• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar,herkesin keyfi yerindedir inşallah ..o gün bugün ancak bugün para geçti elime sınav+ek ders 🙂

İki büyük ödememi yaptım,biraz market alışverişi,biraz da doğalgaz yükledim.Elde kalan 50 TL onunla da ekmek su alacagim.Bekledigim iki sınav daha var ,gelince maaşla birleştirip yine 2-3 ödeme yapıp kalaniyla altın alacağım ins..Bu ay için hedefim 5 gr inşallah.

ev basvurusu, kres ve kindergarten basvurusu, ev basvurusu, esime issizlik maasi basvurusu. Anneme bir diktorrandevusu aldim o bile 3 evrak istiyor. Kafayi yedigim nokta oydu herhalde 😂
Almanlar o kadar cevreci geciniyorlar ama inanilmaz kagit israfi yapiliyor aklim almiyor 🙄

Suraya mutlu bir kahvemsi bırakmak istiyorum.
Çok gergin bir gün geçirdim ama mutluyum, ben ev insanı değilim çünkü bir kez daha anladım.
Birşeylerle ugrasmak, sorun çözmek iyi geliyor bana.
Evde yemek yap, TV izle kesinlikle bana göre değil.
Yorgun bile hissetmiyorum.
Yarında gideceğim şirkete🤓
git git sirket paklar seni 😉
ben de evde duramiyorum bu sene yogun calisacagim bir senelik kontrat yapacaklar bekliyorum bakalim.

Çok gergin bir gün geçirdim ama mutluyum, ben ev insanı değilim çünkü bir kez daha anladım.
insan uzun süre evde kalinca anliyor dimi

git git sirket paklar seni 😉
ben de evde duramiyorum bu sene yogun calisacagim bir senelik kontrat yapacaklar bekliyorum bakalim.
Gerçekten şirket paklar beni 🙈
Kalabalık da değil zaten, biraz böyle gideyim ben
Çalışmaya alisan insan evde kalamiyor net bu

K kahvemsi mutluluk teşekkür ederim canım🤗🤗 her yönden tedbirliyim ben 2. Çocuk olduktan snra 6 aylık kadar olduğunda korkumdan aldım önlemimi isteyene versin rabbim ama ben kesinlikle düşünmüyorum yaa:110:2 çocuk gerçekten çalışan bir bayan için yeterli bir oğlum bir de kızım oldu çok şükür rabbim ikisinide nasip etti tadına vardım😌onlara sağlık versin artık amaç geleceklerini sağlama almak olmalı diye düşünüyorum😉hele benm gibi bebeklikten bakıcıya vermek zorunda kalanlar için daha zor yani paracısı, manyağı 1 haftada pes edeni🙄bir çocuk sadece doğurmakla yormuyor anne babayı hyat boyu çeşit çeşit derdi var😕evlat çok başka birşey gerçkten sevgisi çok farklı ama yetiştirmek büyük sorumluluk💕💕

Çünkü bünye koşturmaya alışık 😀
Bakalim benim izin 10 ağustosa kadar da erken çağırılır miyim bilmiyorum.
bugün 10 eve bas vurdum. Mail atdim, geri dönerlerse belgeleride yollarim
Asmin hadi cevap gelsin bu başvurulardan artik.

Bu arada yazamadım geçen ama aklımda hala su için arıtıcı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum hepinize:KK66:Kesinlikle tasarrufu bir yana 5 yılı geçti her filtre değiştirdğimizde evde hazır su bulundurup değerleri karşılaştırırız arıtıcıdan gelen suyla☺️Tekrardan arıtıcı diyorum:KK51:

Ben ilk köye gitdigmde, eltimde gelcekdi. Herkes birbirimize girecegimizi düsünmüs. Köydeki diger haneler kaynanami arayip eltimle benim nasil gecindindigimizi soruyormus 😂😂😂
vallahi süper anlastik 😊o olmasaydi ben tek basima yapamazdim köyde. Ben varin diye oda köy tatilini uzatdi hatda yanliz kalmiyayim diye 😊
Önemli olan niyet
Elti düsman değil o da bi ailenin evladı.
Anlasamayan insna kendi kardesiyle de anlasamıyor😣

Heh tamam normalleşme sürecin hayırlı olsun.tatilede gidersin sen,sen gidersen bende kesin giderim 🤣 seni kendime hedef koydum

Heh tamam normalleşme sürecin hayırlı olsun.tatilede gidersin sen,sen gidersen bende kesin giderim 🤣 seni kendime hedef koydum
Ay yapma bunu, kendine daha ulaşılabilir bir hedef koy bence 🙈
Şirkette odada yalnızım, katta iki kişi var
Yemekhaneye yalnız gidiyorum
Servis değil özel araç aliyor.
Pekte normallesmiş sayılmam ama bir adım attım, bakalım nasıl olacak😂
Gerçi yarından sonra şirkete de girmeyebilirim
Kısa calisma desteği alıyoruz, birileri şirkete gelince patron panik oluyor

Merhaba kızlar,herkesin keyfi yerindedir inşallah ..o gün bugün ancak bugün para geçti elime sınav+ek ders 🙂

İki büyük ödememi yaptım,biraz market alışverişi,biraz da doğalgaz yükledim.Elde kalan 50 TL onunla da ekmek su alacagim.Bekledigim iki sınav daha var ,gelince maaşla birleştirip yine 2-3 ödeme yapıp kalaniyla altın alacağım ins..Bu ay için hedefim 5 gr inşallah.
Hayirli olsun ☺️
Gramlari aldiktan sonra beni etiketlerseniz ilk sayfaya eklerim.

Back
X