• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

He valla soyu sopu belliymiş 😂Yavru alacağız bize alışır hem denk geliriz ille tekir olup evde Doğum yapıp sahiplendirende oluyormus gruplardan buluruz apartman bahçesine doğmuş falan.Bir taşınalım sonra bir kedicik alacağız oğlumla büyürler ❤️
Evet gruplar var canım öyle çok.Hatta sahibindende bile var.Kedisi yavrulayanlar ordan sahiplendiriyor.Ama hayvan sorumluluğu zor

Benim 1 takım var hakkını verdik.Cocuk çiş eğitimi falanda aldı 5 yasında artık zararı olmaz diye umuyoruz 😂
Ya bizde öyle hakkını veriyoruz koltukların...cok taşındık yıprandı bir de beyaz ve cocuk olunca yanlar fena oldu. Ama bir süre daha kalsin beyfendi büyüsün oyle diyorum
Bir de büyük ki ama cok rahat...Hep büyük evler de oturduk sorun olmadi resmen koltuğa gore ev baktik :KK70: :KK70: :KK70:

Darısı bana
Günaydın kızlar,
Eşimi nöbete gönderdim, kızlar yatıyor, az daha yatayım, temizlik yapmam lazım, belki biraz da ütü, ee tanılı yemek
Yaparsınız kızlar hepinizde neler yapmış insanlarsınız.Bir arabayımı park edemeyeceksiniz, en güzelini yaparsınız 😉 belki youtube da filan videosu vardır izleyin, püf noktalarını veriyorlardır.Ankarada olan varsa virüs sonrası yardımcı olurum 😊

Bir yil kullanilmayacak para TL de kalirmi turtiş😡
Çok doğru ben artik kumbaraya bile para attirmıyorum oglusa. Ona da anlatıyorum sana altın yapıyorum oğlum diye.
Buldugumu birşeyler yapıp yapıp koyuyorum.
30 dolar aldım 2 gün önce. Ekdersimi bekliyorum onunla da biraz alırım kismetse

Hepinize günaydın
Az sonra pazara ve 101 e uğrayacağım. 10 TL üstü alışverişe indirimli ürünler ihtiyacimsa kacirmiyorum ya da değilse stoga atıyorum. Papia WC kağıdı 8 li alacağım. Toprak alacağım biber dikeceğim.
Balkonumuz bahçe gibi oldu yemyesil kızlar. Gidip gelip onlarla oyalaniyoruz. Size resmini atarım. Hem oglus da oyalaniuor çok da seviyor.
T tatlu bahçeli bir ev harika olacak benim için bu pandemiden sonra fikrim değişti. Daireden vazgeçtim. Müstakil evler de çok pahalı ama nasip bakalım.

Hepinize günaydın
Az sonra pazara ve 101 e uğrayacağım. 10 TL üstü alışverişe indirimli ürünler ihtiyacimsa kacirmiyorum ya da değilse stoga atıyorum. Papia WC kağıdı 8 li alacağım. Toprak alacağım biber dikeceğim.
Balkonumuz bahçe gibi oldu yemyesil kızlar. Gidip gelip onlarla oyalaniyoruz. Size resmini atarım. Hem oglus da oyalaniuor çok da seviyor.
T tatlu bahçeli bir ev harika olacak benim için bu pandemiden sonra fikrim değişti. Daireden vazgeçtim. Müstakil evler de çok pahalı ama nasip bakalım.
Şok markette 32li familia 34 tl.
Daha uyguna geliyor.
101 papiaya zam yapmış 😕8.95ti.

Back
X