Kızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Böyle durumlarda eğer karşı taraf birleşip alıcam diyorsa, mahkeme açmaları gerekiyor.Satmak istemediğinizi belirtirsiniz.Eğer mahkeme satışa karar verirse ihaleye çıkar mal, ihaleye herkes katılabilir ve açık artırmada kimde kalırsa o alır.Sizde hisseniz oranında para alırsınız.

Son düzenleme:
Kizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...🙈
Söylememen iyi olmuş.Belki ilerde torun sayısı artar, birikimleri paylaştırman gerekir 😊Şimdiden dediğin gibi insanların kafasında öyle bir algı oluşturmaman iyi olmuş

Kizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...🙈
bereketli olsun abla cok guzel dusunmussun bisey merak ettım sımdı bu bırıktırdıklerini buyuyunce verıceksın anladıgım kadarıyla o arada baska torunlar olursa torun hesabı bölüşücek mi yoksa ilk torunun mu :KK48:

Selam kızlar,
Ancak oturdum. Toplantı çok uzun sürdü, dönüşümlü olarak çalışmaya başlayacağız.
Her departmandan iki kişi birer gün arayla şeklinde olacak.
Hazırlıklar ve önlemler için ciddi çalıştık bugün, alınacak ve yapılacaklari organize ettik. Atesolcere kadar düşünmüş patronlar, gereken önemi veriyorlar Allah'tan da biraz rahatım.
Yarın son hazirliklarin durumuna göre carsamba ilk ekip gelecek yetişmezse pazartesi.

Back
X