- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.441
türkan sorayin olayi aklima geldiBen 36 yaşındayım
Bir tane oğlum var ama kanunen eşim oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkan sorayin olayi aklima geldiBen 36 yaşındayım
Bir tane oğlum var ama kanunen eşim oluyor![]()
Bende 21de evlenip 22de kızım olduMaşallah buyütmuşsünuz sizde galiba hepiniz 25den sonra evlenmissiniz
21 yaşında evlendim cnm bende.
22de anne oldum ❤
Hadi wittcer uyku saatiHadi tamam yeter bu kadarCennetmeyvesii yatsın artik
Biz A Asmin75 vekaramelli_turta ile kahvaltıya ne yesek diye düşünürken sen coktaaan ekmek parası derdine dusecen
Biz evlenene kadar adam kaç kere evlilik teklif etti hatırlamıyorum.Maşallah maşallah
Bendee sevgililigimizin 1.ayinda evlilik teklifine yess dedim ❣
Alt katimda oturur kendileriBu arada kayınvalidesiyle birlik olan varmı
Bende 21de evlenip 22de kızım oldu
Bide evlenip 2 ay sonra atandım asıl icimi yakan bu hadisedir![]()
Insan his ediyor dogru insani di mi? Ben kesinlikle evlenmek istemiyordum aslindaMaşallah maşallah
Bendee sevgililigimizin 1.ayinda evlilik teklifine yess dedim ❣
Şimdiki aklım olsa ohoooo nikah dairelerini bombalardimAaa bi tane daha hepiniz geç evlenmemissiniz demekki☺☺
Az koşturmamışsın pesinde cancagizimBiz evlenene kadar adam kaç kere evlilik teklif etti hatırlamıyorum.
İki tane tektaş yuzuk vardı Nisan alışverişine gittiğimizde![]()
Benim deAlt katimda oturur kendileri
Valla bazen ben onun kızı, bazen o benim oğlumtürkan sorayin olayi aklima geldi![]()
Alt katimda oturur kendileri
Şimdiki aklım olsa ohoooo nikah dairelerini bombalardim![]()
Seninle kıyaslarsak hepimiz tohuma kaçınca evlenmiş oluyoruzAaa bi tane daha hepiniz geç evlenmemissiniz demekki☺☺
Gerçek diyomGerçekmi diyon gülüyonmu yoksa☺
Neyse benim naciz vücudum uykuya direnemiycek daha fazla. Yarın görüşürüz iyi geceler![]()
Gerçekten öyleInsan his ediyor dogru insani di mi? Ben kesinlikle evlenmek istemiyordum aslinda![]()
canim bak abla tavsiyesi. Ilk firsatda calismaya basla. Hayat bu, ne olur ne olmaz belli degil.Çalışmayı seviyorum ama eşim ters bakıyo birde çocuklarım küçük
İyi geceler canimNeyse benim naciz vücudum uykuya direnemiycek daha fazla. Yarın görüşürüz iyi geceler![]()