- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.421
kalktim ceviz yedim geldimKalk yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalktim ceviz yedim geldimKalk yap![]()
Mesajı görünce, kendi grubumuzdan dalga gectik zaten sağlık bakanı bize mesaj atıyor diyeYaa çok severim kedileri.
Bizimde bir Boncuk oğlumuz var bahçede.
Cins mi sahipleneceksin,tekir mi.
Şimdi birde muhabbet kuşumuz Deniz var o da erkek
Gel cnm biz insan yemiyoruz deseydin![]()
Çok sevindim,nasil sevaba gireceksiniz onlar için hayat sokaklarda çok zor hele küçücük yavru ise hayata tutunup büyümesi imkansiz gibi diğer kedilerden.Tekir kedi alacağız sokaktan yakalayacak eşimAblamınki cins sürekli uyuyor.Arkadas üretmek için alıyor tanesi 7bin
Ticaretini yapacak çok üzülüyorum alamaz inş
![]()
He valla soyu sopu belliymişÇok sevindim,nasil sevaba gireceksiniz onlar için hayat sokaklarda çok zor hele küçücük yavru ise hayata tutunup büyümesi imkansiz gibi diğer kedilerden.
Tanesi 7 bin mi![]()
Yeni yer, yeni ev, yeni eşyalar ve yeni bir çocukHe valla soyu sopu belliymişYavru alacağız bize alışır hem denk geliriz ille tekir olup evde Doğum yapıp sahiplendirende oluyormus gruplardan buluruz apartman bahçesine doğmuş falan.Bir taşınalım sonra bir kedicik alacağız oğlumla büyürler
![]()
Amin canımBen iki gün ev sınırları içerisindeyim a
Yeni yer, yeni ev, yeni eşyalar ve yeni bir çocuk
Hakkında hayırlısı olsun canim
Bende biraz daha yan topiklerde dolanip uyurum.Haydi ben karanliktan bakmaya gidiyorum
Gelin asmin börek fln yapma, diyet bozulmasin![]()
Darısı banaNereye sürtüyorsunki canım altını?bence istesen çok güzel yaparsın sen parkı.Çok zor bişey değil zaten park etmek aslında.Ben çok iyi parkederim ayıptır söylemesiparalel park, yatay, dikey, hatta 2 araba arasında çok az fark bile olsa yaparım
Hoş geldinMerhaba :) sessizce takip ediyorum sizi. Kendimi tanıtıp öyle devam edeyim takip etmeye. 33 Yaşımda, öğretmenim, birikim konusunda acemiyim henüz ama son bir yıldır paramın değerini anladım. Bir iki ufak altınım var birikim sayılmaz hediye gelmişti, son dönemde ailemin yanında olduğum için de 5-6 bin lira civarı param birikti, şaşkınım ama çok kararlıyım birikim konusunda artık. Ailemin de desteğiyle aldığım bir arabam var, henüz kendime ait bir evim yok, ileride nerede yaşarım ne olur bilemediğim için ev almak gibi bir hedefim de yok. Ama küçük bir hobi bahçesi şu dönemde aklıma yatıyor özellikle.Bu arada taze bekarım, çocuğum yok. Sizi okumak da bir çeşit hobi oldu benim için.
Olur olur o daha iyi olur hattaSabah kapimiza 5i bir yerde de bırakılmış olabilir, bana ikisi de uyar![]()
2020 demi almıştın canım evi?aldığın yıl ödemezsin,sonraki yıl ödersin.Bağlı olduğunuz belediyenin internet sitesine girip, borç sorgulama yap istersen.Internetten ödenebiliyor çoğu belediyede belkide hepsindedirAramiza hoşgeldinizbizde sizi takip etmek isteriz ayrica birikim iyidir
E devlette görünmüyor cnm baktim
Ben de meraktayımNe oldu da iki gündür yok, ben birşey anlamadım.
Balıkesir guzel beğenirim. Malatya da da zaman geçirdim orası da yaşanabilir. Samsun da güzel. hayırlısı olsun cnm. Siz nerdeydinizBalıkesir ve Sivas doğuyor içime.Balıkesir Malatya Sivas tokat Samsun yazdık tercih dısı gelme ihtimalide var Kıbrıs falandaYazmadık ama tercih dışı Kıbrısa Falan düşen oluyor.Sürpriz olmaz ıns