• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt geldi peynir yapmaya başladım
Dondurucudan tavuğu da çıkardım
Kahvaltıdan sonra dolmaları da ocağa koyarım
Bugün ekmek de yapmayı düşünüyorum
Annemin izin günü bir yerlere gitmek ister mi sorarım
Kalktım nevresimleri yeniledim
Birazdan balkonda kahvaltı keyfi yaparım nasipse 😊

image.jpg
Eşim uyanmadı hala, bende çiçeklerimle ilgilendim. şu bebişin güzelliğine bakar mısınız.. Ne güzel yaratmış Rabbim😍

Süt geldi peynir yapmaya başladım
Dondurucudan tavuğu da çıkardım
Kahvaltıdan sonra dolmaları da ocağa koyarım
Bugün ekmek de yapmayı düşünüyorum
Annemin izin günü bir yerlere gitmek ister mi sorarım
Kalktım nevresimleri yeniledim
Birazdan balkonda kahvaltı keyfi yaparım nasipse 😊
Annenle ilgileniyorsun ya, kizim bana yapiyormus gibi mutlu oluyorum.🥰
Allah senden de, annenden de razi olsun...🤲

En yüksek kredi notu 1900 zaten, çok fazla kişi faydalanamaz ki o zaman
Evet canım.bende baktım 1800 diyordu ki beni kredi notum iyi olmasına rağmem 1712 de kaldı 🤣 yoksa martta 0.98 den kredi çekmiştim çekip onu kapatacaktım.Birde 3 ay erteliyor hesaplarken aynı fiyata denk geldi benim krediyle nasıl olduysa 🙄

Evet canım.bende baktım 1800 diyordu ki beni kredi notum iyi olmasına rağmem 1712 de kaldı 🤣 yoksa martta 0.98 den kredi çekmiştim çekip onu kapatacaktım.Birde 3 ay erteliyor hesaplarken aynı fiyata denk geldi benim krediyle nasıl olduysa 🙄
Seni daha sık aramızda görmek isteriz

Ben istanbuldayken de gezdim dedi övünerek 😱
Bagisiklinin güçlüğüne çok inaniyor.
Cahal. 😠
Tövbe dedim ,hadi turta git surdan.
İşte böylelerine çok kızgınım 😡 diyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık.😭 gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi bir genç 😔 katiller geziyor garibanlar ölüyor

Son düzenleme:
İşte böylelerine çok kızgınım 😡 diyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vedat haberini aldık.😭 gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi nir genç 😔 katiller geziyor garibanlar ölüyor
Çok üzüldüm.
Allah ailesine sabır versin.

Back
X