• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O bölgeler bimi mora da boyasan girmez bence 😃
Moru ben çok severim, bim mor olsun tüm onyargilarimi siler giderim🤣
Orada yaşayanlar için değil de çalışanlar için yapılmıştır, bölgenin görüntüsünu bozmasın diye de konsept degistrimislerdir.
Aklıma ne geldi🤣 bir konut reklamı vardı, metroya beş dakika mi ne diyordu. Sosyal medyada dalga gecilmisti epeyce bir milyonluk daire alan metrobüse mi binecek diye.

Moru ben çok severim, bim mor olsun tüm onyargilarimi siler giderim🤣
Orada yaşayanlar için değil de çalışanlar için yapılmıştır, bölgenin görüntüsünu bozmasın diye de konsept degistrimislerdir.
Aklıma ne geldi🤣 bir konut reklamı vardı, metroya beş dakika mi ne diyordu. Sosyal medyada dalga gecilmisti epeyce bir milyonluk daire alan metrobüse mi binecek diye.
Protex çöp poşetini beğendim ben kahvemsim:))
Mehmet efendi türk kahvesi de getirmiş az daha çıtayı yukseltse😃

BİM'in bazı ürünleri guzel kendi marka unu, pirinci ve burger peynirini beğeniyorum.
Mehmet efendi sadece şokta gördüm. A101de de yok. Bim aşmış kendini bu konuda.
Aktüel ürünlerde güzel şeyler oluyor ama o konuda hakkını yemeyeyim, çeyiz yaparken az kapısında beklemedim.
Ama yine de çok mecbur değilsem gitmem. Ne zaman gitsem hep kalabalık, hep kasa kuyruğu.

BİM'in bazı ürünleri guzel kendi marka unu, pirinci ve burger peynirini beğeniyorum.
Aktüel ürünlerde güzel şeyler oluyor ama o konuda hakkını yemeyeyim, çeyiz yaparken az kapısında beklemedim.
Ama yine de çok mecbur değilsem gitmem. Ne zaman gitsem hep kalabalık, hep kasa kuyruğu.
Biz de yillardir bim'den pirinc ve un aliriz. Bir de bu aralar teksut'un ezine peynirini ve taze kasarini aliyoruz. Esimin yolu uzerinde var ve normal zamanlarda cok sakin oluyor...

Bimden ve 101den yapiyorum bende genelde alışverişi.
Geçen aktuelde tefal tava gelmişti meselâ takip etmek lâzım.
Mehmet efendi yeni ürün olarak eklenmiş cnm bugün gördüm aldim balkonda havalaniyorlar şu an 😃

Benim oglumun komplo teorileri icerisinde aclik var. Korona davasinin basindan itibaren raf omru uzun gidalar almayi arttirmis. Bir arada wc kagidina takmisti...Gelinimde aileden gelen bir istifcilik var, oglan da oyle oldu.
Ama gecen gun laf arasinda 5kg bulgurun ve 10 kg unun bozuldugunu soylediler. Bos araziye serpmisler, ziyan olmadi hayvanlar yer diyorlar...
Ne bileyim, o kadari da fazla...
yazık olmuş keşke dağıtsalarmış birazını. Çok üzülüyorum yiyecekler ziyan olunca
Şu siyah bimden birtek benim mi haberim yok 🤣
bende ilk defa duydum
Bana göre stok olayi daha çok akmayan kokmayan kuru ihtiyaçlar için daha uygun.
ben hiç bir üründe stok yapmıyorum bittikçe alıyorum.
Wittt yine geç kaldin 👀
Senin haberin varmi siyah bimden ?
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii 😁😁
yok kız burda duydum yeni
mehmet efendi bana acı geliyor. Ben taze cektiriyorum kuruyemiscide
Kahvemsi gece kim behlül oluyor topikte😃🤣
Geçen gece yazismissiniz
behlül benim🤣
Yettim gari🤣

Bimden ve 101den yapiyorum bende genelde alışverişi.
Geçen aktuelde tefal tava gelmişti meselâ takip etmek lâzım.
Mehmet efendi yeni ürün olarak eklenmiş cnm bugün gördüm aldim balkonda havalaniyorlar şu an 😃
Son gelen tefal tavayı beğenmedim. Çok inceydi

yazık olmuş keşke dağıtsalarmış birazını. Çok üzülüyorum yiyecekler ziyan olunca
bende ilk defa duydum
ben hiç bir üründe stok yapmıyorum bittikçe alıyorum.
yok kız burda duydum yeni
mehmet efendi bana acı geliyor. Ben taze cektiriyorum kuruyemiscide
behlül benim🤣

Yettim gari🤣
Hoşgeldin sonunda yetistin

Back
X