• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar
İşyerinde hastalandım, mideme kramp girdi nefesim kesildi, uzandım biraz sonra eve bıraktılar beni. Maskenin kokusundan oldu sanırım, midem çok bulandı. Kaliteli diye aldım ama resmen gaz kokuyor.
Dus alıp uzandım daha iyiyim ama biraz bulantım daha var.
Cok gecmis olsun. Neden gaz kokuyor ki?

Cok gecmis olsun. Neden gaz kokuyor ki?
Bilmiyorum abla 🥺
Tek tek paketli, üç katlı cerrahi maske.
Kalın yuzu falan tam örtüyor ama yoğun gaz kokusu var, bir de 5bin tane aldım. Şirkete aldım.
Yarın diğer arkadaşlarda deneyecek olmazsa satıcı ile görüşüp iade yapicam.

Bu arada her ne kadar kotu olsam da kuyumcuma gittim.
Çok ozlemisler beni, eskiden gittiğimde türk kahvesi içerdim, hemen söylüyorum dedi. Yok kardeş kalsın dedim. Hastalandiniz sandık diyor,
Yok dedim parasız kaldık🤣
Bir ata çeyrek aldım. Bir tane de eski çeyrek.
Sonra butunletip atalari ata, ceyrekleri gremse yapicaz.

K kahvemsi mutluluk gecmis olsun seni etkilemiş belli kii. Mide bulunması falan normal değil yani. Takma başka al cnm..

Ozrengin e ne oldu ben de anlamadim..
Sağol canim
Hijyenik diye paketli aldım ama sanırım paketi kokuyor.
Olmazsa diğerleri kullanır ben kendime ayrıca alırım yine

İş başı dedi bize Reis 😅. Oysa bugün bi sürü uğraşıp liste yapmıştık🤦‍♀️
Bizimki de Reisi bekliyor ama hala karar veremedi,
Bir yandan para olarak başlamak istiyorum, diğer yandan 1haziran da sihirli değnek olmayacak ki biraz daha beklesin diyorum.
Bilemedim, hakkımızda hayirlisi

Bizimki de Reisi bekliyor ama hala karar veremedi,
Bir yandan para olarak başlamak istiyorum, diğer yandan 1haziran da sihirli değnek olmayacak ki biraz daha beklesin diyorum.
Bilemedim, hakkımızda hayirlisi

Bizim iş zaten çok kötü henüz bir düzenleme de yok hala. Bi süre de gidip orada otururuz gibi geliyor. Bakalım hayırlısı..Keşke sihirli değnek değse 🤣

Yarın kamu bankaları yeni kredi paketi açıklayacak.
Düşük faizli konut kredisi olabilir kronikuykucu kronikuykucu T tatlu
Çok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyim:KK43: Içten içe dertleniyorum

Çok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyim:KK43: Içten içe dertleniyorum
Tabi ki o gün gelecek, az kaldı bence.
Olsun askıya alsan bile arada bakarsın, nereden ne çıkacağı belli mi olur.
Hayırlısıyla olsun

Back
X