Günaydın kızlar😍
Sabah eşim kaldırdı hadi kahvaltıya dışarı çıkıyoruz dedi😱
Piknik sepeti hazırlamış,parka ciktik.
Serin serin, kimse de yok.
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Enisteye söyle okul acsin, bizim kocalarida yolluyalim bi egitim versin geri yollasin 🧿🧿🧿😁 vallahi iyi is yapar. Ben benimkini yollarim hemen 😂
benimkinin yöntemi bu: canim sanki aciktik biraz di mi? 😂😂😂 yani türkce cevirmesi: hatun kalk cabuk kahvalti hazirla 😂😂😂

Kizlar oyle guzel yerlere gittik ki anlatamam...
Bize gosterilecek yeri emlakci satildi dedi. Sonra baska iki yer daha gosterdi. Imarli yerler...Biri bize cok buyuk geldi, digeri 1 donum yere cok ucuk bir fiyat soyledi...
Eve donduk, emlakci tekrar aradi. Satilan yerin alicisi son anda vazgecmis. Yarin gidip oraya bakacagiz. Nasip...
Burasıda çok guzelmis abla hayırlısı olsun
Bizim evde kahvaltı eşim beye ait🤣
Turtisim çok iyi geldi gerçekten, aylar aylar sonra dışarı çıkmak.
Bir de kimse yok🤣
Çok iyi olmuş canım. Afiyet olsun misss😍

Günaydın hanımlar
Öğlen eve giderken markete uğrayacağım cucukler dondurma istediler ve ben hala tuvalet kağıdı ve şampuan almadım ne usengecim🙈 inşallah kalmıştır.
Ilimizde salgın 10 kat artmış malesef. Maskesiz çıkana ceza yazmaya başlamışlar dün.
Buyukbasin dayisi ve karısını da hastaneye kaldırmışlar yengesinin ve yengesinin annesinin durumu ağırmış Rabbim şifa versin çok uzuldum 😔

Enisteye söyle okul acsin, bizim kocalarida yolluyalim bi egitim versin geri yollasin 🧿🧿🧿😁 vallahi iyi is yapar. Ben benimkini yollarim hemen 😂
benimkinin yöntemi bu: canim sanki aciktik biraz di mi? 😂😂😂 yani türkce cevirmesi: hatun kalk cabuk kahvalti hazirla 😂😂😂
Yöntem ayni asmin 😂
Ama fikrin on numara 😂

Günaydın hanımlar
Öğlen eve giderken markete uğrayacağım cucukler dondurma istediler ve ben hala tuvalet kağıdı ve şampuan almadım ne usengecim🙈 inşallah kalmıştır.
Ilimizde salgın 10 kat artmış malesef. Maskesiz çıkana ceza yazmaya başlamışlar dün.
Buyukbasin dayisi ve karısını da hastaneye kaldırmışlar yengesinin ve yengesinin annesinin durumu ağırmış Rabbim şifa versin çok uzuldum 😔
Gerçekten şu an çok yayildi bizim ilçede de😐
Dayi ve eşine acil şifalar diliyorum..

Günaydın hanımlar
cok gecmis olsun canim

burda vaka sayisi cok azaldi, ams ikinci bi dalgada ne olur bilmiyorum

Tam 2 ay evdeyim kizlar.
Daha ilk günden boşlukta hissettim kendimi 😃
Bu sicak havalarda evde olmak iyi gelecek umarim, virüs de epey yayildi buralarda.
Hicbir gezi tatil vs planim yok evde olacağım çocuklarla.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu ☺
wow iki ay süper! Cok sevindim senin icin!

ben hazirlanip disardaki isleri bitireyim

Tam 2 ay evdeyim kizlar.
Bu sicak havalarda evde olmak iyi gelecek umarim, virüs de epey yayildi buralarda.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu ☺
wow iki ay süper! Cok sevindim senin icin!

ben hazirlanip disardaki isleri bitireyim

🤣 Hızlandırılmış kurs olur tabi.
Benim eşim Allah razı olsun bu konularda incedir, elinden gelen olursa yapar eder.
Arada böyle surprizleri de sever.
Tabi aylardır evdeyiz ne kadar bunaldigimi fazlasıyla hissettirmis de olabilirim 🤣

🤣 Hızlandırılmış kurs olur tabi.
Benim eşim Allah razı olsun bu konularda incedir, elinden gelen olursa yapar eder.
Arada böyle surprizleri de sever.
Tabi aylardır evdeyiz ne kadar bunaldigimi fazlasıyla hissettirmis de olabilirim 🤣
masallah 🧿🧿🧿

Tam 2 ay evdeyim kizlar.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu ☺️
2 ay😍 aklıma iki sene okul tatili geldi🤣
turtisim keyfine bak fazlasıyla hakettin
Hepimiz evdeyken sen calistin, şimdi dinlenme sirasi sen de.

Back
X