eylerim hem dedikodu yaparim dedim
Annelerin kesinlikle supergucleri var
Hoşgeldin komşu,
Annelerin suoergucleri var ama arada şarj olmak da lazım.
Takip ediyorum seni hiç hız kesmiyorsun🧿

kahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustu :KK70: ne esım ne ben:KK48:
😁😁 13 günlük bebekle bugün çıkıcaz sling bağlayıp sanırım. Bi tur atalım ben de insanım hep ev hep ev olmaz ki. Kakası çişi kusmuğu gazı emzirmesinden fırsat bulabilirsek yapıcaz :))

Herkese günaydın 💕

Günaydin kizlar,

benimde uykum var hala. Havada kapali, zor uyanirim bugün 😃
Dün alisverisi hal etdim. Kizimada bir kac yazlik pantolon yakaladim indirimden, iyi oldu.
Yemegimiz var dünden, onu bitiririz bugün.
Kizima bi corba yaparim, aksamda ona balik kizartirim tamamdir. Mutfak temizlencek bide yatak odasi, gerisi temiz.

Hoşgeldin komşu,
Annelerin suoergucleri var ama arada şarj olmak da lazım.
Takip ediyorum seni hiç hız kesmiyorsun🧿
Ahh! dokunmayim ahh isitirsiniz☺
Basiniz agrir.
Aksam olunca esime ben galiba bayilcam diyorum.
Gunduz iyiyim ama aksam acısı cikiyor.

Bir bebeli bir ergenli bende yakinda hunili🤪

😁😁 13 günlük bebekle bugün çıkıcaz sling bağlayıp sanırım. Bi tur atalım ben de insanım hep ev hep ev olmaz ki. Kakası çişi kusmuğu gazı emzirmesinden fırsat bulabilirsek yapıcaz :))

Herkese günaydın 💕
ayyy ay bizim uykusuzluk, mide vs vs dertlerimiz daha dun gibi, benimkide 21 gunluk oldu🤗
Bende darlandim.
Surekli esime yasak kalkarsa suraya gideriz dimi, buraya gideriz dimi diyip duruyorum

ayyy ay bizim uykusuzluk, mide vs vs dertlerimiz daha dun gibi, benimkide 21 gunluk oldu🤗
Bende darlandim.
Surekli esime yasak kalkarsa suraya gideriz dimi, buraya gideriz dimi diyip duruyorum
1 aya azıcık kalmış sizin oh ne güzel. İlk hedefimiz 1 ay sonra 40 gün sonra 3 ay 😁 ele avuca gelsin artık

1 aya azıcık kalmış sizin oh ne güzel. İlk hedefimiz 1 ay sonra 40 gün sonra 3 ay 😁 ele avuca gelsin artık
Kesinlikle
Hem bu anlarina doymak istiyorum gecmesin diyorum sonrada ele avuca gelsin gulemeler agular baslasin minciralim diyorum.
Adam disini sıkmakdan ellerini sıkmakdan bi hal oldu😂
öpmeye kiyamiyo deli sever yoksa

Günaydin kizlar,

benimde uykum var hala. Havada kapali, zor uyanirim bugün 😃
Dün alisverisi hal etdim. Kizimada bir kac yazlik pantolon yakaladim indirimden, iyi oldu.
Yemegimiz var dünden, onu bitiririz bugün.
Kizima bi corba yaparim, aksamda ona balik kizartirim tamamdir. Mutfak temizlencek bide yatak odasi, gerisi temiz.
Ufaklık güle güle güzel günlerde giyinsin
Temizlikte de kolay gelsin

günaydınlarrr
sabah erkenden eşim uyandırdı. kendim kalkamazdım. çok iyi oldu. 6.45-7.45 arası yürüyüş tamam. sabah yürüyüşleri kesinlikle çok daha iyi, daha tenha. polis arabaları sürekli devriyede, maskesi olmayan bir kadını durdurdular, ne oldu bilmem.
eve geldim, duşumu aldım, kahvemi yaptım, mııııy kedi gibiyim şu an.
Ne iyi gelmiştir 😊 nerdeydin cnm sen
Paşaya bak hele 😍😍
Uyurken parmaklarini gözüne sokmuyor mu 😀 benimki öyle yapardi uyanayim diye 🤣

Herkese günaydın 💕
Cık madem havan değişir hem 😍

tr_lelli tr_lelli komşu hoşgeldin
Ev sahibi erken kalkmisti ama geri yatti hemen demlicem şimdi çayı 😊

Son düzenleme:
04:45 'te kalktım
Geri yattım Saat 10:00 da kalktım

Dünden yıkanan çamaşırlar kurumuşsa katlar yerleştiririm

Elimi yüzümü yıkadıktan sonra lavaboları da yıkadım aradan çıkardım
Limontuzu ile sıcak su karışımı gerçekten çok güzel temizlik için.

Akşama nasip olursa

Yeşil fasulye
Makarna
Yoğurt
Vişne kompostosu düşünüyorum bir aksilik olmazsa

Bugün minik hamburger ekmekleri de yapmak istiyorum kahvaltılarda tost yapmak ya da sade olarak yemek için

Ne iyi gelmiştir 😊 nerdeydin cnm sen

Paşaya bak hele 😍😍
Uyurken parmaklarini gözüne sokmuyor mu 😀 benimki öyle yapardi uyanayim diye 🤣

Cık madem havan değişir hem 😍

tr_lelli tr_lelli komşu hoşgeldin
Ev sahibi erken kalkmisti ama geri yatti hemen demlicem şimdi çayı 😊
Tabi ya bizim dukkanda cay bitmis caya sizdeyiz bu sabah😊😘

Back
X