• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CarrefourSA yarın sipariş verecektik, deterjan indirimi başlıyor iki tane daha Ariel alacağım. Detaylı temizliğe başlayınca epey kullanılır çünkü.
Meyve, yumurta ve kefir bitti.
Dışarı çıkmam gerek bu durumda
Bereketli olsun.
Hangi marka kefir kullaniyorsun? Bazen biksam da gunde bir bardak icmeye calisiyorum. Bagisiklik ve denge sistemime cok cok iyi geldi...🤗

günaydınlar;

kira getirisi olan herhangi bir yerden alabilirsiniz bence. kiranızın tamamını ya da kafi bir kısmını karşılayacak bir ev bakmak mantıklı. şu anda almak istediğim evde kiracı var ve site yapıldığından beri aynı evde kalıyormuş, taşınmak da istemiyor. bizim de işimize geldi. oranın kirası benim kiramı karşılıyor. evi alırsak kimse yerinden kıpırdamicak ama bizim bir evimiz olmuş olacak.

sabah bankaya gittim, ufak bir hesaplama ve ön başvurumuzu yaptık. benim müşteri temsilcim orda değilmiş, geldiğinde tekrar gidicez. @kronikuykucu sen sormuştun.
225 bin kredi için; 120 ay vade, 0,74 faiz ve bir yıl ötelemeli seçeneğini kullanmak istedik. aylık ödemesi 3200, toplam ödemesi 345 bine denk geliyor. eğer bu şartlarda alabilirsek, ara ödemelerle 5 -6 yılda bitirebileceğimi düşünüyorum. ötelemeyi 3 ay yapmak isterdim aslında ama 3 aydan sonraki ilk taksit 8bin küsür oluyor.

bir şey sormak istiyorum, eşimin kredi sicili hiç iç açıcı değil, benim kredi notum oldukça yüksek. bu bir sıkıntı çıkartır mı?
Çok sevindim adiniza 😍
Ben vakifbanktan aldim krediyi, eşimin gelirine kredi puanina hiç bakılmadı,kefilim de yok istenmedi.

günaydınlar;

kira getirisi olan herhangi bir yerden alabilirsiniz bence. kiranızın tamamını ya da kafi bir kısmını karşılayacak bir ev bakmak mantıklı. şu anda almak istediğim evde kiracı var ve site yapıldığından beri aynı evde kalıyormuş, taşınmak da istemiyor. bizim de işimize geldi. oranın kirası benim kiramı karşılıyor. evi alırsak kimse yerinden kıpırdamicak ama bizim bir evimiz olmuş olacak.

sabah bankaya gittim, ufak bir hesaplama ve ön başvurumuzu yaptık. benim müşteri temsilcim orda değilmiş, geldiğinde tekrar gidicez. @kronikuykucu sen sormuştun.
225 bin kredi için; 120 ay vade, 0,74 faiz ve bir yıl ötelemeli seçeneğini kullanmak istedik. aylık ödemesi 3200, toplam ödemesi 345 bine denk geliyor. eğer bu şartlarda alabilirsek, ara ödemelerle 5 -6 yılda bitirebileceğimi düşünüyorum. ötelemeyi 3 ay yapmak isterdim aslında ama 3 aydan sonraki ilk taksit 8bin küsür oluyor.

bir şey sormak istiyorum, eşimin kredi sicili hiç iç açıcı değil, benim kredi notum oldukça yüksek. bu bir sıkıntı çıkartır mı?
karamelli_turta karamelli_turta K kahvemsi mutluluk bilginiz var mı?
Bizde de aynı durum vardı, eşim kendi işini yaptığı dönemden kalan kötü hatiralari notunu düşürmüştü.
Ama gelirimiz talep edeline krediye gore yüksek ve eve ipotek konduğu için sorun olmaz dedi bankacı, olmadı da çok şükür.

Bereketli olsun.
Hangi marka kefir kullaniyorsun? Bazen biksam da gunde bir bardak icmeye calisiyorum. Bagisiklik ve denge sistemime cok cok iyi geldi...🤗
Ben de hergun içiyorum abla, bazen iki bardağa çıkarıyorum.
Normalde kendim yapıyordum ama hastalık döneminde açık süt almayi bıraktım.
Sütaş kaf kefirin tadı evde yaptığıma yakın genelde bunu alıyorum, onu bulamazsam altınkılıç alıyorum.
Diğer markalar özellikle içim ve ekeri hiç beğenmedim.

Ben de hergun içiyorum abla, bazen iki bardağa çıkarıyorum.
Normalde kendim yapıyordum ama hastalık döneminde açık süt almayi bıraktım.
Sütaş kaf kefirin tadı evde yaptığıma yakın genelde bunu alıyorum, onu bulamazsam altınkılıç alıyorum.
Diğer markalar özellikle içim ve ekeri hiç beğenmedim.
Ben de danem kullaniyordum, pek bulamiyorum artik. Kaf ve altinkilic da guzel. Digerlerini ben de begenmedim. Sifa olsun insaallah...🥰

Günaydın bayanlar☺️
bizdede değişen faiz oranlarıyla beraber ev arama faaliyetleri arttı fakat işler yoğunlaştı izin alamıyoruz ki gidip gözümüzle görelim😕ailelere de gidin bakın diyemiyoruz ne kadar normalleşme başlamış olsada virüs hala var halada dikkat etmeleri gerek, malum yaşları var ve kronik hasta bizim büyükler 😞eşimin abileri bakabilirse en azından gitmeden fikir olur dedik bakalım haber bekliyoruz biryandan internetten aramaya devam🧐altının düşüşü bizede kötü oldu dahada düşerse canımızı sıkacak büyük ihtimalle evi alırken ama her işte vardır bir hayır diyorum düşersede kısmet yapacak bişey yok🤲🏻Sayfaları zor takip ediyorum maşallah diyeyim sohbetler arttı sanki bu ara iyi oldu 🧿kalabalıklaştıkça farklı fikirler geliyor farklı hayatlardan☺️Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler bende yeni gibi görünsemde baya eskiyim aslında 🤣

Günaydın bayanlar☺
bizdede değişen faiz oranlarıyla beraber ev arama faaliyetleri arttı fakat işler yoğunlaştı izin alamıyoruz ki gidip gözümüzle görelim😕ailelere de gidin bakın diyemiyoruz ne kadar normalleşme başlamış olsada virüs hala var halada dikkat etmeleri gerek, malum yaşları var ve kronik hasta bizim büyükler 😞eşimin abileri bakabilirse en azından gitmeden fikir olur dedik bakalım haber bekliyoruz biryandan internetten aramaya devam🧐altının düşüşü bizede kötü oldu dahada düşerse canımızı sıkacak büyük ihtimalle evi alırken ama her işte vardır bir hayır diyorum düşersede kısmet yapacak bişey yok🤲🏻Sayfaları zor takip ediyorum maşallah diyeyim sohbetler arttı sanki bu ara iyi oldu 🧿kalabalıklaştıkça farklı fikirler geliyor farklı hayatlardan☺Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler bende yeni gibi görünsemde baya eskiyim aslında 🤣
Size dehayırlı olsun sahanda yumurta, yumurtanin en sevdiğim hâli 😂

Bizde bu kış girmeden çocuklar hasta olunca götürdüğümüz doktorun tavsiyesi üzerine probiyotik başladık yetişkinler içinde olduğunu öğrenince aldık kullandık kendimizde birkaç aydır.Birde keçiboynuzu pekmezi aklımıza geldikçe akşamları veriyoruz bana ağır geliyor kullanamıyorum ne yazıkki ama çocuklara faydası olduğunu düşünüyorum☺️

Size dehayırlı olsun sahanda yumurta, yumurtanin en sevdiğim hâli 😂
Ahh benimde😋😋annem ufakken benimle dalga geçerdi seni tavuk çiftliği olan birine vericem diye🤣tiksinirsin falan dedilerde yok valla hiçte tiksinmedim 😅kendimi bildim bileli çok severim yumurtayı😂ama en sevdiğim 🍳🍳🍳

Ahh benimde😋😋annem ufakken benimle dalga geçerdi seni tavuk çiftliği olan birine vericem diye🤣tiksinirsin falan dedilerde yok valla hiçte tiksinmedim 😅kendimi bildim bileli çok severim yumurtayı😂ama en sevdiğim 🍳🍳🍳
Yumurtanın her hâlini bende severim 😂🤣
Sahanda en bi sevdiğim tâbi 😃

Back
X