• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay benim izin azaldi bitiyor, ne de alistik oysa böyle 😥
Hayat normale dönsün de canım sağlık olsun iş güç olsun
İşsizlik çok daha zor canım ya öyle düşünmeli
Okullar da normale dönseydi
Önümüzdeki yıl sıkıntısız bir süreç yaşamayı diliyorum

Hayat normale dönsün de canım sağlık olsun iş güç olsun
İşsizlik çok daha zor canım ya öyle düşünmeli
Okullar da normale dönseydi
Önümüzdeki yıl sıkıntısız bir süreç yaşamayı diliyorum
Bu kadar izin en son doğum sonrasi kullanabilmiştim abla, nasil iyi geldi.
Bir an önce herşey normale dönsün de çalışalım. Okullar eylülde normal dönem açılır artık.

Bu kadar izin en son doğum sonrasi kullanabilmiştim abla, nasil iyi geldi.
Bir an önce herşey normale dönsün de çalışalım. Okullar eylülde normal dönem açılır artık.
Bizim şu köylere para dağıtma işi de olmasa
13 Mart'tan bu yana evdeyiz
Süreçte okulların açılmasıyla ilgili beklentiler ileriye doğru tarih ata ata eylül ayına geldi dayandı
6 aydır evde olacağız
Ben alışık değilim bu kadar zamandır evde olmaya
Bir de tamam bizim elimizde değil ama paramı çalışarak kazanmak beni daha çok mutlu ediyor
Milletin yata yata para kazanıyorsunuz tarzındaki ithamları biz alıştık hadsiz cümlelere de
Bayram öncesi hafta köye para dağıtmaya giderken stajyer öğretmen hocam araba yıkatmaya gittiğim yerde 20 li yaşlarda ya var ya yok biri kalktı bedavadan para alıyorsunuz dedi dedi çok tuhafıma gitti insan içinden geçirse bile bu kadar pervasızca söyleyebilir mi Bu kadar hasetlik olur mu dedi
Olur dedim
Sanki ondan alıp bize vermişler sen de ol elinden alan mı var
Adam işin tatilini görüyor ama çalışma şartlarını gören yok
Hangi memur 40 dk boyunca en az 20 kişilik bir sınıfta aktif bir şekilde işlem yapıyor
Herkesin işinin yaptığı işin şartlarına göre kolayı da zoru da olur neden kişi başkalarının işine boş boş ahkam keser anlamam dedim.

Kumbara önümüzdeki hafta son, o parayı da bugünden ekledim.
530,39 TL oldu( bankada günlük faizde kumbara hesabim, ondan kusuratli).
Sabah sirkete geçince üstünü tamamlayıp ata çeyrek alacağım.
Elinizde kalan parayı mı atıyorsunuz hesaba? Günlük faizi ilk kez duyuyorum.

Süreçte okulların açılmasıyla ilgili beklentiler ileriye doğru tarih ata ata eylül ayına geldi dayandı
6 aydır evde olacağız
Bir de tamam bizim elimizde değil ama paramı çalışarak kazanmak beni daha çok mutlu ediyor
Milletin yata yata para kazanıyorsunuz tarzındaki ithamları biz alıştık hadsiz cümlelere de
Bayram öncesi hafta köye para dağıtmaya giderken stajyer öğretmen hocam araba yıkatmaya gittiğim yerde 20 li yaşlarda ya var ya yok biri kalktı bedavadan para alıyorsunuz dedi dedi çok tuhafıma gitti insan içinden geçirse bile bu kadar pervasızca söyleyebilir mi Bu kadar hasetlik olur mu dedi
Olur dedim
Hangi memur 40 dk boyunca en az 20 kişilik bir sınıfta aktif bir şekilde işlem yapıyor
Herkesin işinin yaptığı işin şartlarına göre kolayı da zoru da olur neden kişi başkalarının işine boş boş ahkam keser anlamam dedim.
Insanlar konuşur öyle, dikkate almamak lâzım bir kismini.
Şu durumda kimsenin suçu yok her çalışanin gelirine sahip çıkıp destek olmasi gereken devlet, ondan ötesi yok.
O cümleyi sarfeden şahıs da muhtemelen düzene söyleniyor kendince ama şahsi olarak sana böyle söylemesi hic hoş değil.
Bu yüzden insanlara gerektiği yerde cevabini vermek gerek.
Bak şimdi ben diğer arkadaşlarımdan 10 gün fazla izin kullandim, pazartesi gör fesatsulunleri.
Utanmayıp iyi izin kullandın diyen olacak eminim.
Sık sık ota moka izin almamışım ki birikmiş.
Zamaninda verilmeyen izinlerim hep daha 25 günüm geçen yilin var, bu yil izinlerim öylece duruyor zaten.

Insanlar konuşur öyle, dikkate almamak lâzım bir kismini.
Şu durumda kimsenin suçu yok her çalışanin gelirine sahip çıkıp destek olmasi gereken devlet, ondan ötesi yok.
O cümleyi sarfeden şahıs da muhtemelen düzene söyleniyor kendince ama şahsi olarak sana böyle söylemesi hic hoş değil.
Bu yüzden insanlara gerektiği yerde cevabini vermek gerek.
Bak şimdi ben diğer arkadaşlarımdan 10 gün fazla izin kullandim, pazartesi gör fesatsulunleri.
Utanmayıp iyi izin kullandın diyen olacak eminim.
Sık sık ota moka izin almamışım ki birikmiş.
Zamaninda verilmeyen izinlerim hep daha 25 günüm geçen yilin var, bu yil izinlerim öylece duruyor zaten.
Ben meslekte 20 . yıla yaklaştım ekimde tam 20 olacak
Benim yazdıklarımı göreve yeni başlayan aday öğretmenimize söylemişler
Bana dert yakınıyor yavrum bir de çok iyi niyetli bir çocuk çok saf niyetli baya gücüne gitmiş dertleşiyor benimle 🙂

Ben meslekte 20 . yıla yaklaştım ekimde tam 20 olacak
Benim yazdıklarımı göreve yeni başlayan aday öğretmenimize söylemişler
Bana dert yakınıyor yavrum bir de çok iyi niyetli bir çocuk çok saf niyetli baya gücüne gitmiş dertleşiyor benimle 🙂
Gerçekten zor durumda kalan/olan yüzlerce insan var ama dediğim gibi bu kimsenin suçu değil.

Bende biriktirmek istiyorum. Şuan kenarda 1 tl anca var ne yapsam bilmiyorum ama biriktirmek istiyorum normalde hep para olarak tutarım ama şuan durmuyor para. Hep gidiyor sanki
Çalışıyor musun, borç gelir varmi.
Kumbara ile başlayabilirsin.

6 aydır evde olacağız
Olur dedim
20 yaşındaki beyfendi/hanımefendi de kalksın gitsin eğitim fakültesine mezun olsun kpssye girsin mülakatı geçsin atansın bedavadan para alsın hasetliğe gerek yok. Öğretmenlerin hakkı ödenmez 2 buçuk yıl ücretli öğretmenlik yaptım atanmadan önce, ne boğaz kalırdı ne kafa. Omuzlar boyun ağrı içinde kolay laylaylom bir meslek değil.

Haftalık 25 TL kumbarasına başladık ya o,
arada kalan ya da ekstra gelen rakamları da oraya atıyorum.
Enpara kullanıyorum, orada var canım günlük faiz
Ben de öyle yapayım, ben kumbarayı evdeki kumbaraya atıyorsunuz sandım :) çok mantıklıymış.

Ben de öyle yapayım, ben kumbarayı evdeki kumbaraya atıyorsunuz sandım :) çok mantıklıymış.
ben kapalı kumbara konusunda pek başarılı değilim, para TL kalınca rahatsız oluyorum, her gün zarar ettiğimi düşünüyorum :)
böyle en azından iyi kötü günü kurtarıyor ve ne kadar olduğunu biliyorum :)

Back
X