- 21 Temmuz 2008

- 17.367

- 54.202

- 1.123

- Konu Sahibi karamelli_turta
 - #58.821

Neden olmasınTurtiş bir site kurup Özlem denizmene rakip mi olsam acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasınTurtiş bir site kurup Özlem denizmene rakip mi olsam acaba![]()
En sevdiğim konularÇok severiz malî yorumlari![]()
Hayır canım kiradayım yaaa ben nedense çok uzun kredi çekip ödemeye çok korkuyorum eşim serbest çalışıyor o yğzden bir sıkıntı olursa diye 10 ve daha fazla sene kredi beni korkutuyor aslında korkularımı yenmem lazım 1(5 senelik evliyim o zaman korkmasaydık şimdiye çoktan bitmişti borcuOturdugunuz ev size aitse mantıklı
Değilse önceliğin oturacagin evi almak olmalı bana göre
Yaaaa evet ama çok büyük miktarlardan korkuyorumHarikabir ara baktığımda 200 bin çekine 350-400 bin tl geri ödeme veriyordu. Faizler çok yüksekti. Eğer böyleyse çok iyi olur
Hayirli olsun çok sevindimDoğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
Domates biber mi onlar maşallah.
Domates biber fasulye bezelye salatalik nane maydanoz dereotu soğanDomates biber mi onlar maşallah.
Çok severim bitkileri.
 ne ararsan var bahçesiUğraşmanız ne güzel. Ben uğraşamıyorum zaten 1 tane balkonum var
Sekerim faiz oranlarini bekliyoruz şimdilik
Bir de senin eğlenceli hâllerini özlüyoruz napalim![]()
Faiz oranları belirlenmedimi kızlar 0.64 ve 0.74 diye biliyorum amasekerim00 güncel konu seni de ilgilendiriyor.
Kredi faizlerinde düşüş olacak diye açıklama bekliyoruz.
Sonra.yapilandirma imkanı da olabilir.
Bu da daha az kredi ödemek![]()
Oy kiyamam aglatmayınBak beni çağırıyor oyun halisindan çok durdu birakali 2 dk olmadı üüüü-üü-üü
Bizim bebe ağladıkça esimle biz guluyoruz çok komik![]()
Çok güzel
Aynen öyle ama geçmişe yapacak birşey yok artık.Hayır canım kiradayım yaaa ben nedense çok uzun kredi çekip ödemeye çok korkuyorum eşim serbest çalışıyor o yğzden bir sıkıntı olursa diye 10 ve daha fazla sene kredi beni korkutuyor aslında korkularımı yenmem lazım 1(5 senelik evliyim o zaman korkmasaydık şimdiye çoktan bitmişti borcu
Yaaaa evet ama çok büyük miktarlardan korkuyorum![]()
Hoşgeldin o zamanSelaaamm bende kumbara birikimi yapıyorum![]()