- 22 Aralık 2016
- 1.985
- 3.968
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.761
Mini orkide bu. Migros da 20 liraydı dün gördüm, düşünürsen bakabilirsinÇok güzel maşallah.Çiçeğin adı ne canım.annem çok sever çiçek ona alayım bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mini orkide bu. Migros da 20 liraydı dün gördüm, düşünürsen bakabilirsinÇok güzel maşallah.Çiçeğin adı ne canım.annem çok sever çiçek ona alayım bende![]()
Sorma baya geriden geliyorumSeni daha sık aramızda görmek isteriz
Peki bakımı orkideyle aynımı?Toprağı filan?Mini orkide bu. Migros da 20 liraydı dün gördüm, düşünürsen bakabilirsin![]()
Ay çok sevindim. Güneş benim kızımın ismi. İnsanın ismini yansıttığını düşünüyorum. Kızımı görenlerde aynı güneş gibi diyorlar.Senin adını görünce böyle bir mutlu hissediyorum nedense![]()
Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyusun.İşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık.
gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi bir genç
katiller geziyor garibanlar ölüyor
Tabi tabi, tamamen aynıPeki bakımı orkideyle aynımı?Toprağı filan?
Allah rahmet ve merhamet eylesinİşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık.
gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi bir genç
Kızlar toplam biriktirdiğimizle mi yoksa sadece bu ay ki miHaziran ayı birikim listemiz
1. K kahvemsi mutluluk =2 çeyrek altın
2.mavimli =20 gram altın
3.Varyemez =3.000 tl
4.karamelli_turta =2.000 tl
5.
6.
7.
Kumbara birikimi 1 Haziran/31 Ağustos
1.karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3. @slnkhrmn008
4. @sekerim00
5. @Thewitcher
6. @Ahududuk
7. @Gurbetfr
8. @p_ritha
9. @ya_nasip
10.CanTorun
11.Varyemez
12.mavimli
Aylık, her ay ayrı ayrıKızlar toplam biriktirdiğimizle mi yoksa sadece bu ay ki mi![]()
Tamam hemen koyacagim bir disPirince de konuyor. Pirince tuz ve defne yapragi da konuyor. En etkilisi sarimsak...![]()
Dün gece rüyamda deniz kenarinda tatilde gördüm kendimi. Nasil istiyorum tatile gitmek, plaj, günes, deniz ah nerdesiniz?Offfff çok sıkıldım.( Çığlık atan emoji birkaç tane )
Denize girmek, güneşlenmek, dalga sesinde kitap okumak istiyorum
Basiniz sagolsun cok üzücü gercektenİşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık.
Minnos orkiden pek de güzelmis, alimliymisEki Görüntüle 2645632 Eşim uyanmadı hala, bende çiçeklerimle ilgilendim. şu bebişin güzelliğine bakar mısınız.. Ne güzel yaratmış Rabbim![]()
Bende çok kızgınımİşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık.
Benim de mini orkidelerim var kilo hemde 3 yillik, bime gelmişti bir sevgililer günüMini orkide bu. Migros da 20 liraydı dün gördüm, düşünürsen bakabilirsin![]()