• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketten yufka alıp bir münasip vakitte sigara böreği yapıp buzluğa atmam lazım
Cuma günü dar zamanda gelen misafirler için çayın yanına sigara böreği yine buzluğa attığım elmalı kurabiyeler imdada yetiştiler
Yanına da domates salatalık birer tane de çokoprens 🙂

Eklentiler

• IMG_20200614_135826.webp
    IMG_20200614_135826.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 43
Benim arkadaslarda hep boyle
Kapatmak bilmiyorlar.
Ben artik yaa oyle iste neyse diye konuyu kapatip telf kapatmaya calisiyorum.
Hele simdi bebek olunca hic telf. konusasim dahi yok.
Kız durmuyo diyorum.
Eltinle eltinin kizi biraktilarmi pesini🤣

Varyemez Varyemez maas bordrosu 5 gün önce falan okul bize whatsup aracılığı ile gönderiyor...Maas vergi dilimine kadar çok değişmiyor ama ek ders olmadan geçen aylar cok farkettiriyor...

Bu ay çok şükür gunler bitiyor...
Grubun biri devam edecek tekrar ben istemedim. Belki diğer grupla devam ederim kararsizim

Şimdi şimdi kitap kokusu sevenler bana kızacak ama ben kındle kullanıyorum😃 isterseniz listemden yazayım.. Eşim toplu kitap alacagımıbildigi için 9 Yıl önce d.günümde ilk kındle mi alıp tüm sevdiğim yazarların kitaplarını yüklemişti... cooook bozulmuştum ama sevinmiş gibi yapmiştim... geçen yıl yıne dgünümde yeni çıkanlardan almiş coook sevindim. Isıksız ortamda da okunabiliyor...on yargimi kırdı.. çok severek kullanıyorum...
Upuzun bir aradan sonra merhabalar herkese:KK200:

Ben de kindle kullanıyorum ve aynı şekilde ilk geldiğinde çok sevinmiş gibi yapmıştım :) şimdi gerçekten çok seviyorum aynı anda istediğin kadar yayını çantana atabiliyorsun bu büyük kolaylık. Ama 2. Kitabım hep fiili oluyor halen :kahve:

Herkese bol bereketli birikimler, topiği özlemişim :dua:

Varyemez Varyemez maas bordrosu 5 gün önce falan okul bize whatsup aracılığı ile gönderiyor...Maas vergi dilimine kadar çok değişmiyor ama ek ders olmadan geçen aylar cok farkettiriyor...

Grubun biri devam edecek tekrar ben istemedim. Belki diğer grupla devam ederim kararsizim
Belki de ev kredisi başlar 😉

Upuzun bir aradan sonra merhabalar herkese:KK200:

Ben de kindle kullanıyorum ve aynı şekilde ilk geldiğinde çok sevinmiş gibi yapmıştım :) şimdi gerçekten çok seviyorum aynı anda istediğin kadar yayını çantana atabiliyorsun bu büyük kolaylık. Ama 2. Kitabım hep fiili oluyor halen :kahve:

Herkese bol bereketli birikimler, topiği özlemişim :dua:
Hoşgeldin, ozlediysen daha sık bekleriz 🤭

Haziran ayı ile birlikte günümüz bitti
10 kişiydik kişi başı 500 tl idi

Bakalım 22 Haziran'da arkadaşlarla konuşuruz yeniden gün yapılacak mı ne zaman kaç kişi kaç tl vs vs

Ben en fazla 1000 tl ye kadar güne girebilirim
En az 10 kişi olsak ayda çok güzel bir miktar olur
Hayırlısı artık

Haziran ayı ile birlikte günümüz bitti
10 kişiydik kişi başı 500 tl idi

Bakalım 22 Haziran'da arkadaşlarla konuşuruz yeniden gün yapılacak mı ne zaman kaç kişi kaç tl vs vs

Ben en fazla 1000 tl ye kadar güne girebilirim
En az 10 kişi olsak ayda çok güzel bir miktar olur
Hayırlısı artık

Varyemez Varyemez abla ben de 500₺lik 8 kişilik bir güne girmiştim gerçekten anlamı oluyor o zaman.

Şimdi ki günüm 300₺lik 6 kişiyiz. Üzerine ben ekleyip bilezik almak istiyorum kısmetse öyle bir niyetim var önümüzdeki ay :dua:

Ücretsiz izin alma durumum olduğu için önümü göremedim belli olsun benim de 1000₺lik güne girme planım var inşallah.

Eltinle eltinin kizi biraktilarmi pesini🤣
vurus sebebiyle sukur mu etsem naapsam tovbeestğ.
Gelmiyolar msj atiyolar ariyolar bende her seferinde iste teyzemlerde kizimi gormek istiyolar ama sonra suan zaten kimseyi alamam diye kizim sana soyluyorum gelinim sen isit yapiyorum

Dustu yakamdan simdilik.
Vurus olayi son bulmasina ise baslamis olur umarim yani cok amin.

Varyemez Varyemez abla ben de 500₺lik 8 kişilik bir güne girmiştim gerçekten anlamı oluyor o zaman.

Şimdi ki günüm 300₺lik 6 kişiyiz. Üzerine ben ekleyip bilezik almak istiyorum kısmetse öyle bir niyetim var önümüzdeki ay :dua:

Ücretsiz izin alma durumum olduğu için önümü göremedim belli olsun benim de 1000₺lik güne girme planım var inşallah.
İnşaallah canım hayaller,planlar gerçekleşir 😊
Bu sene arkadaşların kimi 1000 tl olmazsa girmek istemiyorum diyor
Kimi tek maaş ve ev borcu ödemeye başladı
Kimi düğün yapacak kendine göre masrafları var
Kiminin devam eden borçları var
Kimileri en fazla 500 tl olsun diyor
Bana göre şimdilik hava hoş onların işine nasıl geliyorsa ben uyum sağlarım
Ama toplu para çok güzel oluyor 🤭

ıyıyım nolsun cok kosturmacalı gecti cuma haftasonu o yuzden yazamadım okumaya anca yetısıyorum
kayınvalıdem kucuk bı operasyon gecırdı bizde kalıyor hastanede refaket ettim evde temizlik iş güc
yarında iş var dinlenmeden
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Back
X