Çok üzüldüm amcaya.
Yazık 😪 benim hayata her konuda bakışım mantık yönündedir ama evlilik hariç.
Sevmediği bir insan ile sırf aile istiyor diye nasıl evlenilir aklım almiyor kesinlikle.
O kadar cok mutsuz insan var ki, en guzel zamanlarını boşa geçirmiş.
Evlilik sadece bir imza değil, evet anlaşmak ve mantığının da uyması gerekir ama sevgi olmazsa o evlilik yuva olmaz.
Sevdiğin için çoğu şeye katlanirsin, hosgorursun, alttan alırsın yeri gelir.
Ama diğer türlü bilemiyorum
Allah herkesin evine huzur, mutluluk versin
Esiyle hic anlasamazdilar, ozamanlar gencdim tek tarafli düsünürdüm. Esini kötü bilirdimde, simdi düsünüyorum o kadin icinde nekadar zordu. 40 yil evlisin ve sevilmedigini biliyorsun. Oda sonucda büyüklerine boyun egerek evlenmisdi. Sonradan sevdi mi bilmiyorum, ama amca kesinlikle sevmedi.

Esiyle hic anlasamazdilar, ozamanlar gencdim tek tarafli düsünürdüm. Esini kötü bilirdimde, simdi düsünüyorum o kadin icinde nekadar zordu. 40 yil evlisin ve sevilmedigini biliyorsun. Oda sonucda büyüklerine boyun egerek evlenmisdi. Sonradan sevdi mi bilmiyorum, ama amca kesinlikle sevmedi.
Sevgisiz, mutsuz geçmiş bir evlilik ve en acısı boşa geçmiş bir omur
İkisinde de yazık olmus

Ya sevdiğini alacaksın, ya da aldığını seveceksin mecbur 🤣
Işte buna bayildimmm 🤣🤣

Kadin için de zordur, sevilmediğini bilmek.
Ay ne kadar acı.
😕
Kadin kabullenmiştir bence ama adam 😑

Işte buna bayildimmm 🤣🤣

Kadin için de zordur, sevilmediğini bilmek.
Ay ne kadar acı.
😕
Kadin kabullenmiştir bence ama adam 😑
kadin cabaliyordu bence sevilmek icin. Sevilmeyincede kavgada sinirini bosaltiyordu herhalde.
Büyüklerin bir yanlis karari. Faturasi üc üzücü ömür

Back
X