• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic birsey tesseli etmez herhalde canim. sarilcaksin yanininda olcaksin. Baska hicbirsey yapilamaz malesef ❤
Teşekkür ederim canim🥰

Çok üzüldüm canım. Yakın arkadaşımda 14 aylıkken kaybetti bebeğini 3yil oldu hala ara ara ağlama krizine girer. Dediğin gibi nasıl teselli edeceğimizi bilemiyoruz bazen. Ahirette elinden tutup cennete götürsün insallah
Kızlar Allah bebeğini kaybedenlere sonsuz sabırlar ve de tabiki acısı unutulmaz ama hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Evlat ve anne acısını bilmem ama baba acısını çok iyi biliyorum

Allah hepimizin sonsuz sabırlar ve selamet versin
Sağolun kızlar gerçekten evlât için kelimeler kifayetsiz. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
Huysuzd Huysuzd Ne kadar ince düşüncelisin, rabbim gönlüne göre versin.

Kizlar 2 yil oncesine kadar, torunumla ilgili iki kabusum vardi.
Ayaklarini veya komple bacaklarini kesilmis, sarili gorurdum.
Digeri de gozumun onunde camdan veya balkondan duserdi...😖
Ben hep cok hareketli olmasina baglardim, icin icin oyle bir korku buyutmusum. O kabuslardan her uyandigimda, gogsumdeki o yanmayi unutamam...
Allah evlatlarini kaybedenlere peygamber sabri versin. Cumlesinin evladina hayirli, saglikli, uzun omur versin. 🤲🤲

Bir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beni 😁 whatsap profilim bile kedi fotosu.
Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar 🤭🤭

Sosyal medyada bir video vardı, paylaşılanlar ve gerçek durumlari diye🤫
Ben arada paylaşırım ama bu özel günlerde oluyor genelde, ne biliyim çok da gözönünde olmamalı bazi seyler. Olan var olmayan var, iyi bakan var, kem gözle nazar eden var.
Aynen canım vallahi bn çok korkarım şahsen o milletin gözünden göz var insanı mezara deveyi kazana derler gerçekten çok doğru

Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar 🤭🤭
Başkasının mutsuzluğu ile mutlu olma kafasını hiç anlayamayacağım :)) Anlamak da istemem zaten :))

Ben arada paylaşırım ama bu özel günlerde oluyor genelde, ne biliyim çok da gözönünde olmamalı bazi seyler. Olan var olmayan var, iyi bakan var, kem gözle nazar eden var.
Aynen canım vallahi bn çok korkarım şahsen o milletin gözünden göz var insanı mezara deveyi kazana derler gerçekten çok doğru

O kadar kısa sürede cikarmi ki bugün ayın 6si.
Hayırlısı olsun canım, ben evi çok beğendim hayırlısıyla nasip olur umarım.
O zaman sıkı bir sözleşme yapın canım ben senden yanayım 🤗😘
sagolun kızlar ilginiz için esıme dedım vazgectim ben kahvemsim 15temmuzu demıslerdi hazıran degıl
o zman cıkmazsa ev sahıbı bıze kaporayı gerı verır ortada kalırız bu sefer ev bakamadan.
neyse ev sahıbı de zaten kabul etmemıs alıyosa boyle alsın evı alan olursa satarım sayet alan olmazsa onlar alır demıs yani baglılıgımız yok yılan hıkayesı kapandı nıhayet :KK70:

Başkasının mutsuzluğu ile mutlu olma kafasını hiç anlayamayacağım :)) Anlamak da istemem zaten :))
Bnm en büyük düşmanlarım akrabalarım çoğu baba tarafı tabi kimseyle iletişimim yok kafam rahat ama dediğim gibi Her annemi gördüklerinde sorarlar ya napacaksiniz düşün bir artık yakamızdan bir gram mutlu oluruz diye ödleri kopuyo rabbim nasip ederse bir aya kızım dogucak sende yeni doğum yapmışsın sağlıkla büyüt minigini inşallah benden fotoğraf isticekler falan nasıl reddederim acaba istemiyorum çünkü kimseye göndermeyi bana güç ver resmen doğumu unuttum buna takik aklım 😏😏

cünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torba 😉 cok var öyle misallar. Ben alman okulunda okudugum icin resmen türkceyi unutmusdum. Bir kac cümle zor kuruyordum. Ünüverste döneminde dönercide calismaya baslayinca ordaki dükkan sahibinden ögrendim yine. Cok sabirliydi yenge 😂
Yani bukadar yaza bildigime bile sükür 😂😂😂
Bnde sen harika konusuyon 🌸 doğma büyüme burda olanların daha kötü çünkü

sagolun kızlar ilginiz için esıme dedım vazgectim ben kahvemsim 15temmuzu demıslerdi hazıran degıl
o zman cıkmazsa ev sahıbı bıze kaporayı gerı verır ortada kalırız bu sefer ev bakamadan.
neyse ev sahıbı de zaten kabul etmemıs alıyosa boyle alsın evı alan olursa satarım sayet alan olmazsa onlar alır demıs yani baglılıgımız yok yılan hıkayesı kapandı nıhayet :KK70:
O zaman daha güzeli olacak demektir.
Hadi bakalım kolları sıvayıp yüksek bir enerji ve umutla yeni evlere bakmaya.

Kizlar 2 yil oncesine kadar, torunumla ilgili iki kabusum vardi.
Ayaklarini veya komple bacaklarini kesilmis, sarili gorurdum.
Digeri de gozumun onunde camdan veya balkondan duserdi...😖
Ben hep cok hareketli olmasina baglardim, icin icin oyle bir korku buyutmusum. O kabuslardan her uyandigimda, gogsumdeki o yanmayi unutamam...
Allah evlatlarini kaybedenlere peygamber sabri versin. Cumlesinin evladina hayirli, saglikli, uzun omur versin. 🤲🤲
Abla benim büyük oğlumda da ben çok tuhaftim, çok aşırı hareketliydi birşey olacak diye ödüm kopardi,uyurken hep nefesini dinlerdim.
Benim korku aslinda doğduktan sonra sarilik olduğunda dr bizi korkuttuğu için kalmıştı belki.
Allah'a havale ettim o dru 😠
Uykucum ah uykucum,bekleyin bakalım ne olacak.

Allah Allah gerçekten çok değişik bir ruh hali ne diyeceğimi şaşırdım 😱

kronikuykucu kronikuykucu ben ev alırken evimin birkaç bina yakininda bir ev beğenmiştim. Bembeyaz sütunlu pimapenleri siyah falan gel diye çağırıyordu 🤣
Ve fiyatı benim eve göre çok uygundu. Fiyatı ilandan gormuştuk dişini da görünce dedim ben direkt alırım bunu. Fotolar da falan içi de iyiydi çünkü, sıfır.
Neyse annnem mutfak cmai karşı bina ile çok yakın bence alma dedi, muteahhit buna sinirlendi ve ilgi çok diye o fiyat alt kata falan diye yan çizdi. Olmadı sonuçta.
İlk tasindigimizda gelip geçip hep bakardım ve aklım kalmıştı açıkçası.
Binada önce çatı akti, WC gider patladı bütün evler 💩içinde kaldı, bir dairede oturan sabıkalı biri çıktı bina birbirine girdi.
Yani demem o ki birşey olmuyorsa gerçekten sebebi var. Daha güzeli seni bekliyordur ben eminim.

Bizim arka komşu geçen kv me beni ve çocukları sormuş 😝
Turta ve çocukları hiç görmüyorum anneannedeler mi diye.
Kv hayir hepsi evde ama turta sadece izinli günlerinde çıkarıyor çocuklari hepsi evde virüsten dolayi demiş.
Amaç dedikodu diyor kv.
Acaba birşey mi var da çocuklarla anneme mi gittim onu öğrenmek. 😧
Herkes ne meraklı.
bir haber öğrense sevinecek bazilari.

Back
X