• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsaya düşse alırım valla,
Vip Ahmet mop kendinize yapacaginiz en büyük yatırım 🤣:temizlik:
Elle silmiş gibi oluyor ya çok memnunum🧿
Bir haftadır evde doğru düzgün temizlik yapılmiyordu , başlayınca bitti 😊
Bende almak istiyorum gittiğimiz yerde alırız eşim rahat etsin temizlik yaparken😂Kaç yıldır işler bende ortağım gelecek heyt be rahat ettireyim bir Vip Ahmet mop alayım kerataya:temizlik:

Aksam patron beyle konuştuk.
Çalışanlar ise dönmek istiyor mu sana birşey dediler mi diye soruyor.
Herkesin geliri azaldi tabi ki dönmek istiyorlar dedim.
Ne düşünüyorsunuz kısa çalışmayı kesip donecekmiyiz dedim yok daha erken dedi.
Deli mi ne, diye soylendim sonra kendi kendime.

Borsaya düşse alırım valla,
Vip Ahmet mop kendinize yapacaginiz en büyük yatırım 🤣
Elle silmiş gibi oluyor ya çok memnunum🧿
Bir haftadır evde doğru düzgün temizlik yapılmiyordu , başlayınca bitti 😊
Ahmet mop burda satilmiyor allahdan. Resmen beynim yikandi sen aldigindan beri. Kesin bende alirdim 😂😂😂
Masallahin var cidden gece gece bile caliskansin 🧿

Bende almak istiyorum gittiğimiz yerde alırız eşim rahat etsin temizlik yaparken😂Kaç yıldır işler bende ortağım gelecek heyt be rahat ettireyim bir Vip Ahmet mop alayım kerataya:temizlik:
Mutlaka al, eşim bile daha önce niye almadın, iyiymiş bu diyor🤣

burayi okuyup bitirdikten sonra, yan topigi okudum geldim 😂😂😂
Bende bugün anlatilcsk birsey yok kizlar.
Bu aralar tembellig tutdu yine, enerji sifir. Gec yatip, erken kalkmaktandir kesin, ama geceleride kendime ayirabildigim tek saatler 😀 herkes uyuyor, kimse birsey istemiyor benden 😆
Annemle yürüyüs yaptik. Kadin bildigin inat. Arada oturup dinlenelim diyorum, yok 18 lik ceylan gibi 5 km yürüdü. Eve geldik tansyon tavan tabi.
Yarim saat müdet vermisdim, düsmeseydi hastaneye gltürcektim.
Haftaya baska bir doktor bulmaliyim. Bizimki pek ilgilenmiyor sanki.
Yani benden bu kadar kizlar.
Siz niye uyumuyorsunuz? Türkyede saat 1:22 😀 iycene gecekuslari oldunuz 😊
bizim özrengin ne icin ceza aldi ya?
Topikce ac kaldik resmen 😀
Geçmiş olsun canım 😯 18lik ceylan zorlamasin kendini 😚
Uykum kaçtı yatarim 1 saate.
Bizde de herkes uyudu.
Ozrengin 2 gündür banli galiba.
Bugün de doyduk kiz öyle deme kahvemsi börek yapti 😂

Bende çok begendim yarin tekrar kullanicam nasil zevklivarya 😂
Tam terapi.
Kirli temiz suyu ayri tutmasi büyük marifet zaten 😂

Ahmet mop burda satilmiyor allahdan. Resmen beynim yikandi sen aldigindan beri. Kesin bende alirdim 😂😂😂
Masallahin var cidden gece gece bile caliskansin 🧿
Canım sayfayi yukarı kaydirarak sipariş verebilirsin, Almanya'ya da teslimatimiz var🤣
Evde kaldigimizdan beridir gece gunduz kavrmalari çok karıştı Allah'tan alt ve üst katlar boş da kafama göre temizligimi yapıyorum

Geçmiş olsun canım 😯 annene 18lik ceylan zorlamasin kendini 😚
Uykum kaçtı yatarim 1 saate.
Bizde de herkes uyudu.
Ozrengin 2 gündür banli galiba.
Bugün de doyduk kiz öyle deme kahvemsi börek yapti 😂
o böyrekler hepimize yetmezki 😆
Sorma annem yaslandigini kabullenmiyor resmen. Yas 74. Otobüsde dedim ana otur.
Cevab: birak yaslilar otursun 😄😄😁
Yani kadin kendini halen genc görüyor 😀

Bende çok begendim yarin tekrar kullanicam nasil zevklivarya 😂
Tam terapi.
Kirli temiz suyu ayri tutmasi büyük marifet zaten 😂
Ben yeni mobilya aldım tayin olduğumuz yere gelecek Yüksek ayaklı aldık mopla siler siler geçeriz bak heyecan yaptım ha :dondurma: Temmuz’da son taksidini ödeyecegız sonra mop çekerim karta😂

Aksam patron beyle konuştuk.
Çalışanlar ise dönmek istiyor mu sana birşey dediler mi diye soruyor.
Herkesin geliri azaldi tabi ki dönmek istiyorlar dedim.
Ne düşünüyorsunuz kısa çalışmayı kesip donecekmiyiz dedim yok daha erken dedi.
Deli mi ne, diye soylendim sonra kendi kendime.
Nabiz mi yokluyor anlamadim.
o böyrekler hepimize yetmezki 😆
Sorma annem yaslandigini kabullenmiyor resmen. Yas 74. Otobüsde dedim ana otur.
Cevab: birak yaslilar otursun 😄😄😁
Yani kadin kendini halen genc görüyor 😀
😂😂yaa teyzem maşallah.
Benim kp öyle bir kez dolmuşa bindik onunla ikimiz geç baba otur sen dedim, adam genc görüyor kendini oturmadı 😂
Sonra başkası amca otursana dedi, hiç üzerine almıyor amca sözcüğünü 🤣

Ben yeni mobilya aldım tayin olduğumuz yere gelecek Yüksek ayaklı aldık mopla siler siler geçeriz bak heyecan yaptım ha :dondurma: Temmuz’da son taksidini ödeyecegız sonra mop çekerim karta😂
o yüksek ayak olayi icin bende cok pismanim önceden düsünmedim diye. Temizlik daha kolay olurdu.

😂😂yaa teyzem maşallah.
Benimko öyle bir kez dolmuşa bindik onunla ikimiz geç baba otur sen dedim, adam genc görüyor kendini oturmadı 😂
Aslında şirketi açmak istiyor ama kalabalık olduğumuz için korkuyor.
Kendi de şeker hastası direkt risk grubu.
Gelmek istemeyen olsaydı gelenlerle az kadro açardı ama şu an herkesin geliri düştü, pazartesi açıyoruz dese herkes gün doğumuyla kapıda olur.
Temmuza kadar açmayalım, sonra iki ay yarım iş yarım maaş yapalım diyor onu da ben istemiyorum , diğerleri de istemez muhtemelen.
Bakalım ne yapacak

o yüksek ayak olayi icin bende cok pismanim önceden düsünmedim diye. Temizlik daha kolay olurdu.
Benim mobilya 9yıllık 6kez taşındık.Cocuk derilerini kemirdi hep.Cokta ağırlar yerinden oynamıyor kaç yıldır eşim söyleniyor atacağım bunlarl diye bende bahaneyle bu yıl değiştirdim.Bunları anneme verecegım 2 katlı ev yapıyor içi bitmek üzere üst kata bir odaya koyacağız.Birkac yıl geçsin bütçe otursun birde yatak odası takımı patlatacagım😂onunda temizliği zor yüksek alacağım ve daha büyük boyutta yatak alacağım

😂😂yaa teyzem maşallah.
Benim kp öyle bir kez dolmuşa bindik onunla ikimiz geç baba otur sen dedim, adam genc görüyor kendini oturmadı 😂
Bir grup arkadaslarla bulusmusduk, birininde babasi gelmisdi. Biz tabi amca diye hitap etdik.
Ertesi gün dertli dertli balkonda oturunca, kizi sormus, baba neyin var diye.
Cevab: arkadaslarin bana niye amca dedi 😄😄😄
Yani cok var öyle.
Benim hic takintim yok bu konuda. Aralikda dogum günüm vardi. 44 yasima girdim. Soran olunca direk bu yil 45 olcam diyorum 😂😂😂
Esim benden 7 yas kücük. Onlada dalga geciyorum. Kafa mi bozarsan gider türkan soray gibi senden daha kücügünü alip büyütürüm diye 😂

Aslında şirketi açmak istiyor ama kalabalık olduğumuz için korkuyor.
Kendi de şeker hastası direkt risk grubu.
Gelmek istemeyen olsaydı gelenlerle az kadro açardı ama şu an herkesin geliri düştü, pazartesi açıyoruz dese herkes gün doğumuyla kapıda olur.
Temmuza kadar açmayalım, sonra iki ay yarım iş yarım maaş yapalım diyor onu da ben istemiyorum , diğerleri de istemez muhtemelen.
Bakalım ne yapacak
Hadi hayırlısı bakalim temmuza var daha değişir plânlar.

Benim mobilya 9yıllık 6kez taşındık.Cocuk derilerini kemirdi hep.Cokta ağırlar yerinden oynamıyor kaç yıldır eşim söyleniyor atacağım bunlarl diye bende bahaneyle bu yıl değiştirdim.Bunları anneme verecegım 2 katlı ev yapıyor içi bitmek üzere üst kata bir odaya koyacağız.Birkac yıl geçsin bütçe otursun birde yatak odası takımı patlatacagım😂onunda temizliği zor yüksek alacağım ve daha büyük boyutta yatak alacağım
iyi günlerde kullan 😊

Back
X