Koronadan önce günde 1 kez çalıştırıyordum bulaşık makinasını 13 martta aldığım 120 li paketi
Tahminen 13 temmuz civarı biter diyordum
Ama öyle olmadı çünkü şu an bulaşık makinasını günde en az 1 en fazla 3 kez çalıştırıyorum
Tencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...😁

Tencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...😁
Teflon eşyalar
Tahta eşyalar hariç özellikle çelik tencereler filan parlasın diye makinaya atıyorum
Bazen duruma göre elde de yıkıyorum

5-10-25 krs kumbarasini esim eczaneye goturmustu, 6 ayda icinden 62 tl cikmis. Aya vurunca 10 tl...😁 Allah bereket versin...

Torunun d.gunu bugun. Uzerini tamamlayip ortak hediyeye katalim diyordum, hediye istemiyormus pasa... Gezide harcayacagi dondurma paralarina katalimmis. 😁
(umutlar sanki tomurcuklanmis gibi, cok sukur.)

Yarin 20€ alip verelim kucuk adamima...🥰
Nice saglikli mutlu yillari olsun

Selam Kizlar,

cimcimem yeni uyudu. Oda benim gibi gecekusu 😊
Bzgün pek birsey yapmadim, temelligim tutdu yine.
Yarin kizimin dogumgünü. Gidip pastasini ballonlarini alcam. Babasida isden gelince kutlariz. 2 yil ne cabuk gecdi. Iyiki dogdu, gercekten nese kaynagim o ❤

Kizlar ben birtürlü kilo veremiyorum 😔 gram oynamiyor. 4 ay sonra ise döncem, hic bir kiyafet yakismiyor.
Sizler nasil bir rejim uyguluyorsunuz?

Selam Kizlar,

cimcimem yeni uyudu. Oda benim gibi gecekusu 😊
Bzgün pek birsey yapmadim, temelligim tutdu yine.
Yarin kizimin dogumgünü. Gidip pastasini ballonlarini alcam. Babasida isden gelince kutlariz. 2 yil ne cabuk gecdi. Iyiki dogdu, gercekten nese kaynagim o ❤

Kizlar ben birtürlü kilo veremiyorum 😔 gram oynamiyor. 4 ay sonra ise döncem, hic bir kiyafet yakismiyor.
Sizler nasil bir rejim uyguluyorsunuz?
İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun 💕
Kilo vermek için intermittent fasting/aralıklı oruç favorim. Hiç duydun mu denedin mi. Denemediysen tavsiye ederim.

İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun 💕
Kilo vermek için intermittent fasting/aralıklı oruç favorim. Hiç duydun mu denedin mi. Denemediysen tavsiye ederim.
evet onu biliyorum zaten iki ögün besleniyorum. kahvalti ve aksam yemegi. yani tam 16/8 oluyor otomotik olarak. Bende hashimoto var, zor veriyorum, buna kabullendim, ama kac haftadir cok cabaliyorum yinede gram oynamiyor malesef

Back
X